• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş iyice haddini aştı...

Ama ben telden giriyorum video paylaşamam kiiii o zaman şurdan bir tren geçiyor ki şarkısını sizlere armağan ediyorum. Özellikle marilyn monroe marilyn monroe ya gelsin.

Hadi hepinize yakşanlarrrr
oooo ağır oldu ama :D

Marilyn hazır görmüşken yazayım, böyle uzun uzun yazıyorsun ya, ben sanmıyorum ki karşı taraf okuyor onları. Ben okuyorum, çok da şey öğrendim senden. Çok güzel anlatıyorsun, çok saygılı bir şekilde cevap veriyorsun. Hayranım hem sabrına hem de bazı alanlardaki kendini geliştirmiş oluşuna.
İsmini görünce hemen okuyorum. Üşenmeden yazdığın için teşekkürler.
olsun ne demişler iyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir.
ben yazayım da yerini bulmasın.
teşekkür ederim.

Yok ben senin kardeşim değilim.

Topigi bir oku niye bana taktıginin adam akıllı bir cevabını ver sonra gel konuşalım.

Bekliyorum niye bana sardın!
Evet sardim kardeş olmak istiyorum ne yapiyim kötü birseymi birlik olmak istiyorum hasretim ya ne olur kırma beni kirmayalim birbimizi...yedik bitirdik birbirimizi ama yok ki sadece sana demiyorumki kavga etmek için gelmedin bu topiğe ama ısrarla atıp tutuyosunuz niye altı üstü PKK lanetleşelim dedim iş nereye geldi ben bile şaşirdim..

Ya
Evet sardim kardeş olmak istiyorum ne yapiyim kötü birseymi birlik olmak istiyorum hasretim ya ne olur kırma beni kirmayalim birbimizi...yedik bitirdik birbirimizi ama yok ki sadece sana demiyorumki kavga etmek için gelmedin bu topiğe ama ısrarla atıp tutuyosunuz niye altı üstü PKK lanetleşelim dedim iş nereye geldi ben bile şaşirdim..
Yanı sana özel değildi seni tanımam etmem art niyetin niye olsun ki....

Hayır öyle demedin bilip bilmeden bana pkk li damgası vurmaya kalktın ne yazdığımı bile okumadan komik cevaplar yazip durdun ve haliyle ciddiye alamıyorum seni artık. Sadece çok güldüm sayende teşekkür ederim.

ve lütfen lütfen artık uzak dur benden. Hadi iyi geceler.

demişim :110:

demiş arkadaş :KK66:

demişim :KK51:

demişsiniz :KK64:

üstünede bunu demişsiniz :KK53:

üşenmedim tek tek alıntıladım. velhasılı kelam siz bana ne desek ikna olmayacaksınız derken önce ben bu soruyu neresinden tuttumda cevapladım diye düşüneceksiniz. söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ve fakat gerçekten sorumun cevabı değiller.

ve yine söylüyorum. hdp ye ve demirtaşa laf söylediğimde bana AKP de bunu bunu yaptı vızırtısını bırakın artık. zira ben HDP den de AKP den de zerre hoşlanmıyorum :KK14:

Burada bir kişinin veya partinin suçu yok. Bu bir süreçti. Tek tek anlatacak olursam sayfalar sürer. Birinin ''Ya taraf olursun ya da bertaraf olursun'' sözü Demokratik terör ün barajı aşmasına yardım etmiştir. İkinci olarak demokratik terör ün bazı şehirlerde eşcinselleri milletvekili adayı koyması oyunu artırmıştır. Çünkü diğer partiler eşcinselleri her zaman yok saymışlardı.(Bu benim eşcinelliği savunuyorum anlamına gelmesin. Sadece süreci anlatıyorum.)

Üçüncü olarak Demirtaş'ın Erdaoğan'a hakaretler etmesi ve bu hakaretlere Erdoğan'ın sessiz kalması kendine oy kazandırmıştır. Demek ki gücü ''Ananı da al da git. Hadi ... artistlik yapma'' dediği köylüye yettiği izlenimini doğurmuştur.

Daha onlarca sebebi var demokratik terör ün oyunun artmasıdır.

Bu nedenle birini suçlarken birini aşırı yüceltmek hatalı. Burada herkes suçlu.

Kendinden ala katil mi var.. ağzında barış nameleri ellerinde silah.. sokağa birilerini dökmeye çalışıyor ama millet uyandı artık kendi çocuğunu döksün artık ortalığa.. gezi tutmadı ya yine aynı proje bu da tutmaz..

Hayır öyle demedin bilip bilmeden bana pkk li damgası vurmaya kalktın ne yazdığımı bile okumadan komik cevaplar yazip durdun ve haliyle ciddiye alamıyorum seni artık. Sadece çok güldüm sayende teşekkür ederim.

ve lütfen lütfen artık uzak dur benden. Hadi iyi geceler.
İnanamıyorum size ya kimin taktığı belli oldu kendi itirafinizi dile getiripte benmi sizi ilan ettim oluyor kardeşim ne tuhaf yahu kardeşlik huzur birlik derken buna niye hiç cevap vermesin de cımbız gibi kendi itirafina yani ironine ki diğer arkadaşla alay ettiğin için onu demiş oluyosun bencede bunu o kadar taktin ki kafaya bana değer verdin tesekkur ederim buda iyi birşey kardeşim ama eğer gerçekten sana pkklisin terörist demiş olsaydım samimice özür dilerdim ki o kadar alay ettiniz abuk sabuk konustunuz videolar paylastiniz yinede biz sucluyuz ne garip...

Şöyle bi okudumda ban kalkali bazıları ne kadar ucuz, basit,ilkokul duzeyinde konuşuyorlar. puff sıkıldım ilkokulu bitireli çok oldu gidiyorum.

Msk
Banlar kalkınca bukelamun gibi şekil değiştirdik.
Sitede PKKlı olmayan kalmadı... (!)
Malesef bu topikte bir algı operasyonu var kimse kardeşine pkkli deniyor en azından ben demedim ama ısrarla bana damga vurdun şahıs artık kim bu kadar kuyruğuna basmişsa kafayı fena halde taktı ki kendisiyle alay edip ironi yapıyormuş kim kendisine böyle bir benzetme yapar ki!

Demiyorum
Msk

Malesef bu topikte bir algı operasyonu var kimse kardeşine pkkli deniyor en azından ben demedim ama ısrarla bana damga vurdun şahıs artık kim bu kadar kuyruğuna basmişsa kafayı fena halde taktı ki kendisiyle alay edip ironi yapıyormuş kim kendisine böyle bir benzetme yapar ki![/QUOTEdemiyor olcak

Msk

Malesef bu topikte bir algı operasyonu var kimse kardeşine pkkli deniyor en azından ben demedim ama ısrarla bana damga vurdun şahıs artık kim bu kadar kuyruğuna basmişsa kafayı fena halde taktı ki kendisiyle alay edip ironi yapıyormuş kim kendisine böyle bir benzetme yapar ki!

439 çok uzattin yahu yeter bence artık

Msk

Ben iki gün önce ölenlerin içinde terörist varsa eğer üzülmüyorum dediğim için terörist ilan edildim.
Burada son yorumlarda da o ona PKKlı demiş şu şuna PKKlı demiş diye yorumlar okuduğum için yazdım.
Senin yorumlarını tamamen okumadım.

Back