Geçmiş olsun canım her iki durum içindeBizim oğlan ekranı kırmıştı zaten, geçen gün hastanede telefonu aldı, yere atıp üstüne bastı biz onu zapt etmeye çalışırken. Gitti gidiyor, eli kulağında. He bu arada pozitif de çıktı miniğim, kaç gündür evdeyiz ama iki gün bile sürmedi hastalığı çok şükür.
Birde ikinci kez stres dimi iptal oluncaAma stres yapıyor1ayı var
Aynen öyleBirde ikinci kez stres dimi iptal olunca
iPhone 13 pro ama düz 13 de olabilir. Pro max olmayacak ondan eminim. Joyz hevesimi baltaladı sağ olsun hahshahshgsO nasıl Telefon
Ben de öyle dedim. Şimdi almasak sonra hiç alamayızlar falan havada uçuştu.Şimdi ucuz ne var
Daha uçacakBen de öyle dedim. Şimdi almasak sonra hiç alamayızlar falan havada uçuştu.
Ahanda netim az kaldı nevosumSende haklısınBen alışmışım her sınav sonuç sonrası nevoş ne oldu demene Bugün sesin çıkmadı. Dedim neti yok ya da işi var
O kadar mı pahalandi bu meret yaaiPhone 13 pro ama düz 13 de olabilir. Pro max olmayacak ondan eminim. Joyz hevesimi baltaladı sağ olsun hahshahshgs
İnşallah canım geçmiş olsunAhanda netim az kaldı nevosumnevoşum noldu hasta oluyorum burnum tıkandı, geniz akintim var keyifsizim nevosum,ins covid diildir
Hiç sorma.O kadar mı pahalandi bu meret yaa
Atmayan?Adresi atarım ama ahahahahah
Yaaa anne yüreğiBen kızlarımı bekliyorum
Henüz yok
Ablammm
Kalk yap kız... Tembel teneke...Yarın biraz işlerim varda yine bir bakım yarın yada diğer güneyada birine ver bari abla bilemedim ya
A. Slm beybitoSelam beybirellalar.
Sen sus kız
Vaayyy zengintooooiPhone 13 pro ama düz 13 de olabilir. Pro max olmayacak ondan eminim. Joyz hevesimi baltaladı sağ olsun hahshahshgs
Ne yani levelmi atlıacam anlamadmİki ay sonra doğum günüm var
YesssNe yani levelmi atlıacam anlamadm
Olsndu ben bundan snra margırıtı sevcem
Sev canım ona bir şey demiyoruzOlsndu ben bundan snra margırıtı sevcem
Ama sen bana hediye alırsan seni severmSev canım ona bir şey demiyoruz
Ben en son on beş civarında kaldımHiç sorma.