- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.846
- 168
Bağa mı didin?
![]()
Oh tanrım fok balıklığını da öğrenmişsin şimdi günahını aldım bana beddua edersen naparım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağa mı didin?
![]()
ay kızma güzelim. bu kadar bedduaya hortlarım zaten, bi daaa ki sefer kısmetsebeyazgri yi de getir ama mezarıma tükürsün
![]()
Haha yahu her topikte kavga varvalla kontesim, ilk sayfada kadişin sorusuna "şaşı mısın kör müsün" diye giriştiği için evet. Mapusta bilenip gelmiş herhalde, biri şu topikte hapşırsa aha pkk lı diyor..
ya adam gibi sordum kadın delirdi birden. sırf weis sen misin hiç değişmemissin dedim diye bana beddua yağdırdı kimse kusura bakmasın hala tek suçlu mu deniliyor. yok artık yani.valla kontesim, ilk sayfada kadişin sorusuna "şaşı mısın kör müsün" diye giriştiği için evet. Mapusta bilenip gelmiş herhalde, biri şu topikte hapşırsa aha pkk lı diyor..
Haha yahu her topikte kavga var
Ama iki taraf devam ettikçe seviye ne kadar kalabilir ?
Bir aşamadan sonra zaten olacaklar belliyken
Kadesa ben olayın başına bakmam son sayfalar yetiyorya adam gibi sordum kadın delirdi birden. sırf weis sen misin hiç değişmemissin dedim diye bana beddua yağdırdı kimse kusura bakmasın hala tek suçlu mu deniliyor. yok artık yani.
Sağ ol ofisim.
Oh tanrım fok balıklığını da öğrenmişsin şimdi günahını aldım bana beddua edersen naparım![]()
Beddua döner dolaşır sahibini bulur kadişya adam gibi sordum kadın delirdi birden. sırf weis sen misin hiç değişmemissin dedim diye bana beddua yağdırdı kimse kusura bakmasın hala tek suçlu mu deniliyor. yok artık yani.
Sağ ol ofisim.
Hımm olayın başı var diyorsun anladimyok zaten olay o, mesela ben chess konu açtığında da, oky konu açtığında da, ya da diğer kızlar konu açtığında da belli bir üslup dahilinde son derece verip veriştiren yorumlar yazıyorum ama hiçbiri "şaşı mısın, kör müsün" demiyor :) yani kim kimi tutarsa tutsun, bedduaya ne gerek var ki.. konu açmış millet yorum yapıyor, soda içiyorum 2 kere boğazımda kaldı yahu![]()
ya adam gibi sordum kadın delirdi birden. sırf weis sen misin hiç değişmemissin dedim diye bana beddua yağdırdı kimse kusura bakmasın hala tek suçlu mu deniliyor. yok artık yani.
Sağ ol ofisim.
o zaman bak Kontes adam gibi sordum kime diyorsun yav dedim.kadin yapmadığını bırakmadı. weis olayı bu konuda olmadı.Kadesa ben olayın başına bakmam son sayfalar yetiyor
O soruyu office'ye sormamda bana göre bir artniyet yok
Weis meselesine gelince kazen açıklamıştı
Hımm olayın başı var diyorsun anladim
Bir garip Fokum, boş laflara tokum.
Bedduamatik beyazımız weissimizden baya feyz almamız gerekecek bunun için.
Daha yolun başındayız.![]()
Isim versene korkun yoksaYokkk hoca kızımız çik terbiyelidir ve çok Allah için konuşur hiç yaranmak için şıra olmaz ahahaha
off beddua et sen ya o daha güzelHeaaaa adam gibi sordu çünkü adamlığı o kadar)))
Ha ayrıca olayın başını bilmiyordum malum bütünya adam gibi sordum kadın delirdi birden. sırf weis sen misin hiç değişmemissin dedim diye bana beddua yağdırdı kimse kusura bakmasın hala tek suçlu mu deniliyor. yok artık yani.
Sağ ol ofisim.
Kadesa eğer alindiysan bana alınma derim bütün sayfayi okuyamam çok uzun son sayfalarda bir weis davası açılmış tekrar ve sana ilk bilenen kişinin gri olduğunu söyleyince ofis "anladim " dedimo zaman bak Kontes adam gibi sordum kime diyorsun yav dedim.kadin yapmadığını bırakmadı. weis olayı bu konuda olmadı.
anan neyse ya hersey belli.