Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Delirmek üzereyim! 4,5 aylık bebekte kakada kan ve alerji
Merhaba, doktorunuz kimdi acaba onerebilirmisiniz? Bir de alerji uzmani ariyoruz istanbulda, bnm bebegimde de sut urunleri alerjisi var 1 yas olduk hala gecmedi
Benim de kızımda alerji vardı. Ben yumurta, et, süt ürünleri ve kuruyemiş türevlerini kesmiştim. Sonrasında büyüdükçe azar azar açmaya, ek gıda sürecinde kendine vermeye başladım. Çok şükür geçti 1.5 yaşındayken falan. Arkadaşım un da kesmişti. Düşünün ki sadece patates, tavuk ve pirinç ile beslenmeye başladı. Tabi bunları deneme yanılma yoluyla yaptı. Sanki hepsini birden kesmek gereksiz gibi. Çünkü belki süte değil, sadece ete var veya zamanla geçecek. İyi bir alerji uzmaniyla ilerlemenizi öneririm. Ama içiniz rahat olsun, sonsuza dek sürmeyecek inşallah, hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor
Merhaba, daha yeni alerji testi yaptirdik hem devlette hem ozelde, ikisinde de sonuc negatif cikti, ben de anlamadm valla duzeldi heralde, suan veriyorum kucuk kucuk peynir labne fln biseyler ama kasiniyo hala gozleri fln