Saç Rengi ve Saç Boyama Demothy'nin TupTuruncu SaçLarı(ResimLi)

canim yeni saclarin cok güzel olmus digerinden cok daha biyendim ben
ne cabuk degistirdin rengini kaydirigubbakcemile2Şeniz

turuncu olunca diplerim çabuk geldi hulişim :çok üzgünüm: paççoz gibi gezmeye dayanamadım boyattım.. beğenmenede çok sevindim ayrıca :sm_cool:

bence harika olmuş turuncu...o renk herkese gitmez herkesinde harcı değildir ama sana çok yakışmış...şu anki renginide çok beğendim ben....yerimseniben

benimde kızıl şuan ve sıkıldım ama ne yapacağımı bilmiyorum kızıldan nasıl kurtulacam

ayy tatlım kızıldım bende dönüş yapman için iyi bi kuaför ara zordur yakmadan döndüren ..

ya ben şimdi bu yeni saç rengimle hangi renk kıyafetlere ağarlık veriyim..orjinal fikirlerinizi beklerim hanımlar..aklınıza geleni yazın ben okuucam hepsini :asigim: diyorumki beyaz , taba tonlar ..ben pembeyi pek sevmem acaba bu saça yakışır mı...ay bi yardımcı oluverin yahu senağlama

Kız demoş valla hızına yetişilmiyo inan benden bile hızlısın,daha millet turuncu saçlarını konuşurken sen gittin başka renk oldun helal sana valla,bu arada yeni rengin hayırlı olsun çok yakışmış canım,bundan sonra aramızda iddiaya girermişiz demohy nin yeni saç rengi ne olur diye,şaka biyana yanlış anlama sakın cesaretine hayran kaldığım için söylüyorum bunları zaten çok tatlısın hepsi yakışıyo sana,yeni saçlarınla toprak tonları ,sarı,yeşil falan hoş durur bence yinede sen deneyerek gör bana kalırsa

Gule gule kullan canım ..
Ikısı de hos olmus.. ama son yaptıgın daha rahat kullanılabılır bır sac..
yalnız sacının rengı taba ya cok yakın bu sekılde taba agırlıklı gıyınebılırsen bıraz boğabılır..
Ama sadece aksesuarlarda kullanırsan hoş olur.. sıyah favorı zaten en yakısan o dur..
beyaz olur, kırmızı ve pembe kızıl ve kıremıt bakır renklere hıc mı hıc gıtmıyoor haberın olaa. :)
yeşil, gri, kahve,krem tonları cok guzel olur sanırım..

ya kızlar haklısınız ne rahatmış böyle renkleri kullanmak :1shok: pembe bana yakışmaz o bile çok hoşuma gitti giiyince gerçi bugun siyah giydim ..:sm_cool:

cook begendim, Avrupa yakasindaki bir kizda da vardi cok yakisiyor bazilarina ki sana da cok yakismis

bende bu renklere yakın bir renk kullanmıştım.mor giyersen saçın daha çok ortaya çıkar.sanada çok yakışmış yerimseniben

turuncuyken avrupa yakası yaprak rengine boyamıştı , şimdi daha hanımhanımcık bir renk sağolun kızlar ..renk ayırt etmiyorum bu saçta ne bulduysam geçiriorum üstüme delikafadulden

kendin mi boyadın bunu ? çok güzel olmui valla bayıldım güle güle kullan. kendin boyadıysan ne renkle boyadın acabaaaaa ? yardımcı olursan sevnrm

yok canım boyattım,katologdan beğendim bi kaç ton karıştırdı onları böyle bişiy çıktı kaydirigubbakcemile3

bantım nasıl kızlar benim eserim naniknanik laelaelaelaelae

uzun bir kumaştı canım şu satılanlardan .önce bi kat bağladım sonra uzun kalanları döndürdüm üstünden bi kat daha yanlardan soktum , tv seyrederken öylesine yaptım aynaya baktım beğendim [/B]

bu arada ilk defa saçımı sardım bigudiyle ,sabah açınca şoka girdim bonus ne kelime iğrenç olmuştu saçım :1shok: bende topuz yaptım bişeye benzedi :roflol:

evet bandının üzeri örgü gibi duruyor:)
çok şeker olmuşsun..
ya sana bişey sorucam ben demothyciim
sen pudra mı kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…