Demirtaş iyice haddini aştı...

439 çok uzattin yahu yeter bence artık
avukatı oldun asıl size yeter birlikten kardeslikten huzurdan bahsedince yeter artık belli işinize gelmiyor yazık o kadar alay ettiler video paylaştılar hanı dün acimiz vardı bugün unuttuk gülmeye alay etmeye devam mi edicez katil PKK belli oldu bugün üstünü örtüp susacakmiyiz ilkokul seviyesinde olanlari git uyar kardeşim yanlış kişiye msj attin bunu sürdüren kadesa üstelik ben değil..

Öfff ....Şişirdin..

KArdesim ironi diye bisey bilmez misin sen? Kim burda cıkıp ta "ben teroristim" diye biseyi ciddi ciddi yazar? Saf mısın nesin?

Burda 50 kisi sana dumuru acıklamaya calısıyor hala vır vır vır..valla öff.

Anladim
Anladim kardeşim ama şuan bu topikte öyle bir algı var Malesef tuhaf ne tuhaf ki senin msjini hatırladm diğer topikten takip etmiştim biliyorum yani sorun yok...

Dün milli maç olunca mı ve yenice mi acımızı uuttuk demek geliyor içimden.
Ben sonuna kadar kardeşlikten yanayım. Kürt Türk kardeştir, ayrım yapan kalleştir. diyorum.

Peki bu konuda nasıl bir tepki koyalım. Ben her zaman yanınızda olurum. Ancak kanunların dışına çıkmamak şartıyla.

Hassasiyetiniz konusunda size teşekkür ederim.

Yahu ne oluyor ne saflığı ne diyorsun sen anlama kitliğiniz var sanırım olumlu msjlarima tek bir kelime alamazken hepiniz birlik olup taktiniz buna uzatan sizlersiniz farkında misiniz şuan sen yorum yapmasan saf saf bende kendimi savunmaya geçmem kusura bakmayin zorunuza gitmesinen azından sizler gibi ilkokul seviyesinde konuşmuyorum birlikten kardeşlikten bahsediyorum biriniz bile bu konuda cevap verip yorum yapmadı çünkü başka bir şeye takılıp kaldiniz buda sizin seviyeniz öf yeter saf diyene kadar topiğe yetiskin gibi cevap verin de doğru düzgün konuşup tartışalim ki saflar belli gerek yok artik...

Oh be allah razı olsun kardeşim sizlerden bunu bekliyordm işte bu kadar basit zor degil ne diye birbirimizi yiyoruz hiç gerek yok kırıp dökmeye...tekrar allah razı olsun kardeşim beni anladığın için....

Peki peki peki.....

devlete böyle denmez ayıp yaptı

nasıl oluyormuş pkklı terörist olarak yaftalanmak.
çirkin savaşınızı bize alet etmeyin demek hoşmuydu oralarda..
. kimse sizi alet etmedi.o konuda.
bana terörist iması yapıldığı için kendimi savunuyordum sadece. aynı burada senin yaptığın gibi..

geldin,evet sen geldin,konuya yazdın üstü kapalı bana imalarda bulununca, evet sen bulundun bende sana cevap yazdım.
( senin gibi ters ve beklenmedik şekilde kırıcıda değildi o mesajım. . ama 2ci kere aynı şekilde tekrar yazdın).
aldığım cevap bizi çirkin savaşınıza alet etmeyin şeklinde daha çirkin bir mesaj oldu
oysa cevap hakkı doğurdun o mesajınla
. bende kimin ne olduğunu anladım burada. çok iyide oldu. ona göre davranırım artık.
kınadığın şey başına gelir işte.. gelmişte.
şimdi,hadi her zaman yaptığın gibi,git, ti ye al beni ve kimi almak istiyorsan onu ,bir yerlerde..

Son düzenleme:
Bak burda olduğu gibi benmi sardim sana benmi alay ettim yok yok kardeş olcaz başka çare yok çözüm bu...
Tamam yav gel kardes olalım gel sarılalim da bitsin bu manasız olay

Vallahi ben seni anlamadım kardeşim bana niye atar yaptın coştun sonra kardes ilan ettin onu da çözemedim ama olsun madem kardes olucaz olalım :)

Tamam yav gel kardes olalım gel sarılalim da bitsin bu manasız olay

Vallahi ben seni anlamadım kardeşim bana niye atar yaptın coştun sonra kardes ilan ettin onu da çözemedim ama olsun madem kardes olucaz olalım :)
boşver anlama sarıl gitsin.

ve dediğim gibi mesajımdaki son cümlenin doğruluğunu da az önce kanıtladın.
devam et .
aferin sana:)

ya oyle ınsanlar varkı
terorıst oldurulunce turkıye ıle ısıdın resmını yan yana paylasıyor ısıdden ne farkı kaldı bu ulkenın dıye...
hdp lı olenlere sehıtlık mertebesı verılmemelı dedıgımde hdp pkk yı temsıl edıyor cunku suan dedıgımde ıftıra atıyorsun deyıp ustume oynayan olivia arkadasımız gıbı....
buraya gelsınde selo abısının dedıklerını bı duysun
eger ılla sehıt olmak ıstıyorsa hdp
askere gıtsın dağa degıl !!!!
devlet olmamıs bı toplulugun bayragı olamaz

kımlıgınde tc vatandası yazan bırı baska bı bez parcası sallıyorsa bayragımız dıye haindir- terorısttır
bu kadar basıt

hdp pkk yı temsıl edıyor
Bildigim kadariyla bu cümlen, sakin yanlis anlama senin ban yemeni istemiyorum kesinlikle, fakat bu cümle ban yeme sebebi.
Burada siyasetcilere ve partilerine bu tarzda konusamazsin, hdp 10 % baraji gecmis bir parti, yani su an meclisde.

Bildigim kadariyla bu cümlen, sakin yanlis anlama senin ban yemeni istemiyorum kesinlikle, fakat bu cümle ban yeme sebebi.
Burada siyasetcilere ve partilerine bu tarzda konusamazsin, hdp 10 % baraji gecmis bir parti, yani su an meclisde.
senınde turkıyeyle ısıdın resmını yan yana koyman ban sebebı
turkıyenın ısıdden ne farkı var kı dıyerek ıftıra atıyorsun
hadı bakalım !!!
ama ben senı kıblemıcem
cezanı fazlasıyla almıssın zaten
daha fazlasına kıyamadım
selo abının dedıklerını ızlerken nasıl sevınc naraları atıyorsun
devlet katıldır bılmemne sozlerıne
zıra sende turkıyenın ısıdden farkı yok demıstın aynı seyı konusuyorsunuz
ahh canımmm
hadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…