- 16 Ağustos 2010
- 293.164
- 603.168
- 43
Vijjjjdanları varsa iyi bi oy alırız herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vijjjjdanları varsa iyi bi oy alırız herhalde
Anlamadım valla sintigrafi çekilecekti şimdi bekletti başka bir doktor görecekmiş bekliyorum öyle halaGeçmiş olsun canım, hayırdır, önemli bir şey değildir inşallah
Bu iyiydihahahah düştüysek kalkarız nevrestecim
Sonucu bize yaz aşkomAnlamadım valla sintigrafi çekilecekti şimdi bekletti başka bir doktor görecekmiş bekliyorum öyle hala
Yazarım aşkom beni bıraktılar böyle millet girdi çıktı ben bekliyorum anlamadım bu işiSonucu bize yaz aşkom
Hevesim kursağımda kaldi canomEkonomik kriz buraları da vurdu. İş başa düştü ne yapalım yani. Takmayalım mı
Sıkıntı yoktur inşallah olumlu düşünelimYazarım aşkom beni bıraktılar böyle millet girdi çıktı ben bekliyorum anlamadım bu işi
Hojgeldin o vakitttthahah daha önce tanışmamız olabiliriz bu topiğe daha yeni ayak basıyorum
Hayırdır kuzum neyin varYazarım aşkom beni bıraktılar böyle millet girdi çıktı ben bekliyorum anlamadım bu işi
ojjj buldummmHojgeldin o vakitttt
Canım tiroid sıkıntısı var sintigrafi istediler çekwcekleedi sonra başka doktor gelecek o bir bakacak dedi geldi ultrasona götürdü birşeyler çizddi .şimdi ilacı yaptılar damardan bekliyorum alacaklar sintigrafi içinHayırdır kuzum neyin var
Günaydın kuuuzuuuGünaydınnnnnnnnn
Geçmiş olsun aşkomCanım tiroid sıkıntısı var sintigrafi istediler çekwcekleedi sonra başka doktor gelecek o bir bakacak dedi geldi ultrasona götürdü birşeyler çizddi .şimdi ilacı yaptılar damardan bekliyorum alacaklar sintigrafi için
GünaydınGüünaydınnn
Günaydınlar
Günaydıııın
çılgınım giniydin
günnaağğğğğğğğ
hellöğğğ cağnımm
giniydin bibiğim
Çok çıtır çıkarsın diye kaç kilosun diye sormaya korkuyorum, sonra bana sorarsın sen de 69,5 kilo olduğumu yazmak zorunda kalırım, en iyisi hiç sormayayımben kaç kiloyum ki yastığım 10 kilo olsun
İyi yetmiş değilsinÇok çıtır çıkarsın diye kaç kilosun diye sormaya korkuyorum, sonra bana sorarsın sen de 69,5 kilo olduğumu yazmak zorunda kalırım, en iyisi hiç sormayayım
ahahahahahah ben 45 kiloyum 69.5 olabilirsin ama boyun uzun olabilir meselaaÇok çıtır çıkarsın diye kaç kilosun diye sormaya korkuyorum, sonra bana sorarsın sen de 69,5 kilo olduğumu yazmak zorunda kalırım, en iyisi hiç sormayayım
ahahahahahİyi yetmiş değilsin
Tok karnına oluyorumİyi yetmiş değilsin