Demirtaş iyice haddini aştı...

benim lokumumun bir terörist olmadığı kaldı:)
. ama onada derler şimdi trafoya kim girdi ha oky, kim topladı kedileri organize etti diye. lokum işte..:)
o yüzden lokumu yurt dışına kaçıracağım. benim başım yandı bari onu kurtarayım şu terörist damgasından.

Daha ne kadar ileri gitmesi lazım adamı durdurmak için?
Muhafazakar Kürtler'in oyları mı var yoksa ucunda
Yani hiç kimse şu ana kadar bu kadar aleni ileri gidemedi hiç bir hükümette..
alkışlıyoruz başarılarını

Hainde olsa terörist de olsa onlara üzülelim çünkü onlarda insannn
Yazık onlar gençliğinin baharında ülkeye barış getireceklerine inanmış ne var bunda ablasııı

Hem o bez parçasını ölen herkesin üstüne seriyorlarmış yani PKK ile hiç alakası olmayan insanlara da

cok gerılmıstım benı guldurdun
allahta senı guldursun
bıktım vallahı bazı ınsanlardan cıdden...
oksıjen ısrafı hep

ocalan "sayin"oldugunda baris sureci adi altinda mutlu mesut cicekler bocekler takilirken neden tepki verilmiyodu peki..akp li olmayan terorist teror yanlisi ilan edilicek nerdeyse..
Bunu bin kez yazdık sorduk ve cevap alamadık. Belki sen soruna karşılık bulabilirsin.

sanmiyrm kadesacim.bi kilif bulurlar.burda bazi kesinin gelenegi oldu bu.hakaret kiskirtma üstünü kapatma.son moda da terörist damgasi..

Aman be kuzum insan kendini bildikten sonra ne kızıp üzülecek, güldük eğlendik biz ne yapalım çok eğlenceli idi :))))

tabii,insanın tanımadığına kızması o kadar önemli değil,ama tanıdığından gelince sağ kroşe pek eğlenceli olmuyor

Bildigim kadariyla bu cümlen, sakin yanlis anlama senin ban yemeni istemiyorum kesinlikle, fakat bu cümle ban yeme sebebi.
Burada siyasetcilere ve partilerine bu tarzda konusamazsin, hdp 10 % baraji gecmis bir parti, yani su an meclisde.

Benim bildigim devlet buyuklerine hakaret bann gerisi yok
Acaba yanlis mi biliyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…