- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
İstanbul'dayım canım peki sen?Hangi şehirdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul'dayım canım peki sen?Hangi şehirdesin
Malatya'dayım canımİstanbul'dayım canım peki sen?
ayyyy çok uzağızzz gerçi yakın olsak ne olacaktı acabaMalatya'dayım canım
Çok geçmiş olsun kuzum haber et bizede inşallah iyi çıkar balımCanım tiroid sıkıntısı var sintigrafi istediler çekwcekleedi sonra başka doktor gelecek o bir bakacak dedi geldi ultrasona götürdü birşeyler çizddi .şimdi ilacı yaptılar damardan bekliyorum alacaklar sintigrafi için
CicemmmmGünaydın kuuuzuuu
Paşanın doğum günü kutlu olsunKızlarımı ellerinden oğlumun doğum günü pastasıEki Görüntüle 3118564
Anaları kim nevos yaa vallahi bayılıyorum kızlarına çok tatlılar maşallah öp benim için mutlu yıllarrr oğluşumuuuzzzzzKızlarımı ellerinden oğlumun doğum günü pastasıEki Görüntüle 3118564
Sağ ol canım benimPaşanın doğum günü kutlu olsun
Nice mutlu yıllara. Hayatta istediği herşey gönlünce olsun. İyiki doğmuş
Kızlarında ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Anneleri gibi maharetililer
Sağ ol canım benimAnaları kim nevos yaa vallahi bayılıyorum kızlarına çok tatlılar maşallah öp benim için mutlu yıllarrr oğluşumuuuzzzzz
Nevos yaa bu kadar şeye nasıl yetisiyorsun,hem çocuklar hem kurslar hem yemekler hem eşSağ ol canım benim
Hiç dokunmadım pastaya çok iyi yaptılarAma hiç iyi değil yaSanki yapanın kıymeti var
hey maşallah harika görünüyoKızlarımı ellerinden oğlumun doğum günü pastasıEki Görüntüle 3118564
Kendime bakmıyorumNevos yaa bu kadar şeye nasıl yetisiyorsun,hem çocuklar hem kurslar hem yemekler hem eş
Sağ ol canımhey maşallah harika görünüyo
doğum günüsü kutlu olsun, iyi ki doğmuş
Sanki kilolu sun Nevoş, çıtırsın sen de, WhatsApp yalan söylemezAynen öyleBen hiç söylemeyeyim
Maşaallah kızlarına Nevoş. Anasına bak kızını al demişler. Oğlun da iyi ki doğmuş. Allah sağlıklı uzun ömürler versin, hep beraber mutlu olun inşallahKızlarımı ellerinden oğlumun doğum günü pastasıEki Görüntüle 3118564
Ben kilo aldım. 6-7 kilo verebilsemSanki kilolu sun Nevoş, çıtırsın sen de, WhatsApp yalan söylemez
Maşaallah kızlarına Nevoş. Anasına bak kızını al demişler. Oğlun da iyi ki doğmuş. Allah sağlıklı uzun ömürler versin, hep beraber mutlu olun inşallah
Geçmiş olsun kukriskom ibs güzel gelecek
geçmiş olsun
inşallah iyi sonuçlar çıkar 11lim
hellöğ abla
Teşekkür ederim canlar aminÇok geçmiş olsun kuzum haber et bizede inşallah iyi çıkar balım
Öyle canım. Herşeyi kendine kadar bilmek en iyisi. İlerde sıkıntı oluyor yoksa herşey de sen güzel yapıyorsun hadi yap oluyorSağ ol canım benim
Hiç dokunmadım pastaya çok iyi yaptılarAma hiç iyi değil yaSanki yapanın kıymeti var
Bilsinler kimseye göstermesinlerÖyle canım. Herşeyi kendine kadar bilmek en iyisi. İlerde sıkıntı oluyor yoksa herşey de sen güzel yapıyorsun hadi yap oluyor
Aynen öyleBilsinler kimseye göstermesinler
Biz yandık onlar yanmasın