Çok tarz ,çok kişilikli bir ev döşemişsiniz.Zevkiniz çok hoş.Güle güle oturun.Karyolayı soracaktım ben de İkea imiş cevaplamışsınız.Benim salonuma da bakıp yorum yaparsanız sevinirim. http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...-beyaz-salonumyorum-oneri-cok-iyi-olur-2.html ilk sayfalar katalog görüntüleri vs.Yerleşmiş ve en son hali 2. sayfada.
evini çok beğendim huzurla otur inş
Eviniz çok güzel sade ama çok şık. Mutfak çekmecesindeki çatal kaşık düzenleyicisini nerden aldınız acaba çok hoşuma gitti çok düzenli duruyor kaşık çatallarınız..
Bende onlara benzettim ama yinede bir sorayım dedim gerçekten süper fikir çok düzenli durmuş kaşıklar çekmecede
ben beğendim çok tatlı güle güle oturursun insallah :)
çokk çoook çoook begendım. gercekten huzur verıcı hem şık hem sade . göz yormuyor.
herseyıyle coook şirin bi ev =) güle güle oturun cnm
Evine bayıldım canım, harika döşemişsiniz.
Hele bahçe... toprağın üzerini kapatıp ahşap yapmanız süper bir fikir. çünkü onun temizliğiyle uğraşmazsın
ve istediğin gibi dekore edersin. yapay ağaçlar bile olabilir. çalışan insanlar olduğumuz için bitkilerle uğraşmak zor oluyor malesef.
Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin, evinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah.
Çok güzel çok sıcak bir ev bayıldımmmmmm
tamda hayalimdeki gibi valla :) güle güle oturun canım