Ogff bi gidin ya .... Konuya yorum yapmak Demirtaşın sözüne yorum yapmak yerine bana saldıranlar bitti şimdide " Her Erdoğan karşıtı pkk aklayıcısımı" diye konu çarpıtıcılar geldi...
Erdoğan karşıtı ama pkk savunucusu değilseniz bana böyle abuk subuk sorular sorcanıza konuya yorum yapıp tepki verin
Eee
Eee yani. Kadınlar kulübüne ne yazmamız gerektiği kuralımı var? Nereye istersem oraya yazarım.
dogru duzgun soru sorduk körmüsün dedin sucladin sen once adam gibi cevap vermeyi öğren cesur yürek yoksa konun böyle uçar giderOgff bi gidin ya .... Konuya yorum yapmak Demirtaşın sözüne yorum yapmak yerine bana saldıranlar bitti şimdide " Her Erdoğan karşıtı pkk aklayıcısımı" diye konu çarpıtıcılar geldi...
Erdoğan karşıtı ama pkk savunucusu değilseniz bana böyle abuk subuk sorular sorcanıza konuya yorum yapıp tepki verin
bırak kuzum ya bunun için akp li değilsen ya HDP lisin ya da pkk li.beyin bu yönde gelişmiş.ötesi yok.
çok minnossun sen ya kendi yapip bize diyor hahahaha :) öğrenecegine inancım var kendine güven.Adamlığı sizin gibi iftiracılardan öğrenecek değilim)))
Şunu alıntılayıp cevap vermek için 10 dk dır uraşıyom ki saçmaladığını kesin oku diye... KK de istediğin bölüme yazmak ayrı, açılan konuyu çarpıtmak için abuk ubuk soru sormak ayrı.. Okuduğunu anladığında gelKendi cevabınızı kendiniz vermişsiniz birkaç sayfa önce
Ah kıyamam ya benim için mi uğraştınız bu kadarrŞunu alıntılayıp cevap vermek için 10 dk dır uraşıyom ki saçmaladığını kesin oku diye... KK de istediğin bölüme yazmak ayrı, açılan konuyu çarpıtmak için abuk ubuk soru sormak ayrı.. Okuduğunu anladığında gel
oyy kuzum sen sana Weiss dedik diye mi kızdın alındın ikidir iftiraggg diye boguyorsun bizi kıyamamSen git o kötü zanla kararmış beyninde yeni iftiralar üret.. Rabbim senide ogün bana iftira eden diğer kişiyide iftiranızda boğsun...
Huyum kurusun anlaması kıtlara extra anlatırım ama anlaşılan bu boşuna uğraş oldu ....
Yahu bu kadar bedduayı birine benzettiler diye mi ediyorsun?İftiraci kararmış kötü zan dolmuş beyinli arkadaşına sor o anlatsın neden ona kızgın olduğumu iftiracılar.... İfyiranızda boğuşlun inşallahhhhhh
biz bu güzel insanı Weiss ile karıştırdık da o yüzden boğulun diyor bak boğuluyorum şu an ama.iftira dediği bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?