• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş iyice haddini aştı...

Basitte komikte kararmış köhne beyinlide iftiracıda sensin... Şimdi vana alttan alta hakaret ederekmi o iftiranı aklıycan.. Ben seni affetmiyorum rabbim iftiranda boğsun en kısa zamanda seni... Öyle bir vursunki rabbim seni can evinden gelip burda aflar dile... Bir insana kötü zannınla iftira edip karalamak neymiş anla.... Böyle konuşmazdım ama hala beni aşşağılayıp pişkin pişkin gülüyorsunya hakettin...

Ay kadesa kadesa göstermelik boğulun biraz iftirayla lütfen kapansın şu konu artık.
Az bir şey öhö öhö yapın, biri sırtınıza vursun, "ay iftira genzime kaçtı ondan" falan deyin rica ederim.
Hayır on sayfa böyle iftiranızda boğulun diye geçmez ki.

Basitte komikte kararmış köhne beyinlide iftiracıda sensin... Şimdi vana alttan alta hakaret ederekmi o iftiranı aklıycan.. Ben seni affetmiyorum rabbim iftiranda boğsun en kısa zamanda seni... Öyle bir vursunki rabbim seni can evinden gelip burda aflar dile... Bir insana kötü zannınla iftira edip karalamak neymiş anla.... Böyle konuşmazdım ama hala beni aşşağılayıp pişkin pişkin gülüyorsunya hakettin...
canım bir söz vardır bilirsin hatta iki söz.birisi dua kabul olsa diye başlar ikincisi bedduaya nereye gidiyorsun demişler çıktığım yere demiş derler.

çok iğrençsin be annem.ne kötü bir çocuksun sen.yazık sana.

Hadi 97 kişi pkk yandaşıydı (öyle diyorsunuz ya) onları da pkk öldürdü.
Hani artık herşeyden haberli hükümet de artık herşeyin an be an izlendiği dünyada bu olaydan bihaberdi.
Ne kadar tesadüf var anasını. :KK59:
Ay konu o kadar "Allah evinize ateşler salsın"a bağlandı ki "ne alaka bu yorum" diye okudum resmen :D meğer konuyla alakalı tek yorum buymuş :D :D

Ay kadesa kadesa göstermelik boğulun biraz iftirayla lütfen kapansın şu konu artık.
Az bir şey öhö öhö yapın, biri sırtınıza vursun, "ay iftira genzime kaçtı ondan" falan deyin rica ederim.
Ahahaha , ben gördüm kadesanın boğazına dizildi şekerlemeler.:KK53:

tamam boğulma ya gidiyorum ben hahahaha :)

görüşürüz :

Hala diyorum ben pkk yı aklamaya çalışan herkes pkk destekçisidşr... Ben kimseye sen böylesin demedim oda senin zanlarından biri.. Üzeribe alındınsa oda enin sorunun demekki sen öyle görüyorsun krndini;)

Hala diyorum ben pkk yı aklamaya çalışan herkes pkk destekçisidşr... Ben kimseye sen böylesin demedim oda senin zanlarından biri.. Üzeribe alındınsa oda enin sorunun demekki sen öyle görüyorsun krndini:KK66:
dur boğulma ya gidiyorum ben gelirim belki :KK70:

Bana edilen iftirayı birde pişkin pişkin aklamaya çalışan seni ben Rabbime havale ettim. Sen alay et bakalım Allah ne edecek;)

Ogff bi gidin ya .... Konuya yorum yapmak Demirtaşın sözüne yorum yapmak yerine bana saldıranlar bitti şimdide " Her Erdoğan karşıtı pkk aklayıcısımı" diye konu çarpıtıcılar geldi...
Erdoğan karşıtı ama pkk savunucusu değilseniz bana böyle abuk subuk sorular sorcanıza konuya yorum yapıp tepki verin

Ha biz beyni sulanmışlar değil konu çarpıtıcılar kategorisine mi giriyok? Erdoğanı sevmeyen herkes tü kaka diyorsun sanırsın adam peygamber tövbeestağfirullaaah beni de günaha sokiyin. O zaman ok.

Hayır neden alıntı yapmıyorsun neyin korkusu ya da hesabındasın beyb?

Back
X