- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.154
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askolsun babyyy o kulturun ust seviye gostergesi .Yapara yapar yaptigini gormez bu gibiler.Ama ciddi ciddi sorucam.saka degil sanal ortam diye kendini hurrem sananlar varSana işid.ci diyenler oldu dün burda. Cahil diyenler de... bunlar da hakaret ve seviyesizlik...
Hainde olsa terörist de olsa onlara üzülelim çünkü onlarda insannnya oyle ınsanlar varkı
terorıst oldurulunce turkıye ıle ısıdın resmını yan yana paylasıyor ısıdden ne farkı kaldı bu ulkenın dıye...
hdp lı olenlere sehıtlık mertebesı verılmemelı dedıgımde hdp pkk yı temsıl edıyor cunku suan dedıgımde ıftıra atıyorsun deyıp ustume oynayan @olivia arkadasımız gıbı....
buraya gelsınde selo abısının dedıklerını bı duysun
eger ılla sehıt olmak ıstıyorsa hdp
askere gıtsın dağa degıl !!!!
devlet olmamıs bı toplulugun bayragı olamaz
kımlıgınde tc vatandası yazan bırı baska bı bez parcası sallıyorsa bayragımız dıye haindir- terorısttır
bu kadar basıt
Hainde olsa terörist de olsa onlara üzülelim çünkü onlarda insannn
Yazık onlar gençliğinin baharında ülkeye barış getireceklerine inanmış ne var bunda ablasııı
Hem o bez parçasını ölen herkesin üstüne seriyorlarmış yani PKK ile hiç alakası olmayan insanlara da![]()
O değilde üfürükcü doktor nerde , uyanamadımı daha aceba![]()
Bunu bin kez yazdık sorduk ve cevap alamadık. Belki sen soruna karşılık bulabilirsin.ocalan "sayin"oldugunda baris sureci adi altinda mutlu mesut cicekler bocekler takilirken neden tepki verilmiyodu peki..akp li olmayan terorist teror yanlisi ilan edilicek nerdeyse..
sanmiyrm kadesacim.bi kilif bulurlar.burda bazi kesinin gelenegi oldu bu.hakaret kiskirtma üstünü kapatma.son moda da terörist damgasi..Bunu bin kez yazdık sorduk ve cevap alamadık. Belki sen soruna karşılık bulabilirsin.
okudum okudum tatlım..bacim o dün geldi kadın ismi ile bir dalış yaptı,buraya hayvanat bahçesi dedi gitti
gidişi çok sönük oldu![]()
Sen nerdesin ya biz çok eğlendik burada keşke olsaydınokudum okudum tatlım..
geceden sabaha bır dalıs yapar dıye bekledım.. olmadı![]()
tepe göz tepegöz izliyordumSen nerdesin ya biz çok eğlendik burada keşke olsaydın![]()
sanmiyrm kadesacim.bi kilif bulurlar.burda bazi kesinin gelenegi oldu bu.hakaret kiskirtma üstünü kapatma.son moda da terörist damgasi..
Bir daha etkin katılımını bekliyoruz yoksa bak boggulll diye başlarım hahahaha :)tepe göz tepegöz izliyordum![]()
Bildigim kadariyla bu cümlen, sakin yanlis anlama senin ban yemeni istemiyorum kesinlikle, fakat bu cümle ban yeme sebebi.
Burada siyasetcilere ve partilerine bu tarzda konusamazsin, hdp 10 % baraji gecmis bir parti, yani su an meclisde.