- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
bakmasamıydınben bu topikte gördüm ona bakmamıştım girip bakacağumm
sağol bebekim hemen bakayım seninkini de merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakmasamıydınben bu topikte gördüm ona bakmamıştım girip bakacağumm
O görünmez merak etmeGünaydın
Konu olmuş
Bi daha açtim olmadi diye umarim onaylamaz silinsin inş
Hoş geldinizyapılan yemekler nirdeee Bal0ncuk
hoş buldum Nevreste ben topikleri yeni yeni keşfediyorum sanki yeni üyeymişim gibi çalıştığım için vaktim oldukça bakıyorum da bakmaz olaydım nasıl ağzım sulandı bugün et yemeklerini görünceHoş geldiniz
Benim konuma mesaj yazmamışsın, başkalarına yazmışsınben bu topikte gördüm ona bakmamıştım girip bakacağumm
ayy yazmamış mıyımmm ah nasıl yaparım böyle bir şeyiiii hemen bakıyorumBenim konuma mesaj yazmamışsın, başkalarına yazmışsın
Bizim burası böyle yemeklerimiz çok caziphoş buldum Nevreste ben topikleri yeni yeni keşfediyorum sanki yeni üyeymişim gibi çalıştığım için vaktim oldukça bakıyorum da bakmaz olaydım nasıl ağzım sulandı bugün et yemeklerini görünce
ahahahahah yok yok çok tatlısın severim yapışanlarıŞimdi diyecek ozo, Nerden çattık bu karıya deli mi ne, yapıştı kaldı bana
O kadar çok nick değişikliği yapan var ki belki de aslında tanıyoruzdurBizim burası böyle yemeklerimiz çok cazip
Ama sohbetlerimiz daha samimi ve içten
Daha önce sohbet etmedik galiba hatırlayamadımBayağı eskisin ama aktif değilsin sanırım
En çok hangi bölümde takılıyorsun
zaten samimiyeti görünce daldım burayaBizim burası böyle yemeklerimiz çok cazip
Ama sohbetlerimiz daha samimi ve içten
Daha önce sohbet etmedik galiba hatırlayamadımBayağı eskisin ama aktif değilsin sanırım
En çok hangi bölümde takılıyorsun
yok canım yok ben girdiğimden beri aynı nickO kadar çok nick değişikliği yapan var ki belki de aslında tanıyoruzdur
Yok baktım tanımıyorumO kadar çok nick değişikliği yapan var ki belki de aslında tanıyoruzdur
Biz yemekte yaparız sohbette ederizzaten samimiyeti görünce daldım buraya
ben çalıştığım için çok fazla giremiyorum ama fırsat buldukça bakıyorum. mizah geyik bölümünde takılıyorum genelde
aslında burası yemek topiği olduğu için bakmıyordum hani yemek yapmıyorum işgal etmiyim burayı diye
evet sohbetimiz olmadı hiç ama bundan sonra olacak inşallaah
iyi ki geldim o zamanBiz yemekte yaparız sohbette ederiz
Aramızda sadece sohbete dahil olan arkadaşlarımız var.
Aramıza hoş geldin o zaman
İlk cümleyi okuyunca dilime takıldıBiz yemekte yaparız sohbette ederiz
Aramızda sadece sohbete dahil olan arkadaşlarımız var.
Aramıza hoş geldin o zaman
Göbekte atarız tabiİlk cümleyi okuyunca dilime takıldı
Yemekte yaparız salçayla göbek te atarız kalçayla
Evli misinYaş kaçiyi ki geldim o zaman
hoş buldummm. sizlerle olmak güzel
Konuma yazmışsın teşekkür ederim tekrariyi ki geldim o zaman
hoş buldummm. sizlerle olmak güzel