Delirmek üzereyim

bosanmissin üzüldüm, hayirlisi olsun.
Burda konu sahibi derdini paylasiyor, bazilarinizda saldiriya geciyor.
kk da niye birbirinize saldiriyorsunuz anlamiyorum, bi derdiniz varsa sizde konu acin paylasin ama kimseye bu kadar saldirmaya hakkiniz yok.
birbirimize yardim etmek icin paylasiyoruz, kimse keyfinden konu acmiyor.
laf olsun diye yazanlarda hic yazmasin.

İnşallah çok teşekkür ederim. Eski esim tekrar evlenmek istiyor düzelmiş gibi görünüyor ama benim hiç inancım yok. Kabullenemediği için olduğunu düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı.

Ben alıştım artık :) Başına gelmeyen bilmeden anlamadan yorum yapıyor. Görmezden gelmek en iyisi aslında.

İnşallah çok teşekkür ederim. Eski esim tekrar evlenmek istiyor düzelmiş gibi görünüyor ama benim hiç inancım yok. Kabullenemediği için olduğunu düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı.
Tekrar mi evlenmek istiyor , bence aynı hataya bir daha düşmeyin, eski konularınızı hatırlıyorum, yada siz de istiyorsanız bekleyin biraz süre geçsin bu arada gözlemleyin eşinizi ama b3n bu yaştan sonra hiçbir insanın değişeceğine inanmıyorum, bebege Karsi nasıl eski eşiniz?

İlk doğduğu ay büyük bir tartışmamız olmuştu ve bana saldırmıştı. Olaydan sonra 20 gün hiç aramadı sormadı. Ben de boşanmaya karar vermiştim zaten. Sonrasında kararlı olduğumu görünce 180 derece döndü, oğluna karşı ilgili, her gün gören bir baba oldu. Hala da aynı devam ediyor. Bazen annem dengesiz hareketleriyle beni o kadar bunaltıyor ki, geri dönsem mi diye aklıma düşmüyor değil ama bu hataya düşmemek için eskiden yaşadıklarımı aklıma getiriyorum.

cok mu kötü seyler yasadiniz?
yani esinizle tekrar barismaniz imkansiz gibimi.
sebeplerini bilmiyorum.

Sizin isiniz cok zor , konularinizdan bildifim kadariyla anneniz esinizden beyer ama bilemedim , su anda calisiyor musunuz ? Dogum izninde misiniz? Yada esinizden nafaka baglandi mi?
Ben sizin yerinizde olsam maddi imkanım varsa ayrı eve cikarim çünkü anneniz de zor ötesi

Ciğerleri nasıl duman dolmuş ki bunu anlamadım

Kalkın evinize gidin babasıyla bakın çocuğa . İkinizin çocuğu birlikte bakmak için birlikteliğinizin olması gerekmiyor

Kalkın evinize gidin babasıyla bakın çocuğa . İkinizin çocuğu birlikte bakmak için birlikteliğinizin olması gerekmiyor

Boşandığı kocasıyla aynı evde bebek mi büyütsünler anlamadım.

cok mu kötü seyler yasadiniz?
yani esinizle tekrar barismaniz imkansiz gibimi.
sebeplerini bilmiyorum.

Evet kötü şeyler yaşattı. O da pişman görünüyor ama ben geçici olduğunu düşünuyorum. Kafam karışmıyor değil aslında. Her halükarda uzunca bir zaman gözlemleyeceğim.

Çalışmıyorum şu an. Maddi imkanım var aslında ama annem kullanıyor haklarımı. Herşeyi yoluna koyup gideceğim zaten ama biraz daha zamanı var.

Bana ters bu söylediğiniz. Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…