• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş iyice haddini aştı...

Öylebir korkuyom öylebir korkuyom ölüyom ahahaha ya sizin beyniniz iftiradan başka birleye çalışmazmı? Telefondan giriyom şuan meraklı arkadaş;) alıntılayonca kitleniyor:)) iftiranızda boğulun emiiiiiii

Hea bak şimdi onlar böyle biz şöyleye başladılar;) bakın ne demirtaşa ne de TC devletine söylediği söze bir yorum var;) bana saldırmak ve ima ike siz şöylesiniz biz böyleyiz diye konu çarpıtmak;)

ve vatansever cesur yürek beyazgri için geliyor bunlar seni seviyoruz :KK66::KK66::KK66::KK66:

sayende hepimiz pkk li olduk sağ ol.bi de iftiradan bahsediyor komik kişi.

Bi gidin ya vıcık vıcık bebeğimli canımlı ilkokul öğrencisi düzeyinde yazmayın bana, hava almadı gerekenler Erdoğan karşıtlığından beyni sulanıp pkk aklayıcılığı yapanlardır..

Her erdoğan karşıtı pkk lımıdır? Bi ara akpli olmayan herkesi dinsiz ilan ediyordunuz onu hatırladım:KK51:

Mesela ben mhpliyim elhamdülillah müslümanım bir tek Allah'a taparım çok şükür. E pkkya da düşmanım.
Şimdi ben erdoğan karşıtı olduğum için beyni sulanmışlardan mı oluyorum size göre haşmetbağ?

Yokkk siz iftira edermisiniz bir demirtaş birde siz tertemiz ak paksınız:KK45:

Her erdoğan karşıtı pkk lımıdır? Bi ara akpli olmayan herkesi dinsiz ilan ediyordunuz onu hatırladım:KK51:

Mesela ben mhpliyim elhamdülillah müslümanım bir tek Allah'a taparım çok şükür. E pkkya da düşmanım.
Şimdi ben erdoğan karşıtı olduğum için beyni sulanmışlardan mı oluyorum size göre haşmetbağ?
bırak kuzum ya bunun için akp li değilsen ya HDP lisin ya da pkk li.beyin bu yönde gelişmiş.ötesi yok.

Back