• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş iyice haddini aştı...

Bir daha etkin katılımını bekliyoruz yoksa bak boggulll diye başlarım hahahaha :)
bak tepemı attırma müthiş beddua ederim.. :KK53: ya aksam vardım da tohtor benı sallamadı. gece kinde uzaktan izledım 2 msj attı gıttı zaten. kalamadı fazla.. :KK43:

tabii,insanın tanımadığına kızması o kadar önemli değil,ama tanıdığından gelince sağ kroşe pek eğlenceli olmuyor
noldu oky.. kım bastı bam telıne senın yıne.. soyle dalayım :kk77:

bak tepemı attırma müthiş beddua ederim.. :KK53: ya aksam vardım da tohtor benı sallamadı. gece kinde uzaktan izledım 2 msj attı gıttı zaten. kalamadı fazla.. :KK43:

o kendini biliyor canım.
son gülen iyi gülecek. ahada buraya yazıyorum.:KK14:
ha teşekkürler ayrıca.
ben tek başıma halledebilirim. grubada gerek duymuyorum bazıları gibi.. .

Aha şuraya beddua mi bırakıp gidiyorum hazır mısın hahahaha :)

Burcun kova değil akrep olsun inşallah :KK70:

Kadis yemeğe gider :KK55:

hırsız elbette suçludur da evin kapısını aralık bırakan evin üyesini ne yapacağız?

bir ülkeyi dıştan yıkamazsınız. içten birilerinin beynini yıkarsınız, ideolojik körlüğe sürüklersiniz, milletinin aleyhine olan olayları lehine gibi gösterir, yöneticiye düşman eder, milletten taraf görünüp milleti arkadan bıçaklarsanız o memlekette elbette istenmeyen olaylar olur.

mit, polis, jandarma da bir yere kadar. her insanın başına bekçi dikemezsiniz. herkesin bekçisi vicdanıdır. eğer gereken yapılsın isterseniz kuzey kore gibi oluruz mazallah.

Kendi çıkarları için kendi taraftarını öldüren tek merci hdpkk dir bi suçlu varsa ki onlardır sırf oyları yükselsin die gecen seçimlerdede bomba patlatıp devlete attılar başlarına taş düşse devlet derler o devletinde ekmegini yerler bizden cıkan paralarla gecinip bizi temsil eden türkiye cumhuriyeti devletine katil diyecek kadar alçaklar.haram olsun yedikleri zehir olsun döktükleri kanlar.askerler öldürülürken askere bombalı tuzak kurarken o sesi cıksaydıya . Tablo ortada görünen köy klavuz istemez ..

Pkk/MKarasu ''Ankara'daki bombalı saldırının istihbaratını 'kürt siyasetçiler' 1hafta önceden almıştı..'' o zaman bile bile göz yumdunuz !

MKarasu özellikle 'kürt siyasetçiler' diyor..böyle 1istihbarat alınmışsa neden Ankara'daki yürüyüşü tedbiren iptal etmediniz ?

Evet son dakika haberlerinden biri de bu. M. Karasu PKK'nın yoneticilerinden biri bunu biliyorsunuzdur zaten. Ve saldırıyı önceden bildiklerini ayrıca kürt mv.nin de bildigini eklemis ki bu hepsinden onemli bence. . Demirtaş'in o gun yapacağı bir toplanti mi miting mi ne varmış ve son anda iptal etmiş. Peki yürüyüşü organize eden hdp yürüyüşü iptal etmek için herhangi bir harekette bulundu mu acaba? Parçaları birlestiriyorum içinden çıkamıyorum....

Tabii bu parçaların bir kismini patlama öncesi twit atan ve su anda yapılan sorgulama sonucunda pkk ile baglantisi olan kişiler de oluşturuyor.

Dur bakalım daha neler çıkacak

Back