- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.019
- 823
Aman be kuzum insan kendini bildikten sonra ne kızıp üzülecek, güldük eğlendik biz ne yapalım çok eğlenceli idi :))))
Akşamı hiç unutamam herhal, yattığımda hala gülüyordum...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman be kuzum insan kendini bildikten sonra ne kızıp üzülecek, güldük eğlendik biz ne yapalım çok eğlenceli idi :))))
Benim de en çok güldügum gecelerden biriydiAkşamı hiç unutamam herhal, yattığımda hala gülüyordum...![]()
bak tepemı attırma müthiş beddua ederim..Bir daha etkin katılımını bekliyoruz yoksa bak boggulll diye başlarım hahahaha :)
noldu oky.. kım bastı bam telıne senın yıne.. soyle dalayımtabii,insanın tanımadığına kızması o kadar önemli değil,ama tanıdığından gelince sağ kroşe pek eğlenceli olmuyor
o kendini biliyor canım.bak tepemı attırma müthiş beddua ederim..ya aksam vardım da tohtor benı sallamadı. gece kinde uzaktan izledım 2 msj attı gıttı zaten. kalamadı fazla..
noldu oky.. kım bastı bam telıne senın yıne.. soyle dalayım![]()
piki o zman.. sen dal , pesınden gelürüko kendini biliyor canım.
son gülen iyi gülecek. ahada buraya yazıyorum.![]()
bak tepemı attırma müthiş beddua ederim..ya aksam vardım da tohtor benı sallamadı. gece kinde uzaktan izledım 2 msj attı gıttı zaten. kalamadı fazla..
noldu oky.. kım bastı bam telıne senın yıne.. soyle dalayım![]()
pekiii. ısınmadayım şu an. zamanı gelince artık.:)piki o zman.. sen dal , pesınden gelürük![]()
Nasıl da bildin gı aylarca sakladım oysa kiTerörik kadiş![]()
Naaaaaan.. yukselenıp akrep benımAha şuraya beddua mi bırakıp gidiyorum hazır mısın hahahaha :)
Burcun kova değil akrep olsun inşallah
Kadis yemeğe gider![]()
piki bacım.. yolun acık olsun .. gazan mübarek olsunpekiii. ısınmadayım şu an. zamanı gelince artık.:)
mersii bacımmmmlaaaaaan.. yukselenıp akrep benımdaha beterım olamaz herlde
piki bacım.. yolun acık olsun .. gazan mübarek olsun![]()
evet katil devlet sadece bu olayda değil polis tarafından öldürülen çocuğun annesini kitlelere yuhalatan katil devlet, döve döve öldürülen çocuğun katillerini salıveren katil devlet..