- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Bunun yuzunden bosanilir mi? Bosanilir.. herkesin hayat standarti o kadar dusuk, beklentileri o kadar minimal ki dayak yiyip aldatilmadigi surece bosanmak cok utopik geliyor ama oyle degil.. kendisinin ve ailesinin cikarlarini dusunmeyip mabadi karisinin uzerine yayan adamdan bosanilir..
Ben seni anliyorum cocugun gercekten zor denecek bir cocuk, bunun yaninda maddi olarak zorlanmak dayanilacak bir sey degil hele hele oyle bir imkan varsa.. bence esin cok pasif oldugu icin baska bir is yerinde kabul edilme surecini yasamak istemiyor, tek sikinti bu gibi..
Aynen öyle kardeşim. Tamamen pasifliğinden kaynaklı maddi sorun yaşıyorum. Beni delirten daha az para değil, bu pasifliği. Maalesef ki Türk kadını her fedakarlığı yapayım da koca yaşasın yeter diye düşündüğünden anlaşılmayabilir benim derdim. Ve evet çalışmaya başladığımda bu düzen böyle sürecek ise ben de eve zerre katkıda bulunmayacağım. Paşam istediği işte kalsın, ben çocuk ev iş üçgeninde yıpranayım aman yeter ki o rahat olsun istediği iş yerinde kalsın. Oldu anacım.