Merhaba bayanlar.
Eski erkek arkadaşımla ayrılalı 6ay okdu ve bu 6 ay suresince kimseden etkilenmedim.Ve kimseyle görüşmedim ve reddettim.
Benimle bir kaç sene önce tanısmak isteyen biri vardı.Ama ben o zamanlar reddetmiştim.Bu olaydan 1 sene sonra tekrar beni buldu ve artık arkadaşca yaklaştığını ve arkadaş olabileceğimizi söyledi bu geçen sene yaz aylarına denk geliyor.Erkek arkadaşımla ayrılmıştım ve dert ortağım oldu.Onunda hayatında biri olmuştu ve fazlaca üzülmüştü.Birbirimizin derdini dinluyor,yardımcı olmaya çalışıyorduk.Sonra ben okulların açılmasıyla eski erkek arkadaşımla tekrar barıştım.Ben barışır barışmaz bana "Sen bilmesen de ben hep seni sevdim ve şimdi sen biriyle birlikteyken benim hayatında olmam bana yakışmaz. Artık görüşemem seninle" dedi ve gitti.Şok olmuştum çünkü hissetmemiştim başka türlü düşündüğünü, bir arkadaş gibi hissetmiştim.Eski erkek arkadaşım mesajları gördü ve bir daha mesaj atarsa bana haber veriyorsun,onu mahvederim dedi.
Sonraları merak etmiş olacak ki nasılsın mutlu musun diye mesaj attı,cevap vermedim.Eski erkek arkadaşım yeni yılımı kutlamazken saat 00.00da Bu yılın çok güzel geçsin diye mesaj attı.
Uzattım biraz kusura bakmayın.Ayrıldıktan sonra x kişisi diyeyim.X bana tekrar ulaştı yine tavırları arkadaşcaydı.Fakat dün biz deneyemez miyiz dedi." Herşeyi yapabilirim mutlu olman için sen mutlulugu haketmiyor musun sence? Şans ver kendine,bana.Herşey mutluluğun,mutluluğum ve mutluluğumuz için olsn.Seni korurum,sana iyi davranırım,seni üzmem "dedi.
Ben önceki ilişkimde çok yıprandım.Şiddetin psikolojik ve fiziksel halini yaşadım.Sadakatsizliği gördüm. Yalanı gördüm.
Ama şimdi karşımda sonsuz guvenebileceğim,geçmişte yaşadıklarımı yaşamayacağım biri var.Ona guveniyorum,ondan eminim.Ama ona karşı arkadaşlık dışında birşey hissetmiyorum.Aslında o kadar çok artısı var ki.Alkol kullanmaz,sigara kullanmaz.İnsanlara karşı hep iyi niyetlidir.Son derece sorumluluk sahibidir.Ben eski ilişkimde bunlardan çok çektim.Bilmiyorum nankörlük mü yaptığım.Denemeli miyim bir daha karşıma iyi bir insan çıkmazsa ya diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Bu arada korkuyorum da.Eski erkek arkadaşım onunla denediğimi duysa ki saniyelerini almaz öğrenmesi.Onunla uzun zamandır görüştüğümü düşünebilir,arkasından iş çevirdiğimi ve ona zarar vermek isteyebilir,zaten nefret ediyordu ondan.
Bana zaman verdi.Ben buradayım düşün dedi.
Sizce denemeli miyim? Her bir yorumunuz çok kıymetli.Şimdiden teşekkür ederim