Demirtaş iyice haddini aştı...

Basitte komikte kararmış köhne beyinlide iftiracıda sensin... Şimdi vana alttan alta hakaret ederekmi o iftiranı aklıycan.. Ben seni affetmiyorum rabbim iftiranda boğsun en kısa zamanda seni... Öyle bir vursunki rabbim seni can evinden gelip burda aflar dile... Bir insana kötü zannınla iftira edip karalamak neymiş anla.... Böyle konuşmazdım ama hala beni aşşağılayıp pişkin pişkin gülüyorsunya hakettin...

Ay kadesa göstermelik boğulun biraz iftirayla lütfen kapansın şu konu artık.
Az bir şey öhö öhö yapın, biri sırtınıza vursun, "ay iftira genzime kaçtı ondan" falan deyin rica ederim.
Hayır on sayfa böyle iftiranızda boğulun diye geçmez ki.

canım bir söz vardır bilirsin hatta iki söz.birisi dua kabul olsa diye başlar ikincisi bedduaya nereye gidiyorsun demişler çıktığım yere demiş derler.

çok iğrençsin be annem.ne kötü bir çocuksun sen.yazık sana.

Ay konu o kadar "Allah evinize ateşler salsın"a bağlandı ki "ne alaka bu yorum" diye okudum resmen meğer konuyla alakalı tek yorum buymuş

Ahahaha , ben gördüm kadesanın boğazına dizildi şekerlemeler.

tamam boğulma ya gidiyorum ben hahahaha :)

görüşürüz :

Hala diyorum ben pkk yı aklamaya çalışan herkes pkk destekçisidşr... Ben kimseye sen böylesin demedim oda senin zanlarından biri.. Üzeribe alındınsa oda enin sorunun demekki sen öyle görüyorsun krndini

Hala diyorum ben pkk yı aklamaya çalışan herkes pkk destekçisidşr... Ben kimseye sen böylesin demedim oda senin zanlarından biri.. Üzeribe alındınsa oda enin sorunun demekki sen öyle görüyorsun krndini
dur boğulma ya gidiyorum ben gelirim belki

Bana edilen iftirayı birde pişkin pişkin aklamaya çalışan seni ben Rabbime havale ettim. Sen alay et bakalım Allah ne edecek

Ha biz beyni sulanmışlar değil konu çarpıtıcılar kategorisine mi giriyok? Erdoğanı sevmeyen herkes tü kaka diyorsun sanırsın adam peygamber tövbeestağfirullaaah beni de günaha sokiyin. O zaman ok.

Hayır neden alıntı yapmıyorsun neyin korkusu ya da hesabındasın beyb?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…