- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.019
- 823
Aman be kuzum insan kendini bildikten sonra ne kızıp üzülecek, güldük eğlendik biz ne yapalım çok eğlenceli idi :))))
Benim de en çok güldügum gecelerden biriydiAkşamı hiç unutamam herhal, yattığımda hala gülüyordum...
bak tepemı attırma müthiş beddua ederim..Bir daha etkin katılımını bekliyoruz yoksa bak boggulll diye başlarım hahahaha :)
noldu oky.. kım bastı bam telıne senın yıne.. soyle dalayımtabii,insanın tanımadığına kızması o kadar önemli değil,ama tanıdığından gelince sağ kroşe pek eğlenceli olmuyor
o kendini biliyor canım.bak tepemı attırma müthiş beddua ederim..ya aksam vardım da tohtor benı sallamadı. gece kinde uzaktan izledım 2 msj attı gıttı zaten. kalamadı fazla..
noldu oky.. kım bastı bam telıne senın yıne.. soyle dalayım
piki o zman.. sen dal , pesınden gelürüko kendini biliyor canım.
son gülen iyi gülecek. ahada buraya yazıyorum.
bak tepemı attırma müthiş beddua ederim..ya aksam vardım da tohtor benı sallamadı. gece kinde uzaktan izledım 2 msj attı gıttı zaten. kalamadı fazla..
noldu oky.. kım bastı bam telıne senın yıne.. soyle dalayım
pekiii. ısınmadayım şu an. zamanı gelince artık.:)piki o zman.. sen dal , pesınden gelürük
Nasıl da bildin gı aylarca sakladım oysa kiTerörik kadiş
Naaaaaan.. yukselenıp akrep benımAha şuraya beddua mi bırakıp gidiyorum hazır mısın hahahaha :)
Burcun kova değil akrep olsun inşallah
Kadis yemeğe gider
piki bacım.. yolun acık olsun .. gazan mübarek olsunpekiii. ısınmadayım şu an. zamanı gelince artık.:)
mersii bacımmmmlaaaaaan.. yukselenıp akrep benımdaha beterım olamaz herlde
piki bacım.. yolun acık olsun .. gazan mübarek olsun
evet katil devlet sadece bu olayda değil polis tarafından öldürülen çocuğun annesini kitlelere yuhalatan katil devlet, döve döve öldürülen çocuğun katillerini salıveren katil devlet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?