TC devletine o şahıs dokunulmazlığa güvenip bunu söylüyor dur bakalım önce burada bildirim yaptım. Başka bildirimde yapcam...
Senin gibi yediği kaba pisleyip pkk yalakalığı yapan beyni dulanmışları. Yaptığının yanına kalmaması için herşeyi yapcam...
kime bu msj yav Demirtaş a mi kime?TC devletine o şahıs dokunulmazlığa güvenip bunu söylüyor dur bakalım önce burada bildirim yaptım. Başka bildirimde yapcam...
Senin gibi yediği kaba pisleyip pkk yalakalığı yapan beyni dulanmışları. Yaptığının yanına kalmaması için herşeyi yapcam...
kime bu msj yav Demirtaş a mi kime?
Şaşımısın körmüsün yoksa devlete katil denene tepki verilmesindenmi rahatsız oldunkime bu msj yav Demirtaş a mi kime?
Canim sen ak troller sayfasinda degilmiydin yanlis mi girdum ben? Istedigini aoyleyebilir savciya gitmesine gerek yokGit savcılığa ver ama hakaret etme beyazgri. Hoş değil. Ayrica hakliyken haksız duruma dusersin.
Benim devletime katil deme cesaretini gösteren her soysuza haddini anladığı dilden bildiririm...Git savcılığa ver ama hakaret etme beyazgri. Hoş değil. Ayrica hakliyken haksız duruma dusersin.
Polis durduk yere vurup oldurmemistir. Devletiminde polisiminde karsisinda kim varsa bende onun karsisindayim. Suan cogumuz evimizde rahat rahat oturuyorsak devletimiz polisimiz sayesinde... ne oldugun belli uzatmaya gerek yok Katil demirtas musvettesidir...evet katil devlet sadece bu olayda değil polis tarafından öldürülen çocuğun annesini kitlelere yuhalatan katil devlet, döve döve öldürülen çocuğun katillerini salıveren katil devlet..
canım çok gerginsin bir hava al balkona cik bebegimŞaşımısın körmüsün yoksa devlete katil denene tepki verilmesindenmi rahatsız oldun
Canim sen ak troller sayfasinda degilmiydin yanlis mi girdum ben? Istedigini aoyleyebilir savciya gitmesine gerek yok
Agzi bal yesin...
Siz kadınlar kulübüne siyaset yapmaya gelmişsiniz mesajlarınıza baktım da bir tane siyaset dışı konuyla ilgili bir şey yokBenim devletime katil deme cesaretini gösteren her soysuza haddini anladığı dilden bildiririm...
Benim devletime katil deme cesaretini gösteren her soysuza haddini anladığı dilden bildiririm...
Sekerim siyaset topigindesin diger forumlara baksana daha nelerrr varSiz kadınlar kulübüne siyaset yapmaya gelmişsiniz mesajlarınıza baktım da bir tane siyaset dışı konuyla ilgili bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?