• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Demothy'nin TupTuruncu SaçLarı(ResimLi)

ben saçlarımı boyatmaya gidiyorum fıstıklar..ee malum dipler geldi artık çingene gibi dolanmanın alemi yok dimi -tatlicadiarzu- bakalım nolucak bal köpüğü gibi bi renk istiyorum şuan,ama oraya gittiğimde kuaförüm kanıma girebilir heran yeşil bi kafayla dönebilirm kaydirigubbakcemile3 .şaka bir yana şu moda renk varya ondan istiorum yabancı gelin rengi ya da tarçın bakırın sarıya daha dönük rengii ..turuncudan biraz kısıp sarıya yoğunlaşmayı ama bariz sarı değil..üff kafam bu kadar karışık gidip alakasız bi renk yapıp dönmekten çok korkuyorum :çok üzgünüm:

ben saçlarımı boyatmaya gidiyorum fıstıklar..ee malum dipler geldi artık çingene gibi dolanmanın alemi yok dimi -tatlicadiarzu- bakalım nolucak bal köpüğü gibi bi renk istiyorum şuan,ama oraya gittiğimde kuaförüm kanıma girebilir heran yeşil bi kafayla dönebilirm kaydirigubbakcemile3 .şaka bir yana şu moda renk varya ondan istiorum yabancı gelin rengi ya da tarçın bakırın sarıya daha dönük rengii ..turuncudan biraz kısıp sarıya yoğunlaşmayı ama bariz sarı değil..üff kafam bu kadar karışık gidip alakasız bi renk yapıp dönmekten çok korkuyorum :çok üzgünüm:

ya olmadı ama :çok üzgünüm: ben şimdi gördüm burayı, ilk 3-4 sayfayı hızla okudum ama bankadakilerin tepkilerini göremedim, dedim sona okurum ara sayfaları da ama senin renk değiştirme zamanın gelmiş :utangac:

neyse ben yorumumu yapayım: çok yakışmış! herkese yakışmayacak bir renk! eskilerde kaldı benim de saçlarımla oynamalarım, tabii hiç bu kadar farklı denememiştim, ama en azından farklı renkleri denedim, içimde kalmadı. şimdi ise kendi saç rengimde karar kıldım, malum yaş ilerliyor, beyazlar çıkmadan kendi rengimin de tadını çıkarayım delikafadulden

ya olmadı ama :çok üzgünüm: ben şimdi gördüm burayı, ilk 3-4 sayfayı hızla okudum ama bankadakilerin tepkilerini göremedim, dedim sona okurum ara sayfaları da ama senin renk değiştirme zamanın gelmiş :utangac:

neyse ben yorumumu yapayım: çok yakışmış! herkese yakışmayacak bir renk! eskilerde kaldı benim de saçlarımla oynamalarım, tabii hiç bu kadar farklı denememiştim, ama en azından farklı renkleri denedim, içimde kalmadı. şimdi ise kendi saç rengimde karar kıldım, malum yaş ilerliyor, beyazlar çıkmadan kendi rengimin de tadını çıkarayım delikafadulden

cnm ya o kadar kararsızım ki bu renge devam mı yoksa aklımdaki diğer renkler mi :uhm: püf gitmeden karar veremicem sanırm..bu arada bankadakiler bayağı kudurdu özet geçeyim sana :) ne rock yıldızı oldugum kaldı ne aykırılığım en güzeli de ne oldu biliomusn bankanın genel müdür yardımcısı beni görüp herkesin içinde ''gençlere de yakışıo be kardeşim..'demesi :roflol: kapak bu olsa grek millet benim işimden etmeye yer ararken bu cvp ilaç oldu :Saruboceq:

cnm ya o kadar kararsızım ki bu renge devam mı yoksa aklımdaki diğer renkler mi :uhm: püf gitmeden karar veremicem sanırm..bu arada bankadakiler bayağı kudurdu özet geçeyim sana :) ne rock yıldızı oldugum kaldı ne aykırılığım en güzeli de ne oldu biliomusn bankanın genel müdür yardımcısı beni görüp herkesin içinde ''gençlere de yakışıo be kardeşim..'demesi :roflol: kapak bu olsa grek millet benim işimden etmeye yer ararken bu cvp ilaç oldu :Saruboceq:

