- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
CancağızımEsefle kınıyorum sizi, sosyal medyadan mesaj atsaydınız sebebini söylerdim
Cancağzım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CancağızımEsefle kınıyorum sizi, sosyal medyadan mesaj atsaydınız sebebini söylerdim
Cancağzım
Canım Deynep’im, ben de seni özledimYasminim, güzel gözlüm çok özledim seni nerelerdesin
Özletiyorsun kendiniEsefle kınıyorum sizi, sosyal medyadan mesaj atsaydınız sebebini söylerdim
Cancağzım
Çok şükür elticim, bildiğin gibi bende şükür iyiyimİyidir elticim sağ ol sen nasılsın
Elde olan bir durum değil canım. Bu seneki kadar yoğun olduğumu hatırlamıyorum.Özletiyorsun kendini
Her zaman cancağızımCanım Deynep’im, ben de seni özledim
Fındık işleri bitti şükür, hastane için evraklarımı toparlıyorum. Anlayacağın dur otur yok bende her zamanki gibi.
Dualarınıza talibim
Her zaman cancağızım
Düğün falan mı varElde olan bir durum değil canım. Bu seneki kadar yoğun olduğumu hatırlamıyorum.
Şükür ki tatlı koşturmalar bunlar.
süpriz yumurtam benimhoş buldum Nevreste ben topikleri yeni yeni keşfediyorum sanki yeni üyeymişim gibi çalıştığım için vaktim oldukça bakıyorum da bakmaz olaydım nasıl ağzım sulandı bugün et yemeklerini görünce
iyiyiz abla sen nasılsınHayırlı günler herkese
Nasılsınız canlar?
ni kadan güzell aminnnn hepimize inşallaaahAynı yaştayızBende evliyim
Rabbim huzur, mutluluk versin
uçan baloncukum benimsüpriz yumurtam benim
iyiyiz abla sen nasılsın
Tedavim ve görümcemin kızının nişanı elticim.Düğün falan mı var
senin görümcen onunda görümcesi olmuomu
Onun üvey oluyorsenin görümcen onunda görümcesi olmuomu
nasıl yaOnun üvey oluyor
Çok şükür cukum, bende iyiyimsüpriz yumurtam benim
iyiyiz abla sen nasılsın