• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Demothy'nin TupTuruncu SaçLarı(ResimLi)

çok begndm saç rengini canm yerimseniben
ne çabuk saç rengi dagştriyosun ölee :)))
ben hiç boyatmadm ama renk arrıyorum topiklerde :)) begndgmi bulup boyatcm hemen
esmer oldugum için bu renk bana gitmez malesef :(((
sende çok hoş durmuş cidden

yok canım çok değiştirymiyorum artık kaydirigubbakcemile3 bir de son 2 aydır bitkisel boyatmaya başladım kesinlikle çok daha iyiyymiş;parlaklık ve sağlık açısından..esmere sarı yakışıyor yerimseniben türk sarışını diye tabir ettiğimiz olay kaydirigubbakcemile3 kuaförelere danış onlar ten rengine uygun renkler gösterip yönlendirir yerimseniben

aa bak bunu dydugum iyi oldu bitkisel boya ile yaptırım bende kaydirigubbakcemile5
türk sarışını kaydirigubbakcemile3 ayy ilahi...
inan hiç sarı düşünmemştm kahve saçtan bi anda sarı olmak cesaret edemiyorum yaa

cesaret konusunda senn üzerine tanımam ama yerimseniben

denemeden bilemem felsefesiyle her şeye burnumu soktum bugüne kadar delikafadulden Allah'ıma şükürler olsun hepsinin sonu hayırla bitti :asigim: ben platinken önce kendi saçımın üstüne ''bölgesel çalışma''diye bişey yapmıştı kuaöfrüm..ebru akelin bi saç rengi vardı kahve arasına 1 ton açık kahve gölgeler..zamanla daha saarııı daha sarııı delikafadulden diye çıldırınca platin olup çıkmıştım alkisalkisalkis sora da ipin ucu kaçtı zaten ..
çok konuştum yine dediğim gibi kuzu fikir edin en önemlisi iyi bir yere git ilk defa boyatıosun beklentilerin çok yüksek olur çünkü :roflol: yardım edebileceğim bişiy olursa sor :Saruboceq: hoççakaaaaalll sositososito

denemeden bilemem felsefesiyle her şeye burnumu soktum bugüne kadar delikafadulden Allah'ıma şükürler olsun hepsinin sonu hayırla bitti :asigim: ben platinken önce kendi saçımın üstüne ''bölgesel çalışma''diye bişey yapmıştı kuaöfrüm..ebru akelin bi saç rengi vardı kahve arasına 1 ton açık kahve gölgeler..zamanla daha saarııı daha sarııı delikafadulden diye çıldırınca platin olup çıkmıştım alkisalkisalkis sora da ipin ucu kaçtı zaten ..
çok konuştum yine dediğim gibi kuzu fikir edin en önemlisi iyi bir yere git ilk defa boyatıosun beklentilerin çok yüksek olur çünkü :roflol: yardım edebileceğim bişiy olursa sor :Saruboceq: hoççakaaaaalll sositososito

boya konusunda okadar çok tecrübelisin ki direk sana sormaya gelirim bişe oldugun haberin olsun yerimseniben

işte bende bundan korkuyorum beklentm yüksek benneyaptımki
kötü bişe yaparlar diye cesaret edemiyorum...neyse canm benim,verdigin öneriler için çok saol a.s.
bu bi kaç hafta içinde kendimi kuaför koltugunda bulcam artıkın kaydirigubbakcemile3 yenilik lazım :utangac:

çok yakışmış..
iddalı bı renk ve herkeze yakışmaz
size çok yakışmış..

cok güzelsin yaaaa massalah
cok yakismis bu ton bendemi bu renge boyatsam acabaaaa???