:hooray: bu kupa genel müdür yardımcısına sengözlerimebaksanab

laelaelaelaelae bu da diğer çekemeyen şahıslara kaydirigubbakcemile3

demetim sabırsızlıkla dönmeni ve resim eklemeni bekliyorum
bende saç rengimi değiştirmek istiyodum şimdi malum süpriz çıktı oyüzden içimde kaldı:çok üzgünüm:
kısacası arkadandayımkaydirigubbakcemile5

kızlar ben geldiim biraz uzun sürdü ama geldim.tam istedğim gibi oldu ama malum hava karardığı için fotoda tam çıkmadı rengii gün ışığında çekip eklerim yarın :lepi:

66666.jpg
,
666o.jpg

başlığı değiştirmek lazım demothynin renk cümbüşü diye :roflol:

seni gökkuşağı ilan ediyorum baktıkça insanın içini açan mutlu eden
her rengi birbirinden güzel..
bana da bi renk bu hadiii
kaydirigubbakcemile

canım senin o kadar güzel bir yüzün ve tenin var ki;ne yapsan yakışır şuan ne renk bilmiyorum saçların ama bu tonlar sana da çok yakışır eminim :utangac:

canım bu da güzel olmuşş
ya bende boyatcamm kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :mymeka:

canım bu da güzel olmuşş
ya bende boyatcamm kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :mymeka:

essah diyon dimi baak küsmem ben eşeltiriye açığım herbişi diebilirsinzz sırnaşık şey
turuncunun ayrı bi albenisi vardı ama bu renk resimde göründüğü gibi değil sizi aldatmasın ..daha kuaförden sokağa adımımı attım çevirip rengi sordular :1shok:

buda çok güzel. bayıldım. kuaförün de çok yetenekli. ellerine sağlık. tabii model bu kadar güzel olunca o da sanatını ortaya koyuyor, yani döktürüyor... güle güle kullan canım...

buda çok güzel. bayıldım. kuaförün de çok yetenekli. ellerine sağlık. tabii model bu kadar güzel olunca o da sanatını ortaya koyuyor, yani döktürüyor... güle güle kullan canım...

sağolsun kuaförüm açık açık söyler herşeyi ..koyun gibi giderim keser biçer boyar hiç bir zaman pişman etmedi beni :utangac: wella saç yarışmasına girmiştik sanırım 4 yıl önceydi Türkiye 14.cüsü olmuştuk :asigim: 200 kuaför katılmıştı..
Çok sevindim beğenmene beğenmesen söylerdin bu huyunu çok seviyorum kaydirigubbakcemile5

canım ne renk tam olarak saçınnn
hemende sormuslar ilk ben sorcaktım oysa kii :roflol:

kızz hakatten nerde bu kuaför:jeyyar: anadolu yakasında mı:Saruboceq:
valla insan seni görünce değişilkik yapası geliyo ve bende o durumdayım şuan bana da el altınnnnndelikafadulden

bu saçım ne renk güzel bi soru fisfisfis valla ben gittim dedimki bi yabancı gelin varmış lorenA ondan istiorum.. hatta kuaför bende istiorum ondan dedi :roflol: :roflol: ..
ya adı yok rengin kahveyle bişileri karıştırıolar ama bu ara çok revaçta hepsi blir rengi..bide ben kızın fotosunu attım flashdiske orda attım pcye aha bu dedim.

böle bi topik varmıss forumda yeni gördüm
ben severrim bu rengi yaa güle güle kullan şekercim

böle bi topik varmıss forumda yeni gördüm
ben severrim bu rengi yaa güle güle kullan şekercim

ben kanalı gezerken o kızı gördüm ''aa saçı ne güzel''dedim ve geçtim..sonra burada o topiği gördüm iyice kafama yattı renk..sonuç böyle yerimseniben

canim yeni saclarin cok güzel olmus digerinden cok daha biyendim ben
ne cabuk degistirdin rengini kaydirigubbakcemile2Şeniz

Back