Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denemeden bilemem felsefesiyle her şeye burnumu soktum bugüne kadar delikafadulden Allah'ıma şükürler olsun hepsinin sonu hayırla bitti :asigim: ben platinken önce kendi saçımın üstüne ''bölgesel çalışma''diye bişey yapmıştı kuaöfrüm..ebru akelin bi saç rengi vardı kahve arasına 1 ton açık kahve gölgeler..zamanla daha saarııı daha sarııı delikafadulden diye çıldırınca platin olup çıkmıştım alkisalkisalkis sora da ipin ucu kaçtı zaten ..
çok konuştum yine dediğim gibi kuzu fikir edin en önemlisi iyi bir yere git ilk defa boyatıosun beklentilerin çok yüksek olur çünkü :roflol: yardım edebileceğim bişiy olursa sor :Saruboceq: hoççakaaaaalll sositososito
çok yakışmış..
iddalı bı renk ve herkeze yakışmaz
size çok yakışmış..
çok güzel olmuş gülegüle kullanın da bişey sorayım.4-5 ayda bir saç rengini değiştirdiğini (şimdiye kadar ) düşünürsek nasıl oluyor da bu kadar kolay renk değiştirebiliyosun.
ben kızıl olayım dedim. saçım kahveydi. olmaz dediler açmamız lazım. açtırdım. kızıl oldu. sonra 3-4 ay sonra kızıldan sıkıldım. gittim bu seferde kzıldan dönmek zor ancak koyu bi çikolata kahve olur dediler. okey dedik olsun. bir ay sonra tekrar gittiğimde kahve falan değil akmıştı eski kızıl halini almıştı. diplerden çiko kahve boyuyor tüm boya saça. ama yinede kızllık gitmiyo. ya tekrar açtırmam lazım ki ikinci defa sanırım olmaz. yada boyaya boyaya kesile kesile 2 senede kızıllar ancak kaybolacak. sen sanırım her farklı renge boyattığında açtırıyosun. yada bunun kolay yolu varsa nedir. çok uzun oldu umarım sıkılmadın. şimdiden teşkür
cok güzelsin yaaaa massalah
cok yakismis bu ton bendemi bu renge boyatsam acabaaaa???
bence cok yakısmıs cnm.gulegule kullan...
bence de süper olmuş, renk tenine çok güzel gitmiş a.s.