Delirmek üzereyim, yardım edin

İnanirmisiniz, bana eşine niye sarılmıyorsun diyolar, daha yeni evliyim cekiniyom herkesin içinde haliyle. Geldi eşimin yanına, kendi eşi orada dururken, sarıldı, elini tuttu. Önümde süzüle süzüle yürümelerimi, kocasının gömlegini bana ütületmesimi... ahh ahh. Bende salagım aslında, ama iyi niyetimden kaybettim hep.

Tuhaf bir konu. Durduk yere antipati olusmadi onlarda size karsi sanirim? Davranislarinizla mesafelimisiniz, yada problemler tartismalar mi yasandi? Belliki cephe alinmis size karsi, tabikide can sikici bu. Umursamayin desekte umrunuzda belliki.
Balik etli olmanizdan memnun musunuz peki, memnunsaniz ben kendimi boyle seviyorum demeli, ve bunu her davranisinizla gostermelisiniz. Ustelik esinizde biraz korumali sizi, sonucta onun ailesi. Annesinin karsisina gecip 'anne, karimla ne alip veremedikleri var? esimin ve benim huzurumu kizlarin ve gelinin neden bozuyor? herkes mesafesini yerini bilsin' demeli. En temizi bu sekilde olur sanirim.

onlarla yatıp onlarla mı kalkıyorsunuz? hayırdır nedir bu sorunlar.bence sizin kendşnize güveniniz yok ve mutlu olmasını bilmiyorsunuz

çocukla çocuk oluyorsun da ondan:KK70:

cocuk olmaktan ziyade, hassas biriyim, böyle şeylere gelemiyorum. Çok gereksiz seyler cünkü. Ben buna cok üzülüyorum. Bende vurdum duymaz umursamaz olmayı cok istiyorum ama bu sefer kötü gelin olarak damgalancam.

İnanirmisiniz, bana eşine niye sarılmıyorsun diyolar, daha yeni evliyim cekiniyom herkesin içinde haliyle. Geldi eşimin yanına, kendi eşi orada dururken, sarıldı, elini tuttu. Önümde süzüle süzüle yürümelerimi, kocasının gömlegini bana ütületmesimi... ahh ahh. Bende salagım aslında, ama iyi niyetimden kaybettim hep.

Pardon da bunu yapan eltiniz mi?? öyleyse yuh..

Benim eltim de geçen dedi aramızda kalsın küçük eltin sana şişman demişti falan. Küçük eltim de en sevdiğim eltimdir. Dedim benim yüzüme de söyledi olabilir doğrudur balık etliyim kocam böyle beğenmiş neyi takacam allasen. :KK70:
Illa dermansız bir dert mi vermesi lazım Rabbimin de bunları takmamanız için.
Lütfen kulaklarınızı tıkayın. Kaç yaşında koca kadınsınız. Kendinize eşinize yazık etmeyin.

Tuhaf bir konu. Durduk yere antipati olusmadi onlarda size karsi sanirim? Davranislarinizla mesafelimisiniz, yada problemler tartismalar mi yasandi? Belliki cephe alinmis size karsi, tabikide can sikici bu. Umursamayin desekte umrunuzda belliki.
Balik etli olmanizdan memnun musunuz peki, memnunsaniz ben kendimi boyle seviyorum demeli, ve bunu her davranisinizla gostermelisiniz. Ustelik esinizde biraz korumali sizi, sonucta onun ailesi. Annesinin karsisina gecip 'anne, karimla ne alip veremedikleri var? esimin ve benim huzurumu kizlarin ve gelinin neden bozuyor? herkes mesafesini yerini bilsin' demeli. En temizi bu sekilde olur sanirim.

eşimin bunu diyemedigi apacık ortada, bu yüzden bu kadar rahat olduklarını düşünğüyorum.
Tüm samimiyetimle söyleyim, çok yakın davranmaya calıstım, her zaman yardımcı olmaya calıstım, hatta bir görümcemle öncededende tanısıktım, hiç konuşmazdı, bana sarılmaz, aynı fotograf karelerinde bile cıkmamaya cabalar.

cocuk olmaktan ziyade, hassas biriyim, böyle şeylere gelemiyorum. Çok gereksiz seyler cünkü. Ben buna cok üzülüyorum. Bende vurdum duymaz umursamaz olmayı cok istiyorum ama bu sefer kötü gelin olarak damgalancam.
bak kendin diyorsun çok gereksiz şeyler çünki diye..bunu kabul etmeye çalış hergün tekrar et beynine telkin yoluyla yükle :KK66:

takmamayı cok istiyorum, nasıl yapıyorsunuz? Eşimin ailesi diye hepsini ciddıe aldım ama yok karakter falan yok onlarda.

eşimin bunu diyemedigi apacık ortada, bu yüzden bu kadar rahat olduklarını düşünğüyorum.
Tüm samimiyetimle söyleyim, çok yakın davranmaya calıstım, her zaman yardımcı olmaya calıstım, hatta bir görümcemle öncededende tanısıktım, hiç konuşmazdı, bana sarılmaz, aynı fotograf karelerinde bile cıkmamaya cabalar.
Neden yapamiyormus esiniz bunu? Abes birsey beklemiyorsunki esinden? Sana sahip cikmasini istiyorsun.
Tekrar soyluyorum, aile onun ailesi. Iyi gecinmenizi istiyorsa, kollari sivayacak. Ustelik sen okadar samimi davrandiysan, seni suclamak icin sebebleride yok, esin sonuna kadar arkanda durmak zorunda.

