- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Bu hafta yapamazsan haber ver başkasına vereyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta yapamazsan haber ver başkasına vereyim
Nasılsın canım nerelerdesinCanimin içi nevosum
Sen dersine bak
Evet bir adet tatlı talipli
İyi değilim Nevoşum. Telefonum infilak edecek, az kaldı.Selam canım nasılsın
Onun sınavı var dersine baksınEvet bir adet tatlı talipli
Aaaa nedenİyi değilim Nevoşum. Telefonum infilak edecek, az kaldı.
Nezaman sınavı o halleder valla abla hepsini zaten çok istemişti bu tarifiOnun sınavı var dersine baksın
Bizim oğlan ekranı kırmıştı zaten, geçen gün hastanede telefonu aldı, yere atıp üstüne bastı biz onu zapt etmeye çalışırken. Gitti gidiyor, eli kulağında. He bu arada pozitif de çıktı miniğim, kaç gündür evdeyiz ama iki gün bile sürmedi hastalığı çok şükür.Aaaa neden
Ama stres yapıyor1ayı varNezaman sınavı o halleder valla abla hepsini zaten çok istemişti bu tarifi
Ayyy şimdi telefonlarda çok pahalı Allah kolaylık versinBizim oğlan ekranı kırmıştı zaten, geçen gün hastanede telefonu aldı, yere atıp üstüne bastı biz onu zapt etmeye çalışırken. Gitti gidiyor, eli kulağında. He bu arada pozitif de çıktı miniğim, kaç gündür evdeyiz ama iki gün bile sürmedi hastalığı çok şükür.
Nevoşum tarifim yok ya yazacak bir şey bulamıyorum kiiNasılsın canım nerelerdesin
Sensin tatlıEvet bir adet tatlı talipli
Sen dersine bak
Evet muhtemelen alacağım telefon 30 bin, alıştıra alıştıra söyledim eşime ahsksjskjsAyyy şimdi telefonlarda çok pahalı Allah kolaylık versin
Aaa haberim olmadı çok geçmiş olsun canım İyi maşallah gelmiş geçmiş çok şükür
Geçmiş olsunBizim oğlan ekranı kırmıştı zaten, geçen gün hastanede telefonu aldı, yere atıp üstüne bastı biz onu zapt etmeye çalışırken. Gitti gidiyor, eli kulağında. He bu arada pozitif de çıktı miniğim, kaç gündür evdeyiz ama iki gün bile sürmedi hastalığı çok şükür.
O nasıl TelefonEvet muhtemelen alacağım telefon 30 bin, alıştıra alıştıra söyledim eşime ahsksjskjs
Nezaman sınavı o halleder valla abla hepsini zaten çok istemişti bu tarifi
Sende haklısınBen alışmışım her sınav sonuç sonrası nevoş ne oldu demeneBugün sesin çıkmadı. Dedim neti yok ya da işi varNevoşum tarifim yok ya yazacak bir şey bulamıyorum kii
Şimdi ucuz ne varEvet muhtemelen alacağım telefon 30 bin, alıştıra alıştıra söyledim eşime ahsksjskjs