Demirtaş iyice haddini aştı...

Ayyy terbiyenize turp sıkıyım anladığınız dilden konuşuyorumda onun için buraya üçüştünüz terbiyeymiş kim kaybetmişte siz bulcanız

Çok kırıldım, gerçekten.
Bu kadar arkadaşlığımız var, dostum dedim marilynim dedim, özelimi paylaştım. Sen öldüğünü bile haber vermiyorsun.
Bilmiyorum mar bilmiyorum, senden hiç beklemezdim.
ay kızma güzelim. bu kadar bedduaya hortlarım zaten, bi daaa ki sefer kısmetse beyazgri yi de getir ama mezarıma tükürsün

Ayyy terbiyenize turp sıkıyım anladığınız dilden konuşuyorumda onun için buraya üçüştünüz terbiyeymiş kim kaybetmişte siz bulcanız
Senin bir bayan
Bir insan oldugundan utaniyorum
Lüften ceki duzen ver kendine

Bırak prezentabl bunlar lıracılar ve bozacılar koltuğuna yaslanıp eğleneceksin bunlarla başka işe yaramaz bu seviyesiz seviyeliler ahahaha

Aneeeğm anladığınız dil gılıçdarogliiiii ahahahahss demirtaş havarileri asbahhaha yırtın verin o yeee

Konunun özeti son mesaj olarak benimkini görcek arkadaşlar için

valla kontesim, ilk sayfada kadişin sorusuna "şaşı mısın kör müsün" diye giriştiği için evet. Mapusta bilenip gelmiş herhalde, biri şu topikte hapşırsa aha pkk lı diyor..
Boğulsun diyede ekliyor

hani sen katılımcıydın!
birinci olmak istemiyor musun?
korkak mısın sen!
Önce can sonra canan.
Ben şu an bu yarışa hobi olarak katılıyorum, otobüsün altına itilme tehlikem varken ben yarıştan çekilirim aga.
Sen de öldün.

Bence kadesa veya parkon alır bu etabı. QueenEB de sürpriz çıkış yapabilir.

Ifff bi git ya sözde hoca kızı özde şıracı ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…