Saç Rengi ve Saç Boyama Demothy'nin TupTuruncu SaçLarı(ResimLi)

cnm ben yaşadığım bi tecrübeden ötürü kimseye tavsiyelerde bulunmuyorum özür dilerim ,ama ii araştır sor soruştur eminim bulursun iyi bi yer hihoyyyt

güzeller güzelimm sen ne yapsann yakışırr sanaa
askerinn senii sevmektee ne kadarr haklıı

yakışmış tupturuncu saç demoşuma ben çok beğendim

baş danalarım benim Şeniz Şeniz düğünümüzü görürsünüz inşallahhhhhhhhh amin :Saruboceq:

Ay çok beğendim canım güle güle kullan bende hastasıyım bu tür renklerin sanada çok yakışmışsırnaşık şey

sağol cnm denemek istedim ve yakıştırdımda kişilik olarak enerjik olduğum için saçımla bütün olduk fisfisfis Şeniz

cnm ben yaşadığım bi tecrübeden ötürü kimseye tavsiyelerde bulunmuyorum özür dilerim ,ama ii araştır sor soruştur eminim bulursun iyi bi yer hihoyyyt

ya haklısın tabi binbirtürlü insan var... Ama saçım yansaydı da çemkirmezdim sırnaşık şey

Ay bayıldım cok guzel ama ben cesaret edemezdım delikafadulden

Arkadasım sac sıldırmede yıpranıyomu sac
ben sıyah sacımı ıstemıyorum ne kadara yapıyorlar o sılme seysını

Arkadasım sac sıldırmede yıpranıyomu sac
ben sıyah sacımı ıstemıyorum ne kadara yapıyorlar o sılme seysını

deişio cnm genelde 150-200 falan kafamçokkarıştı ben tanıdık yere yaptırdım baya uyguna ama o fiyata bulman mümkün değil :1no2:

Ayy cokmus ayol gercı odenmeyecek kadar degıl ama esım dırdır yapar kaydirigubbakcemile

eternal sunshine olmuşsun demothy
portakal gibi çok tatlı çok şeker
beyaz tenli olunca da ne güzel durmuş

yavrum benim!

ablacım yeşil ,mor,kahverengi,kırmızı ,yeşil,gri renkleri giyio bisim akrabagamyoncuiremsugamyoncuiremsu

saçın çok güzel olmuş canım, ben çok beğendim...
esmer olmasam bende her renge boyardım saçlarımı..
güle güle kullan canım:)

eternal sunshine olmuşsun demothy
portakal gibi çok tatlı çok şeker
beyaz tenli olunca da ne güzel durmuş

yavrum benim!

attaqım bankada devrim yarattım :roflol: portakal kafalar çoğalıo gitgide :lepi: sağol cnm kuzum benim :asigim:

demothy cim fıstık gibi olmuşsun..herkes taşıyamaz bu rengi..çok beğendim çookkkk

demothy cim fıstık gibi olmuşsun..herkes taşıyamaz bu rengi..çok beğendim çookkkk

ya ben o asyanı yerim senin ya Allah bağışlasın çok can yakar büyüyünce :mymeka: çook teşekkür ederim hayatım beğenmen mutlu etti beni Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…