Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet katil devlet sadece bu olayda değil polis tarafından öldürülen çocuğun annesini kitlelere yuhalatan katil devlet, döve döve öldürülen çocuğun katillerini salıveren katil devlet..
Eee yani. Kadınlar kulübüne ne yazmamız gerektiği kuralımı var? Nereye istersem oraya yazarım.Siz kadınlar kulübüne siyaset yapmaya gelmişsiniz mesajlarınıza baktım da bir tane siyaset dışı konuyla ilgili bir şey yok
anlıyorum bi tanemBi gidin ya vıcık vıcık bebeğimli canımlı ilkokul öğrencisi düzeyinde yazmayın bana, hava almadı gerekenler Erdoğan karşıtlığından beyni sulanıp pkk aklayıcılığı yapanlardır..
Niye mesajları yazarken alıntı yapmıyorsun merak ettim.korkuyor musun?Çırpınan anlayış abidesi....:)))))) kılıçdarogli geldi aklıma hahahaga
korkuyor ablasıNiye mesajları yazarken alıntı yapmıyorsun merak ettim.korkuyor musun?
Bana birini hatırlattın![]()
Iftira mı?Öylebir korkuyom öylebir korkuyom ölüyom ahahaha ya sizin beyniniz iftiradan başka birleye çalışmazmı? Telefondan giriyom şuan meraklı arkadaşalıntılayonca kitleniyor:)) iftiranızda boğulun emiiiiiii
ilk boğulan sen olacaksın çünkü bana pkk aklayicisi dedin canımın içiÖylebir korkuyom öylebir korkuyom ölüyom ahahaha ya sizin beyniniz iftiradan başka birleye çalışmazmı? Telefondan giriyom şuan meraklı arkadaşalıntılayonca kitleniyor:)) iftiranızda boğulun emiiiiiii
aha boğulma başladı parkonIftira mı?![]()
Bi gidin ya vıcık vıcık bebeğimli canımlı ilkokul öğrencisi düzeyinde yazmayın bana, hava almadı gerekenler Erdoğan karşıtlığından beyni sulanıp pkk aklayıcılığı yapanlardır..
bırak kuzum ya bunun için akp li değilsen ya HDP lisin ya da pkk li.beyin bu yönde gelişmiş.ötesi yok.Her erdoğan karşıtı pkk lımıdır? Bi ara akpli olmayan herkesi dinsiz ilan ediyordunuz onu hatırladım
Mesela ben mhpliyim elhamdülillah müslümanım bir tek Allah'a taparım çok şükür. E pkkya da düşmanım.
Şimdi ben erdoğan karşıtı olduğum için beyni sulanmışlardan mı oluyorum size göre haşmetbağ?