Bu insanlar için eşinizle aranıza bozuyorsunuz yapmayın Allah aşkına bırakın görüşmeyin o insanlarla karşılaşırsanız da mesafenizi koyun, bu düşüncelerde olan insanlarla ne konuşabilir ne paylaşabilir size ne kazandırabilirler ki boş boş muhabbetler dedikodulardan başka bir şeye sahip olamazsınız bu insanlarla görüşürseniz seviyeleri belli takmayın kafanıza mutlu olmaya bakın :KK30:

Amma kafaya takmissin yaa biraz rahat ol dalgaya al herseyi gul gec onlarin yaninda.ne kadar icine atsanda gul gecki onlar iyice kudursun.esim her zaman der kadinin ele dolu dolu geleni makbuldur diye:KK53: Bende balik etliyim.bazen zayiflasammi biraz derim kizar bana.iskeletle ewlenseydim kemik mi sevcem der :-) Seni cekemiyolar kendilerinden daha guzel buluyorlarki boyle bi caba icindeler.sende hemen bunalim yapip ewin huzurunu kacirmissin sacma:KK20: Ayrica erkekler sevmez bu muhabbetleri esini skma kendinide tabi:cool:

Konu sahibi 2. sayfada ki soruma cevap verir misiniz ? (ben biraz tez canlıyım bu konuda hassasum):KK53:

evet biraz balık etliyim, ama bu yinede onların böyle davranmasına sebebiyet vermemeli. Hiçbirsey gelmiyor artık içimden. Eşimde kendine dikkat et diyor. Ama çok kırıldım yoruldum, dayanma gücüm yok sankı. Söyle bir silkelenip kendime gelebilsem, bakımlı olabilsem yapamyorum. hiçbirsel gelmiyor içimden.

Ne kadar basit düşünüyorlar.
Siz de boyunuzu kilonuzu takıntı ediyormuydunuz (yani evlenmeden önce)
Hani bu konu sizin en hassas noktanız olabilir mi diye soruyorum
Boyunuz ve kilonuz kaç acaba?
özür dilerim yazınızı görmemişim. boyumu takıntı etmiyorum sonucta degiştiremiyorum, ama kilo vermeye çabalıyorum ama olmuyor. Kilo konusunda çok hassaslaştım evet.

Boyum 1.57 kilom 59-60 olmalı.

Neden yapamiyormus esiniz bunu? Abes birsey beklemiyorsunki esinden? Sana sahip cikmasini istiyorsun.
Tekrar soyluyorum, aile onun ailesi. Iyi gecinmenizi istiyorsa, kollari sivayacak. Ustelik sen okadar samimi davrandiysan, seni suclamak icin sebebleride yok, esin sonuna kadar arkanda durmak zorunda.
Kaç kere söyledim, bunu sen onlarla konuşup çözeceksin diyo. Ben sizin işinize karışmam diyor. Arayıp sormuyorlarsada, sende arayıp sorma diyo.

Amma kafaya takmissin yaa biraz rahat ol dalgaya al herseyi gul gec onlarin yaninda.ne kadar icine atsanda gul gecki onlar iyice kudursun.esim her zaman der kadinin ele dolu dolu geleni makbuldur diye:KK53: Bende balik etliyim.bazen zayiflasammi biraz derim kizar bana.iskeletle ewlenseydim kemik mi sevcem der :-) Seni cekemiyolar kendilerinden daha guzel buluyorlarki boyle bi caba icindeler.sende hemen bunalim yapip ewin huzurunu kacirmissin sacma:KK20: Ayrica erkekler sevmez bu muhabbetleri esini skma kendinide tabi:cool:
farkındayım sevmediklerinin. Ama onca şey üstüste gelişince gerçteken kendimden bile süphe eder oldum.

özür dilerim yazınızı görmemişim. boyumu takıntı etmiyorum sonucta degiştiremiyorum, ama kilo vermeye çabalıyorum ama olmuyor. Kilo konusunda çok hassaslaştım evet.

Sizin takıntınız var. Konunuzun özeti bu sorduğum soruydu bence
Ama siz evlenmeden önce de bu boy ve kiloyu takıntı yapıyormuydunuz soruma yine cevap vermediniz.!!
Sanırım yüz kilonun üzerindesiniz.
Yani böyle sorulara yüzeysel cevaplar veren konu sahiplerini anlamıyorum
Net yazacaksınız ki burada ki insanlarda doğru yorum yapsın..

X