E bizi böyle kabul etsen nolur?Ahahaha valla iyi eğlendim kız pilimi bitirdiler nasıl çırpınıyolar yaaaaaa Yazık Allah insana Erdoğan düşmanlığı verip süründürmesin kızzzzzzz demirtaş için yırttılar kendilerini konu çarpıtacaz diye:)))))))
Kara Murat benimBileydim bu kadar bedduaya başlayacağını susardim valla weis misin demezdim hatta ben weisim derdim
iftira diyor ya :))))
Ay ama isim verin şimdi olmaz ki böyle, hangimiz öndeyiz?Ahaaaa son demirtaş havarisi atağa geçti iyi yırtıyor ahahaha
durumumuz yoktu yavrum ya.Yaaaa ölmüşsün niye haber vermiyorsun mar?
Kırıldım vallahi.
Sen verecen yeri iyi bilirsin vermeye alıştığın kişilere ver akp napsın seni
Çok kırıldım, gerçekten.durumumuz yoktu yavrum ya.
o kadar etkili bi bedduaya denk geldim ki küt diye gittim.
Sanirim beni bu konuda kimse ikna edemezE bizi böyle kabul etsen nolur?
Sürünengillerdeniz işte
Bedduayı bırak, konuşalım, belki ikna oluruz AKP ye oy vermeye
İşte terbiye budur..Sen verecen yeri iyi bilirsin vermeye alıştığın kişilere ver akp napsın seni
Bu mesaj banaydı kesin demiSen verecen yeri iyi bilirsin vermeye alıştığın kişilere ver akp napsın seni
Ne kadar da seviyesizsin bunu her seferinde kanıtlamana gerek yok biz biliyoruz seni
şimdi bu lafı alıp sana çevirmek var ama, hadi insanlıkla seviye bende kalsın.Sen verecen yeri iyi bilirsin vermeye alıştığın kişilere ver akp napsın seni
Seni kibledim bu nasil bir terbiyeSen verecen yeri iyi bilirsin vermeye alıştığın kişilere ver akp napsın seni
işte bu iğrenç zihniyet bir benzetmeyi iftiraya bağlayıp beddua yagdiran ve Allah'i bunun için ağzına alan bir zihniyet.Sen verecen yeri iyi bilirsin vermeye alıştığın kişilere ver akp napsın seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?