A
ajdapekkankoliqimey
Ziyaretçi
sağol cnm bu hafta dolabımda katliam yapıcam sanırım kötükedihüso[/B]
naniknanikolsun ablam güzellik için değer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol cnm bu hafta dolabımda katliam yapıcam sanırım kötükedihüso[/B]
saçının rengi süperrr olmuş demothy :lepi: çoktandır ben de bu rengi istiyorum ama cesaret edemiyorum :1closedeyes: uzun süredir saçlarımda platin röfleler var,beyaz tenliyim.herkes bu saçın bana çok yakıştığını söylüyor ama ben çok sıkıldım.annem kesinlikle boyatma,yakışmaz sana diyor,cesaretimi daha da kırıyor.beğenmezsem dönüşü zor oluyor diye korkuyorum ben de.çok kararsızım anlayacağınız :1no2:
bak sırf senin için dün siyah beyaz giydiğim fıstığım Şeniz[/B]
ah bende bu renk istiom ama tenm senden koyu olmuyo
bende denedim nası kahveye boyatıcamı bilemedim
bildiğin çingen kızlarına dönmüştüm
Canım çok hoş olmuş. Bende en kısa zamanda bu rengi denemek istiyorum. Umarım seninki kadar başarılı olur. Güle güle kullan a.s.
çok tAtlı şirin olmuşşun yakısmıs saç rengın ...ama iyi yıpranmamış saçların...yerinde olsam bu saç zeminini kullanırım bir iki ay bu rengi kullanır ardından bal köpüğüne boyarım...üstünede çok değil 6 paket bal kopugu tonlarında paket attırırım....harıkaaaa olurrr....
güzel olmuş uymuş bence. ben başka bişye sorucam. bankacı olmaktan memnun musun.
sonunda cesaret edip boyadım saçlarımı.palettenin tarçın kızılı ile karamelini karıştırdım,demothyninkinden biraz daha koyu,yoğun bir bakır renk oldu saçlarım.iş arkadaşlarım hatta hastalarımdan bile çok güzel yorumlar aldım hihoyyyt benim gibi isteyip de cesaret edemeyenler varsa denesinler :teytey: