Demirtaş iyice haddini aştı...

valla kontesim, ilk sayfada kadişin sorusuna "şaşı mısın kör müsün" diye giriştiği için evet. Mapusta bilenip gelmiş herhalde, biri şu topikte hapşırsa aha pkk lı diyor..
Haha yahu her topikte kavga var
Ama iki taraf devam ettikçe seviye ne kadar kalabilir ?
Bir aşamadan sonra zaten olacaklar belliyken

valla kontesim, ilk sayfada kadişin sorusuna "şaşı mısın kör müsün" diye giriştiği için evet. Mapusta bilenip gelmiş herhalde, biri şu topikte hapşırsa aha pkk lı diyor..
ya adam gibi sordum kadın delirdi birden. sırf weis sen misin hiç değişmemissin dedim diye bana beddua yağdırdı kimse kusura bakmasın hala tek suçlu mu deniliyor. yok artık yani.

Sağ ol ofisim.

Yokkk hoca kızımız çik terbiyelidir ve çok Allah için konuşur hiç yaranmak için şıra olmaz ahahaha

Haha yahu her topikte kavga var
Ama iki taraf devam ettikçe seviye ne kadar kalabilir ?
Bir aşamadan sonra zaten olacaklar belliyken

yok zaten olay o, mesela ben chess konu açtığında da, oky konu açtığında da, ya da diğer kızlar konu açtığında da belli bir üslup dahilinde son derece verip veriştiren yorumlar yazıyorum ama hiçbiri "şaşı mısın, kör müsün" demiyor :) yani kim kimi tutarsa tutsun, bedduaya ne gerek var ki.. konu açmış millet yorum yapıyor, soda içiyorum 2 kere boğazımda kaldı yahu

ya adam gibi sordum kadın delirdi birden. sırf weis sen misin hiç değişmemissin dedim diye bana beddua yağdırdı kimse kusura bakmasın hala tek suçlu mu deniliyor. yok artık yani.

Sağ ol ofisim.
Kadesa ben olayın başına bakmam son sayfalar yetiyor

O soruyu office'ye sormamda bana göre bir artniyet yok

Weis meselesine gelince kazen açıklamıştı

Hımm olayın başı var diyorsun anladim

Sağ ol ofisim.

Ha weis demişin ha küfretmişsin aralarında ne varsa bu kadar

Kadesa ben olayın başına bakmam son sayfalar yetiyor

O soruyu office'ye sormamda bana göre bir artniyet yok

Weis meselesine gelince kazen açıklamıştı
o zaman bak Kontes adam gibi sordum kime diyorsun yav dedim.kadin yapmadığını bırakmadı. weis olayı bu konuda olmadı.

anan neyse ya hersey belli.

Hımm olayın başı var diyorsun anladim

aynen, mesela bak ben sana yorum yazıyorum ki şu konuda 3. yorumum kendisi sürekli kışkırtıcı yorumlar yapıyor.. normal şartlar altında cevap verme hakkım varken ben vermemeyi seçeceğim ama o bunu durdurmayacak kontesim :) ben onunla başka bir ortamda da tartıştım, kara delik gibi bu arkadaş..

Heaaaa adam gibi sordu çünkü adamlığı o kadar)))

Dizim başladı bozacı ve şıracılar sonra görüşürük siz yazın ben sonra boş zamanımda okur gülerim ahaha

Sağ ol ofisim.
Ha ayrıca olayın başını bilmiyordum malum bütün
o zaman bak Kontes adam gibi sordum kime diyorsun yav dedim.kadin yapmadığını bırakmadı. weis olayı bu konuda olmadı.

anan neyse ya hersey belli.
Kadesa eğer alindiysan bana alınma derim bütün sayfayi okuyamam çok uzun son sayfalarda bir weis davası açılmış tekrar ve sana ilk bilenen kişinin gri olduğunu söyleyince ofis "anladim " dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…