Saçlarınız çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın. Hem de çok uyguna yaptırmışsınız... Ben de siyah saçımı sildirmeyi istiyorum. Kuaförünüzü önerirmisiniz? Saçlarımın elimde kalmasından tırsıyorum da :1shok:
güzeller güzelimm sen ne yapsann yakışırr sanaa
askerinn senii sevmektee ne kadarr haklıı
yakışmış tupturuncu saç demoşuma ben çok beğendim
Ay çok beğendim canım güle güle kullan bende hastasıyım bu tür renklerin sanada çok yakışmışsırnaşık şey
cnm ben yaşadığım bi tecrübeden ötürü kimseye tavsiyelerde bulunmuyorum özür dilerim ,ama ii araştır sor soruştur eminim bulursun iyi bi yer hihoyyyt
ya haklısın tabi binbirtürlü insan var... Ama saçım yansaydı da çemkirmezdim sırnaşık şey
yazdım cANım özelden mekanı
:jeyyar:büyük cesaret ablacım süper olmuş ten renginle mükemmel uyumlu beyaz bide syahla süper olur..sengözlerimebaksanab
Ay bayıldım cok guzel ama ben cesaret edemezdım delikafaduldenher türlü eleştirebilirsiniz güzeller ;sadece bu rengi araştırıp bulamayan çok sayıda insan gördüm forumda, onlara yardımcı olmak için ekledim :içelim: bu renk ''Bakır'' katıksız bakırın en açık tonu..Kızıldan bıkmıştım siliciyle akıttırlar üstüne bu manyak şeyi boyadılar :lepi: hemde saçımda açıcı olmadığından sanırım yanık kırık olmadı;her ihtimale karşı uçlarından aldırdım yine de kaydirigubbakcemile3 biliyorum biraz cesaret istiyor ama ben her rengi denedim diyebilirim bu çok farklı sırnaşık şey .eğer ten renginize gidecekse,iş yerinde problem yaratmayacaksa deneyin derim :1ninca: bakalım yarın bankada beni gören napıcak :1ninca: :roflol:
,
Arkadasım sac sıldırmede yıpranıyomu sac
ben sıyah sacımı ıstemıyorumne kadara yapıyorlar o sılme seysını
bak sırf senin için dün siyah beyaz giydiğim fıstığım Şeniz[/B]
eternal sunshine olmuşsun demothy
portakal gibi çok tatlı çok şeker
beyaz tenli olunca da ne güzel durmuş
yavrum benim!
saçın çok güzel olmuş canım, ben çok beğendim...
esmer olmasam bende her renge boyardım saçlarımı..
güle güle kullan canım:)
ablacım yeşil ,mor,kahverengi,kırmızı ,yeşil,gri renkleri giyio bisim akrabagamyoncuiremsugamyoncuiremsu
demothy cim fıstık gibi olmuşsun..herkes taşıyamaz bu rengi..çok beğendim çookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?