• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş iyice haddini aştı...

Ogff bi gidin ya .... Konuya yorum yapmak Demirtaşın sözüne yorum yapmak yerine bana saldıranlar bitti şimdide " Her Erdoğan karşıtı pkk aklayıcısımı" diye konu çarpıtıcılar geldi...
Erdoğan karşıtı ama pkk savunucusu değilseniz bana böyle abuk subuk sorular sorcanıza konuya yorum yapıp tepki verin

Ogff bi gidin ya .... Konuya yorum yapmak Demirtaşın sözüne yorum yapmak yerine bana saldıranlar bitti şimdide " Her Erdoğan karşıtı pkk aklayıcısımı" diye konu çarpıtıcılar geldi...
Erdoğan karşıtı ama pkk savunucusu değilseniz bana böyle abuk subuk sorular sorcanıza konuya yorum yapıp tepki verin

Eee

Eee yani. Kadınlar kulübüne ne yazmamız gerektiği kuralımı var? Nereye istersem oraya yazarım.

Kendi cevabınızı kendiniz vermişsiniz birkaç sayfa önce:KK53:

dogru duzgun soru sorduk körmüsün dedin sucladin sen once adam gibi cevap vermeyi öğren cesur yürek yoksa konun böyle uçar gider

Valla öldürmeyi en iyi bilen bunu söylüyor evet ama bakın bazıları ona tepki vermek yerine ya bana saldırıyor yada çarpıtıp abuk subuk sorular soruyorlar :)))) Ne günlere kaldık ya

Ne iftirası deme oatlama ile ilgili konuda vana ettiğiniz iftira ortada... Beyniniz kötü zam ve iftira ile dolu

Adamlığı sizin gibi iftiracılardan öğrenecek değilim:KK66:)))
çok minnossun sen ya kendi yapip bize diyor hahahaha :) öğrenecegine inancım var kendine güven.

hadi ben gidiyorum aha da göz kırpan şey senin için bebegim:KK66:

Kendi cevabınızı kendiniz vermişsiniz birkaç sayfa önce:KK53:
Şunu alıntılayıp cevap vermek için 10 dk dır uraşıyom ki saçmaladığını kesin oku diye... KK de istediğin bölüme yazmak ayrı, açılan konuyu çarpıtmak için abuk ubuk soru sormak ayrı.. Okuduğunu anladığında gel;)

Sen git o kötü zanla kararmış beyninde yeni iftiralar üret.. Rabbim senide ogün bana iftira eden diğer kişiyide iftiranızda boğsun...

Şunu alıntılayıp cevap vermek için 10 dk dır uraşıyom ki saçmaladığını kesin oku diye... KK de istediğin bölüme yazmak ayrı, açılan konuyu çarpıtmak için abuk ubuk soru sormak ayrı.. Okuduğunu anladığında gel:KK66:
Ah kıyamam ya benim için mi uğraştınız bu kadarr:KK200::KK200::KK200:
"Kadınlar Kulübü'ne ne yazmamız gerektiğinin kuralı mı var" deyip insanlara ne yazacağını dikte etmeye çalışmanın ironisi anladığınızda tekrar konuşalım, ok?

Kib bye:KK200::KK200::KK200::KK200:

Sen git o kötü zanla kararmış beyninde yeni iftiralar üret.. Rabbim senide ogün bana iftira eden diğer kişiyide iftiranızda boğsun...
oyy kuzum sen sana Weiss dedik diye mi kızdın alındın ikidir iftiraggg diye boguyorsun bizi kıyamam :KK200:

yok annem sen Weiss olamazsın o çocuk değil yetişkindi ve bir seviyesi vardı.Özür dilerim sana Weiss dediğim icin mümkün değil çünkü.o böyle basit ve komik seyler yazmazdi.

galp galp :KK200:

İftiraci kararmış kötü zan dolmuş beyinli arkadaşına sor o anlatsın neden ona kızgın olduğumu iftiracılar.... İfyiranızda boğuşlun inşallahhhhhh

Huyum kurusun anlaması kıtlara extra anlatırım ama anlaşılan bu boşuna uğraş oldu ....

İyi ki varsınız güzel insan:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
bravo.webp

İftiraci kararmış kötü zan dolmuş beyinli arkadaşına sor o anlatsın neden ona kızgın olduğumu iftiracılar.... İfyiranızda boğuşlun inşallahhhhhh
Yahu bu kadar bedduayı birine benzettiler diye mi ediyorsun?
Insan insana, AKP li AKP liye, MHP li MHP liye benzer yani.benzetilen kişi PKK lı değil merak etme.

Back