- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Bunun yuzunden bosanilir mi? Bosanilir.. herkesin hayat standarti o kadar dusuk, beklentileri o kadar minimal ki dayak yiyip aldatilmadigi surece bosanmak cok utopik geliyor ama oyle degil.. kendisinin ve ailesinin cikarlarini dusunmeyip mabadi karisinin uzerine yayan adamdan bosanilir..
Ben seni anliyorum cocugun gercekten zor denecek bir cocuk, bunun yaninda maddi olarak zorlanmak dayanilacak bir sey degil hele hele oyle bir imkan varsa.. bence esin cok pasif oldugu icin baska bir is yerinde kabul edilme surecini yasamak istemiyor, tek sikinti bu gibi..
Ha bak bu ayrı sorumsuzluk apayrı bi olay. Anne yada babaysan özellikle sorumsuz olma hakkı yok maalesef evladına harcaması gereken parayı tembelliğe harcarsa çok sıkıntıElbette onun da yaptığı fedakarlıklar var. Ben kendimi net ifade edemedim sanırım. Ben eşimin sorumsuz ve rahat olmasına dayanamıyorum. Yukarıda bir üyeye de yazdım. Cep telefonu faturasını ödemeyi geciktirip, umursamayıp avukatlık olduktan sonra 2 bin TL gibi bir rakamı niye ödeyelim biz? Sebep ne beyefendinin rahatlığı. Kendisine sorsan ne çok abartıyorum sanki milyarlarca borç. Mevzu miktarı değil ki, saçma sapan bir rahatlık yüzünden gereksiz borçlanma.
Ha bak bu ayrı sorumsuzluk apayrı bi olay. Anne yada babaysan özellikle sorumsuz olma hakkı yok maalesef evladına harcaması gereken parayı tembelliğe harcarsa çok sıkıntı
Sizin yerinizde olsam bende dayanamazdım heralde çalışmaya başlamak size iyi gelecek parayı kendinize ve oğlunuza harcayın yeyip içip gezin bakalım eşinizin tepkisi ne olacak
ne bu yaptiginiz ben anlayamadim herkesin hayati kendine gore zorludur cocuk mu yaristiriyoruz tavrınız cok yanlis sizin ogkunuz evet cok zor olabilir ama kimseye de sen benimki ni gör deme hakkınız yok her anne kendi yaşadığı zorlugu bilirben sıze oglumu anlatsam belkı ıkı rekat sukur namazı kılarısnız:)))))gececek ınanın gececek..
ne bu yaptiginiz ben anlayamadim herkesin hayati kendine gore zorludur cocuk mu yaristiriyoruz tavrınız cok yanlis sizin ogkunuz evet cok zor olabilir ama kimseye de sen benimki ni gör deme hakkınız yok her anne kendi yaşadığı zorlugu bilir[/QUOTEben tesellı amaclı soyledım...sizin bakıs acınız cok ılgınc...demekkı dogruymus ne anlatırsnız karsıdakı ne anlarsa.ben konu sahıbının anladıgıma emınım ...geriside hıccccc onemlı degil
aynen oyle ne kadar anlatabirsen o kadar anlaşır ve herkesin bakis acisi farklidir teselli etmek istersen dersin ki tabiki her cocuk zorludur benimki de oyleydi ama gecici insallah ha buna eyvallah ama yok benim cocugu gorsen sukur namazi kilarsin ne anlama geliyor çözemedim k9nu sahibide emin ol seni cok iyi anlamistir neyse iyi forumlar cevaba lüzum yok dedigin gibi fikir ayriligi konu sahibi beni anlamistir gerisi hiccc muhim degil ...
Yeni işin sartlarını bilemem ama bu devirde iş değiştirmek bana güvenilir gelmiyor. Yeni iş yeriyle yıllanmış bir ilişki olmadığı için işten çıkarma da o kadar kolay olur. Siz bunalmışsınız. Çocuk bakmak başlı başına zor. Bide çalışmaya alışık biriyseniz evde oturmak iki kat bunalıma sokuyor insanı. Sizin stresiniz de yansır çocuğunuza
konunu okumadım ancak cocuk pskiyatristi veya işini iyi yapan cocuk piskologu öneririrm oyun terapsisi ile cocukta ne var anlayp yatrdm ediyor
zor bir oglum var demissinizKonumu okumadığınız için sorunun oğlum olmadığını da bilmiyorsanız demek ki :) yine de teşekkür ederim.
Kendimi size çok benzettim :) ben de oğlak burcuyum :)Evet nereden anladınız :)
Yengenize Allah Rahmet eylesin.Geride kalan çocuklarına,eşine ,sizlere Allah dayanma gücü ve sabır versin.Bu tür travmatik yasantilardan sonra insanın hayatinda daha keskin kararlar almaya eğilimli olduğunu düşünüyorum.Bu problemler evlilik hayatınızda hep vardı ama artık siz yeni bir deneyimle hayata bakıyorsunuz."Yarın hiç olmayabilir, bu gün benim kontrolümdeyken ona şekil vermeliyim" dusuncesi bir kez zihninize girdi artık.
Ben de size hak verdim.
Bundan boşanılır mı bilemicwm, sanki biraz daha dürtüp zorlayabilirsiniz gibi geliyor.
Eşimi dürte dürte 3. İstifasını verdirdim.
Kaçıncı zam talebini yaptırdım bilmiyorum da.
Küçük düşünüyor genelde, bense hakettiğini düşündüğünü talep etmezsen her zaman zarardasın diyorum. İşveren her zaman kendi çıkarını düşünür. Zamanında bana kızdığı da çok oldu, ama tüm bu deneyimlerden sonra artık ben hanımcıyım diyor. Her zaman işverenin pis yüzünü gördü çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?