çok güzel olmuş gülegüle kullanın da bişey sorayım.4-5 ayda bir saç rengini değiştirdiğini (şimdiye kadar ) düşünürsek nasıl oluyor da bu kadar kolay renk değiştirebiliyosun.
ben kızıl olayım dedim. saçım kahveydi. olmaz dediler açmamız lazım. açtırdım. kızıl oldu. sonra 3-4 ay sonra kızıldan sıkıldım. gittim bu seferde kzıldan dönmek zor ancak koyu bi çikolata kahve olur dediler. okey dedik olsun. bir ay sonra tekrar gittiğimde kahve falan değil akmıştı eski kızıl halini almıştı. diplerden çiko kahve boyuyor tüm boya saça. ama yinede kızllık gitmiyo. ya tekrar açtırmam lazım ki ikinci defa sanırım olmaz. yada boyaya boyaya kesile kesile 2 senede kızıllar ancak kaybolacak. sen sanırım her farklı renge boyattığında açtırıyosun. yada bunun kolay yolu varsa nedir. çok uzun oldu umarım sıkılmadın. şimdiden teşkür

çok güzel olmuş gülegüle kullanın da bişey sorayım.4-5 ayda bir saç rengini değiştirdiğini (şimdiye kadar ) düşünürsek nasıl oluyor da bu kadar kolay renk değiştirebiliyosun.
ben kızıl olayım dedim. saçım kahveydi. olmaz dediler açmamız lazım. açtırdım. kızıl oldu. sonra 3-4 ay sonra kızıldan sıkıldım. gittim bu seferde kzıldan dönmek zor ancak koyu bi çikolata kahve olur dediler. okey dedik olsun. bir ay sonra tekrar gittiğimde kahve falan değil akmıştı eski kızıl halini almıştı. diplerden çiko kahve boyuyor tüm boya saça. ama yinede kızllık gitmiyo. ya tekrar açtırmam lazım ki ikinci defa sanırım olmaz. yada boyaya boyaya kesile kesile 2 senede kızıllar ancak kaybolacak. sen sanırım her farklı renge boyattığında açtırıyosun. yada bunun kolay yolu varsa nedir. çok uzun oldu umarım sıkılmadın. şimdiden teşkür

canım merhaba,
İlk saçımı 15-16 yaşımda boyattım , kendi saçımın üstüne gölge attırmıştım belime kadardı saçlarım..sonra bi travma yaşadım kısa kestiirip siyaha boyadım..sonra kuaföre gidip mor yaptırdım bildiğin mor patlıcan değil ,renk kalıcı olmadığı için 3 hafta kullanabildim ve açıcı kullanıldığı için hazır açmışken pembe yaptırdım...daha sonra okuldan uzaklaştırma alınca gidip düz kahveye boyattm.1 sene kullandım saç biraz kendine geldi röfleye başladım ünv. röflenin sonu yoktu en son düz platine boyatıodum en çok sarı kullandım 2 yıl kadar..hala da dönmek isterim sarı gibisi yok eğer güzel taşıyabilirse insan..daha sonra platin yakmaya başladı kahve yaptırdım..kahveden sonra sanki beni şeytan dürttü lanet olsun kızıl yaptım hiç sevmedim hç yakışmadı mecbur 1 ay kullandım...en son kuaföre gittim ''silici''deiği işlemi uyguladı ,saçı kusturmaya benzio ama o akadar hasar vermedi..üstüne turuncu yaptıı avrupa yakası yapraktı aynı..sonra 1 ton koyusunu yaptırdım bakırın şuan gördüün renk yerimseniben umarım sıkmamışımdır..Allahıma binlerce şükür bu kadar işleme kel kalmadım ,artık daha ii bakıorum saçıma en azından bitkisel boyatıorum Şeniz

cok güzelsin yaaaa massalah
cok yakismis bu ton bendemi bu renge boyatsam acabaaaa???

teşekkür ederim canım a.s. ten rengine gidecekse neden olmasın ;güneşte çok hoş duruyo bu renk ışıl ışıl :1rolleyes:

bence cok yakısmıs cnm.gulegule kullan... kaydirigubbakcemile4

teşekkür ederim profiline yazdım düşüncelerimi yerimseniben

bence de süper olmuş, renk tenine çok güzel gitmiş a.s.

o senin güzelliğin fıstık teşekkür ederim yerimseniben

45507775.jpg

canım süper olmuş,harika
güle güle kullan
bensenin yerinde olsam hep bu tonu kullanırım
çünki sana dehşet yakışmışalkisalkisalkis

çok iddialı bi renk ama sana çok yakıştırıorum ben bu rengi maşallah nazar değirmeyelimde..

Back