• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Demothy'nin TupTuruncu SaçLarı(ResimLi)

Bugün saçımı boyatalı 1 hafta oldu ; boyanın üstüne 3 kez yıkadım sanki 1 ton attı ,işin garip tarafı renk açıldıkça daha güzelleşio sanırım,daha sarımsı normal bi renk alıo ondan da olabilir.​

Son düzenleme:
saçının rengi süperrr olmuş demothy :lepi: çoktandır ben de bu rengi istiyorum ama cesaret edemiyorum :1closedeyes: uzun süredir saçlarımda platin röfleler var,beyaz tenliyim.herkes bu saçın bana çok yakıştığını söylüyor ama ben çok sıkıldım.annem kesinlikle boyatma,yakışmaz sana diyor,cesaretimi daha da kırıyor.beğenmezsem dönüşü zor oluyor diye korkuyorum ben de.çok kararsızım anlayacağınız :1no2:

saçının rengi süperrr olmuş demothy :lepi: çoktandır ben de bu rengi istiyorum ama cesaret edemiyorum :1closedeyes: uzun süredir saçlarımda platin röfleler var,beyaz tenliyim.herkes bu saçın bana çok yakıştığını söylüyor ama ben çok sıkıldım.annem kesinlikle boyatma,yakışmaz sana diyor,cesaretimi daha da kırıyor.beğenmezsem dönüşü zor oluyor diye korkuyorum ben de.çok kararsızım anlayacağınız :1no2:

öncelikle şunu söyliyim anneler cidden en iyisini biliyorlar; ama şu da var benim annemde hiç istemedi . yakışmıcağından değil saçımla cidden çok oynuyorum ve endişelenio tabi :çok üzgünüm: eğer saçların çok yıpranmamışsa hani deneyip tekrar kahve tonlarına döndürebilirsin.sonuçta saçların şuan açık renk bu rengin tutması içi tekrardan açtırmana gerek yok ..ama dediğim gibi iyi düşün tatlım :1rolleyes: fotoshopla dene bakalım gerçi birebir olmuo ama en azından fikir edinirsin.. Şeniz

ah bende bu renk istiom ama tenm senden koyu olmuyo :D
bende denedim nası kahveye boyatıcamı bilemedim :D
bildiğin çingen kızlarına dönmüştüm :D:D

bak sırf senin için dün siyah beyaz giydiğim fıstığım Şeniz[/B]
50547101us0.jpg

Canım çok hoş olmuş. Bende en kısa zamanda bu rengi denemek istiyorum. Umarım seninki kadar başarılı olur. Güle güle kullan a.s.

ah bende bu renk istiom ama tenm senden koyu olmuyo :D
bende denedim nası kahveye boyatıcamı bilemedim :D
bildiğin çingen kızlarına dönmüştüm :D:D

olsun cnm bronz tene dha çok alternatif var ,ben platini çok takıştırıorm mesela demet akalın gibi kaydirigubbakcemile5

Canım çok hoş olmuş. Bende en kısa zamanda bu rengi denemek istiyorum. Umarım seninki kadar başarılı olur. Güle güle kullan a.s.

inşallah cnm sonucu bana yaz olur mu yerimseniben Şeniz

çok tAtlı şirin olmuşşun yakısmıs saç rengın ...ama iyi yıpranmamış saçların...yerinde olsam bu saç zeminini kullanırım bir iki ay bu rengi kullanır ardından bal köpüğüne boyarım...üstünede çok değil 6 paket bal kopugu tonlarında paket attırırım....harıkaaaa olurrr....

çok tAtlı şirin olmuşşun yakısmıs saç rengın ...ama iyi yıpranmamış saçların...yerinde olsam bu saç zeminini kullanırım bir iki ay bu rengi kullanır ardından bal köpüğüne boyarım...üstünede çok değil 6 paket bal kopugu tonlarında paket attırırım....harıkaaaa olurrr....

yazın ben çok bronzlaşıyorum bu rengi o tenle kullanamam maalesef güneş kendini bi göstersin dediğin tonları düşünüyorum cnm yerimseniben

bugün 2 hafta oldu akınca böyle bir renk oldu hala rahatsız etmiyor beni ; gittiği yere kadar dursun bakalım :utangac:
16685732ln1.jpg

cok güzel olms ya bnde aynen bu renk istiyorum.saclarımda hiç boya yok.böle olması için kuaföre n sölemem gerekiyr. ya nazarm degmesn ck yakısmıs.bnde beyaz tenliim yakısrmı bnada acaba.?? cewbnı bkliorm cnm? =)

benim ana saç üzerine yapılmadı ..kızıldı akıttılar zemini sabitleyip öyle boyadılar canım..rengin adını kuaförüm ''Bakırın en açık tonu' olarak yorumlasa da kimi yerde avrupa yakasındaki yaprağın saçı ya da safiye soyman saçı falan diye de nitelendiiriyorlar yerimseniben cnm bilemiyorum beyaz tene yakışıo ama sen bilirsin yine de

sonunda cesaret edip boyadım saçlarımı.palettenin tarçın kızılı ile karamelini karıştırdım,demothyninkinden biraz daha koyu,yoğun bir bakır renk oldu saçlarım.iş arkadaşlarım hatta hastalarımdan bile çok güzel yorumlar aldım hihoyyyt benim gibi isteyip de cesaret edemeyenler varsa denesinler :teytey:

sonunda cesaret edip boyadım saçlarımı.palettenin tarçın kızılı ile karamelini karıştırdım,demothyninkinden biraz daha koyu,yoğun bir bakır renk oldu saçlarım.iş arkadaşlarım hatta hastalarımdan bile çok güzel yorumlar aldım hihoyyyt benim gibi isteyip de cesaret edemeyenler varsa denesinler :teytey:

ayy cnm çok sevindim ..ya sakıncası yoksa en azından bana özelden foto atamazmısın? istersen yüzünü karala...sadece eğer beğenirsem kuaföre para vermek istemiyorum en azından evde kendim boyarımmm [/B]

ışık faktörü de önemli tabi.bir başka odadaki çekimde de böyle görünüyo saçlarım.arada tonaj farkı oldu tabi ama dediğim gibi platin röfleler vardı saçımda CADIARZU
16022009027bi6.th.jpg

demothy canım bende boyadım aynı renge selective oro rengin adı aynı oldu çok süper görünüyo,ama bi dahakine palette tarçın kızılıyla neva colorun altın sarısını karıştırıp boyamayı düşünüyorum bakalım o nasıl olur biraz zaman geçsinde

Back