Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahan da işte Toffifee'm boğazımda kaldı. Vallaha da tuttu bedduası.
kız sana weis dedik sanki kufrettik bu ne kin ya hu.anacım bak boğuldum geldim çok fena oldum.Bana edilen iftirayı birde pişkin pişkin aklamaya çalışan seni ben Rabbime havale ettim. Sen alay et bakalım Allah ne edecek![]()
hayır o değilNe hazin bir son samanyolu dizilerini aratmayacak kıvamda bir ilahi adalet![]()
Forumda Aldığı Beddua Tutan Genç Kızın İbretlik SonuNe hazin bir son samanyolu dizilerini aratmayacak kıvamda bir ilahi adalet![]()
Hahahaha ha :)
bakıyım boğulmuş musun?kız sana weis dedik sanki kufrettik bu ne kin ya hu.anacım bak boğuldum geldim çok fena oldum.
duyanda kadına iftira attık zannedecek.kahkaha attım ya :)))) beddua ile yemiş aklını yazik.
hayır o değil
geldiği hızla ban yiyen ilk kişi olarak KK tarihine geçecek ben ona yanıyorum. yani benim bildiğim yazmadan da kabul oluyodu beddua en son.
Bende şuan hastaneden bildiriyorum, ayağıma kıymık battıAy iftirası demişim bedduası diyeceğidim.
Bedduası tuttu bak yazamıyorum
ABS... acil beddua servisi...
laaa hakkat mandilana boğazıma kaçtı kız :)Allahım rabbim seni görsün de inşalllah yediğin çikolatalar burnuna kaçsın marilyn bana iftira edüöööööörsüüün
weis hiç değişmemissin hala aynısın dedim bir minik msjim beni bu hale getireceğini bilemedimbakıyım boğulmuş musun?
cııkksss
bence bi kaç beddualık daha yer var
![]()