- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.846
- 168
Seviyesizliği sizden öğrenecek değiliz!
Fok balıklığını sizden öğrenecek değiliz ! Seni atatürk havarisi seni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviyesizliği sizden öğrenecek değiliz!
Ay yaaKız sen az daha yırt kendini bu kadar az çaba ile napsın demirtaş seniahahaha
ay kızma güzelim. bu kadar bedduaya hortlarım zaten, bi daaa ki sefer kısmetseÇok kırıldım, gerçekten.
Bu kadar arkadaşlığımız var, dostum dedim marilynim dedim, özelimi paylaştım. Sen öldüğünü bile haber vermiyorsun.
Bilmiyorum mar bilmiyorum, senden hiç beklemezdim.
Benide edemez de, politik davranmayınca beddua yiyon burda, ona göre konuşSanirim beni bu konuda kimse ikna edemez
Ciktiginda tv yi kirasim geliyor
Ayol beyazgri'yi mezarına getirmeye kalksam yolda beni otobüsün altına falan iter. Tırsarım benay kızma güzelim. bu kadar bedduaya hortlarım zaten, bi daaa ki sefer kısmetsebeyazgri yi de getir ama mezarıma tükürsün
![]()
Şu sahnede tek suçlu beyazgri'mi ?Seviye ve üslup koşarak uzaklaşır, ben de peşinden.. bu ne yahu, edep biraz edep..
Senin bir bayanAyyy terbiyenize turp sıkıyım anladığınız dilden konuşuyorumda onun için buraya üçüştünüzterbiyeymiş kim kaybetmişte siz bulcanız
![]()
hani sen katılımcıydın!Ayol beyazgri'yi mezarına getirmeye kalksam yolda beni otobüsün altına falan iter. Tırsarım ben![]()
Şu sahnede tek suçlu beyazgri'mi ?
Bağa mı didin?Fok balıklığını sizden öğrenecek değiliz ! Seni atatürk havarisi seni![]()
Boğulsun diyede ekliyorvalla kontesim, ilk sayfada kadişin sorusuna "şaşı mısın kör müsün" diye giriştiği için evet. Mapusta bilenip gelmiş herhalde, biri şu topikte hapşırsa aha pkk lı diyor..
Önce can sonra canan.hani sen katılımcıydın!
birinci olmak istemiyor musun?
korkak mısın sen!