• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş iyice haddini aştı...

Hea zaten iftiradan korkan kişiler pkk yı barış elçisi devleti katil tapmaz sıkılmayın biz bazılarıını iyi tanıdık burda;)))) Onun için pişkin pişkin konuşmanız normal tükürük yağmur şükür olayı ahahaha

Yani salağa anlatır gibimi anlatsam ki neden alıntı yapamadığımı bu hala konu saptırmak için çırpınana;)))) ahahaha

Bana edilen iftirayı birde pişkin pişkin aklamaya çalışan seni ben Rabbime havale ettim. Sen alay et bakalım Allah ne edecek:KK66:
kız sana weis dedik sanki kufrettik bu ne kin ya hu.anacım bak boğuldum geldim çok fena oldum.

duyanda kadına iftira attık zannedecek.kahkaha attım ya :)))) beddua ile yemiş aklını yazik.

Yani salağa anlatır gibimi anlatsam ki neden alıntı yapamadığımı bu hala konu saptırmak için çırpınana;)))) ahahaha

Ay ben hiç üstüme alınmadıydım.
Çok korktum şimdi:KK17::KK17:

Ama yine iftira demiş ben iftira atmadım. Attım mı yoksa? Bence atmadım.

kadesa kadesa , parkon parkon bak iftirası tutan çıksın kasıyor sonra forum :KK43:
Ay iftirası demişim bedduası diyeceğidim.

Bedduası tuttu bak yazamıyorum :KK57:

ABS... acil beddua servisi...

Bana sadece weis mı dediniz:)))) hea anlat anlat keyifli oluyo kıvırmamı okumak

fethullah-g%C3%BClen-in-bedduas%C4%B1_549920.jpg

hayır o değil
geldiği hızla ban yiyen ilk kişi olarak KK tarihine geçecek ben ona yanıyorum. yani benim bildiğim yazmadan da kabul oluyodu beddua en son.

Allahım rabbim seni görsün de inşalllah yediğin çikolatalar burnuna kaçsın marilyn bana iftira edüöööööörsüüün

Back
X