Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu rengi çok seviyorum, bence çok yakışmış. Bir müddet kullan, yüzüne gitmiş. Keşke bende cesaret edebilsem ama bana yakışmaz
salla kimin ne dediğini...
Sen sevdin mi mühim olanmirmirmirmir o...
Çıtırdın iyice lolita olmuşun valla.sengözlerimebaksanab..Güle güle kullan bakımını eksik etme canımmmma.s.
çok çok ço..ok güzel olmuş canım çok yakışmış
güle güle kullana.s.
ay bencede çok hoşşşş değişik olmak güzel bence .. egzantirik şeyleri seviyorum =) ama senin kdr cesaretim yok sanırm .. güle güle kullannn =)
harika bi renk olmus cokta yakısmıs bence kaydirigubbakcemile2
benım sacım da ateş kızılı delikafadulden
bende o rengı cok sevıyorum ama eşim izin vermez hayatta
:jeyyar:büyük cesaret ablacım süper olmuş ten renginle mükemmel uyumlu beyaz bide syahla süper olur..sengözlerimebaksanab
bende cok beğendım canım ıyı gunlede kullan
onemlı olan senın begenmen.baskaları begense ne yazar begenmese ne yazarr.takmaaa
burun muhtesem sac muhtesem kım tutar senı...............
gercektende yakışmıs sana.
cnm tenine giderse biraz cesaret :lepi:
ne giydin topiğinden dimi :asigim: cnm benim çok teşekkürler
çok çok çoook sağol cnmm kaydirigubbakcemile3 öpiim mi gell Şeniz
havuç diolar bana ufo reklamında oynicaaam :sm_cool:
bende kor ateş kızılından döndüm sırnaşık şey sağol cnmmm Şeniz
cnm siyah denedim ama yazın boyamıştım ve yanında çok kötü durdu bende Şeniz
öyle valla gıcıklar :dilcikar: keyif bizim değil mi dimi ama a.s.
sağol cnm uçurdunz yine beni ayaklarım yere basmıo Şeniz
gülşahcım çok sağol cnmmmm hihoyyyt
ben çok beğendim ya süper bence.
herkese gitmiyor bu renk ama sende süper durmuş.
acayip de dikkat çekiyorsundur eminim :)) iyi günlerde kullan canım..:)
abla siyah beyaz badi kullan süper duurur yazcaktımda unutuvirmişimhihoyyytŞeniz
bnm bir tanıdığımda böle saçları var o giydiği herşeyi yazarım sana hangi renk giderse yazacm ben sana ablmmmmmŞeniz
hiç sorma fıstık ;koca koca kadınlar çocuklarına beni gösterio dürtüp :1ninca: ama olsun ya sayenizde moral depolayaıp sabah yine aynı şeyleri yaşıorum um-rum-da- de-ğil kaydirigubbakcemile2 napiim içimden geldi yaptım pişman değilim kötükedihüso
ben kaş-bıyık-manikür-pedikür-kesim-fön-silici-ve bu renge toplam 110 verdim...ne yalan söliim 250yi gözden çıkarmıştım;ama kuaför tanıdık kaç yıldır ona giderm..ya bu silici saçı kusturmaya benzio ama öle açıcıyla değil bişiy sürüo o kızılın yoğunluğu akıyo saçtan tamamen gitmıo ama üstüne boyadıında altından eski renk görünmüo
koyu renk çok daha fazla yakışıyordu..
seni çok soluk göstermiş..
ama sen beğendiysen sorun yok..önemli olan senin beğenmen.