Saç Rengi ve Saç Boyama Demothy'nin TupTuruncu SaçLarı(ResimLi)

evet tatlım neden ki kötü mü görünüyo yoksa senağlama

İlk resimdeki saçınızın rengi çok hoşmuş
Sizede çok yakışmış
Ama yıkadıkça açılmış sanki
Açılmış halini pek beğenmedim
Yüzünüze pek gitmemiş
İlk resimdeki ilk hali çok yakışmış ama

sağolun kızlar önerilerinizi dikkate alıcam her renkte olduğu gibi bu da baki değil tabi..ama en az 1 sene rengi değiştirmeyi düşünmüyorum yerimseniben bu arada özelden soranlar oluyor rengi ben boyamadım ,kuaföre boyattım o yüzden ne desem yalan olur ,kuaörünüzle görüşün yanıltmak istemem :1rolleyes:

benim de aynı renge bu akşam kociş boyadı.evet kızlar doğru duydunuz kocam boyadı.resmi ekliycem buraya.önce gözüm alışmadı ama şuan renkte oturdu süper oldu valla.kocam eline ilk defa boya aldı ve süper oldu.bende ki de deli cesareti.hafif gölge vardı saçlarımda ve hiç boyatmadım daha,kumralım normalde saçlar falan.tenimde beyaz.ama süper oldu.resmi koyarım ben de.palette tarçın kızılı kızlar.

ben saçımı yine boyattım ama resimdekiyle orijinalinin hiç alakası yok..soğan kabugu tarzında ama fotoda kıpkırmzıı çıkmış kötükedihüso başka foto cekip eklerim sonra,Malibu'şum için ekledim bu resmi :asigim:

demetimm bebeğimmm :asigim: vala bu da yaakışmışş sanaa Şenizbi yakışmayan bişey koyda nazar değmesinn bu rente kullanablrsnn şakkıdı orjinalinide bekliyoruzzzzzzzzz
bi de bişey sorcamm senin saçın düz müü
bende boyatmak istiyoumm ama düzelştiriyorum her gün yanmaından yıpranmasından korkuyorummm senağlama

ben press manyağıydım artıı birde boya mahvoldum malibuşş ,2 aydır kullanmıyorum düzleştirici..ulaşamayacağım bi yere kaldırdım..yani saçın kaliteliyse kalın telli güçlüyse kaldırır ..açıcı yaptırmadığın sürece yıpranmıo kokrma düz renkten zarar gelmioooo

desene o zmnn iş hangi renge byatcagıma ve annemiiknaya kalıoo :jeyyar: hihoyyyt

demoosmm burdan göküen renk de çok hoş vallaaa ama orjinalini de merak ettimmm:1hug:

teşekkürler arkadaşlarr hihoyyyt bu resimde daha net sankii renk

yeni saç rengin yine süper olmuş...
güle güle kullan canım...

bakır canım;bakırın bir tonu ama hangisi yanlış yönlendirmiyim..En açık tonunu da kullandık o bildiğin portakal oldu ;öbür sefer bir ton koyusunu yaptı bu renk oldu yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…