- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
ivit evliyim, 1 senelik henüzEvli misinYaş kaç
ne demek canım benimKonuma yazmışsın teşekkür ederim tekrar
Yoruldun daha gezme konuları boşver
Beni neden sormuyorsunivit evliyim, 1 senelik henüz41 yaşındayım. geç evlendim ama temiz oldu
peki sen?
en iyisini yapmışsın geç evlenmek daha mantıklı bence.ivit evliyim, 1 senelik henüz41 yaşındayım. geç evlendim ama temiz oldu
peki sen?
maşallah istanbul bize yakın..:)bende 33 yaşındayim bi çocuk anasiyim :)Ben de 43 yaşındayım işte, İstanbulda yaşıyorum, ev hanımı 2 çocuk anasıyım. Belki merak eden olur beni
Çoğu konuya inanasım gelmiyor, gerçek değil gibi geliyor. Kimi konularda da üyeler dertleşmek, akıl vermek için değil de dalga geçmek için yazıyor, egosunu konuşturuyor gibime geliyor, o yüzden pek geziyorum eskisi gibi.bende konulara geziyorum en çok bdvye..
hayatımı sorguluyom resmen
ayni üye olup farklı konu açanda gördüm ilgisini çekmek için açiyor..Çoğu konuya inanasım gelmiyor, gerçek değil gibi geliyor. Kimi konularda da üyeler dertleşmek, akıl vermek için değil de dalga geçmek için yazıyor, egosunu konuşturuyor gibime geliyor, o yüzden pek geziyorum eskisi gibi.
aaa benden büyük birisi varmışBen de 43 yaşındayım işte, İstanbulda yaşıyorum, ev hanımı 2 çocuk anasıyım. Belki merak eden olur beni
evet bence de böyle güzelmiş. hiç pişman değeleemen iyisini yapmışsın geç evlenmek daha mantıklı bence.
allah mutluluğu daim etsin ozom:)aaa benden büyük birisi varmışhahah merak ediyom ben seni merak etme
evet bence de böyle güzelmiş. hiç pişman değeleem
Hayırsız biriyle erken evlenip çile çekeceğine, geç olsun güç olmasın deyip mutlu bir evlilik yapmak daha iyi tabii.en iyisini yapmışsın geç evlenmek daha mantıklı bence.
çok erken evlenende var..Hayırsız biriyle erken evlenip çile çekeceğine, geç olsun güç olmasın deyip mutlu bir evlilik yapmak daha iyi tabii.
Sen bana yaşlısın demek istedin değil miaaa benden büyük birisi varmışhahah merak ediyom ben seni merak etme
evet bence de böyle güzelmiş. hiç pişman değeleem
aminn canımm hepimizinkini inşallaaahallah mutluluğu daim etsin ozom:)
aynen öyleeeeHayırsız biriyle erken evlenip çile çekeceğine, geç olsun güç olmasın deyip mutlu bir evlilik yapmak daha iyi tabii.
ahahah sen yaşlıysan ben de yaşlıyımSen bana yaşlısın demek istedin değil miNevreste de 41 yaşında O da yaşlı
Fasülye olunca uğramaz oldu
Esefle kınıyorum sizi, sosyal medyadan mesaj atsaydınız sebebini söylerdimTabii yaaaaaa
CancağzımÇok meşgul,ama iyi şükür
Yasminim, güzel gözlümEsefle kınıyorum sizi, sosyal medyadan mesaj atsaydınız sebebini söylerdim
Cancağzım
Aynı yaştayızivit evliyim, 1 senelik henüz41 yaşındayım. geç evlendim ama temiz oldu
peki sen?
İyidir elticim sağ ol sen nasılsınHayırlı günler herkese
Nasılsınız canlar?