45 miiiiiahahahahahah ben 45 kiloyum69.5 olabilirsin ama boyun uzun olabilir meselaa
ahahahahah
Aynen öyleTok karnına oluyorum
500 gr az mı, diyet topiğindeyken cuma günleri 100 gram bile düşük çıkmak için uğraşmıyor muyduk
Sağol aşkoGeçmiş olsun aşkom
Rabbim şifa versinÇıktım şimdi bakalım iki üç güne mesaj gelecekmiş çıkınca doktora gideceğim
Sağol aşkom amin inşallahRabbim şifa versinİnşallah her şey normaldir
Allah razı olsun Deynep’imAllah gönlünüze göre versin, dualarımdasın canımKeşke dua topiğinde konu açılsa yasin, fetih, Meryem suresi vs okusak topluca.
kiymali peynirli borek kir pidesi uzerine bunu gordumBörek de iyi fikir yaa, ya da çay saati kekli poğaçalı
Ay acıktım
Amin, Allah razı olsun.hayırlı olsun inşallah. güzel güzel haberler alasınız e miii
Geçmiş olsun kukriskom ibs güzel gelecekÇıktım şimdi bakalım iki üç güne mesaj gelecekmiş çıkınca doktora gideceğim
geçmiş olsunÇıktım şimdi bakalım iki üç güne mesaj gelecekmiş çıkınca doktora gideceğim
hellöğ ablaHayırlı günler herkese
Dualarimiz seninle yasocan allahin izniyleAllah razı olsun Deynep’im
Denk geldiğimde müsaitsem duaya dönüyorum ama, ben isteyemem.
valla memnunum çünkü boyum kısa45 miiiii. Memnun musun kilondan. Ben bekarken 47 falandım almak istiyordum. Sen memnun olsan bile çevre psikolojik baskı yapıyor zayıfsın diye
Boyum da çok uzun sayılmaz, 163 cm.
45 die kilomu var kızvalla memnunum çünkü boyum kısa1.55 lik çıtırım ben bi ara 39 kiloya düşmüştüm ben. diyetislenle kilo aldım. şimdi işte 45 im normalim yani kendime göre bence sen de normalsin
ivit binim45 die kilomu var kız
Hangi şehirdesinivit binim