• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alerjik bebeği olup kakada kan sorunu yaşayan anneler lütfen yardımcı olur musunuz ?

Öncelikle bebeğinizin iyileşmesine çok sevindim🙏 ve bu önerileriniz için çok çok teşekkür ederim 🌸 Çok şükür benim bebeğimin de kilo alımı çok iyi gören herkes tosuncuk diyor 😊 Çok katı diyeti doktorum da önermedi. Sadece 3 ürün diyet yapmami istedi. Belki kontrolden sonra diyete başka besin de ekler bilemiyorum. Erken ek gıdayı hiç duymamıştım. Dediğiniz doktorun videolarini da izleyeceğim. Hatta online hizmet de veriyormuş galiba. Belki onu da yapabiliriz. Umarım en kısa sürede biz de sağlığımıza kavuşuruz.🙏 Diyet sürecinde süt arttırdığı için bal kabağı da tüketiyorum. Ek gıda sürecinde kabak hep aklımda olacak 🤗 Aynı şekilde her bezi acacagimda içimde bir korku bir stres oluyor var mı acaba diye. Peki siz bebeğiniz 5 aylık olana kadar hangi besinlerin diyetine devam ettiniz ?
Bu 3 ürün neydi peki sizin geçti mi kan

Bebeginiz şu an ne kadarlık

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. 3 haftalık diyet yaptım. (2 hafta süt ve yumurta son 1 hafta da dana eti) Doktorum bu şekilde söylemişti. Maalesef ki şikayetimiz azalmak yerine arttı. Bebeğimin kakasindan bildiğin canlı kıpkırmızı kan gelmeye başladı. Çocuk gasrtaentereloji bölümüne yönlendirdi. Makatta çatlak varmış. 3 krem verdi. Diyete devam edecek 2 hafta kremi kullanacağız. Sonra kontrole gideceğiz. Çatlak düzelir kanama geçmezse. Kamera ile içeri bakacaklar. Bu arada kan tahlili yapıldı. Ama herhangi bir alerji çıkmadı. Alerji ne kadar doğru onu da bilmiyoruz. Ama bizim de kakada kan dışında başka hiçbir sorunumuz yok.

Bebeginiz şu an ne kadarlık

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. 3 haftalık diyet yaptım. (2 hafta süt ve yumurta son 1 hafta da dana eti) Doktorum bu şekilde söylemişti. Maalesef ki şikayetimiz azalmak yerine arttı. Bebeğimin kakasindan bildiğin canlı kıpkırmızı kan gelmeye başladı. Çocuk gasrtaentereloji bölümüne yönlendirdi. Makatta çatlak varmış. 3 krem verdi. Diyete devam edecek 2 hafta kremi kullanacağız. Sonra kontrole gideceğiz. Çatlak düzelir kanama geçmezse. Kamera ile içeri bakacaklar. Bu arada kan tahlili yapıldı. Ama herhangi bir alerji çıkmadı. Alerji ne kadar doğru onu da bilmiyoruz. Ama bizim de kakada kan dışında başka hiçbir sorunumuz yok.
Beneğiniz kaç aylık benim ki 2,5 zor bir süreç içimden hep ne güzel normal daha düzene alışmışken niye hep böyle bir sorun çıktı diyorum çünkü çevrem de hiç yoktur🥹

Beneğiniz kaç aylık benim ki 2,5 zor bir süreç içimden hep ne güzel normal daha düzene alışmışken niye hep böyle bir sorun çıktı diyorum çünkü çevrem de hiç yoktur🥹
Benimde çevremde hiç yoktu bizde 40 indan sonra mukus sonrasında kan eşlik etti ve çok ağlıyordu çok gazı vardı başka kilo alımı vs hersey normaldi. Diyete rağmen asla geçmedi sadece ağlaması azaldı diyetle. Ek gıdaya geçince kendiluginden düzeldi hersey 5 aylık olmadan ek gıdaya başladım şu an 7 aylık herseyi yiyip içiyoruz çok şükür sizde iciniz ferah tutun ☺️

Benimde çevremde hiç yoktu bizde 40 indan sonra mukus sonrasında kan eşlik etti ve çok ağlıyordu çok gazı vardı başka kilo alımı vs hersey normaldi. Diyete rağmen asla geçmedi sadece ağlaması azaldı diyetle. Ek gıdaya geçince kendiluginden düzeldi hersey 5 aylık olmadan ek gıdaya başladım şu an 7 aylık herseyi yiyip içiyoruz çok şükür sizde iciniz ferah tutun ☺️
Evet bana uzun uzun anlatmıştınız 🌸 Benim de aklımdaki ilk olan şey ek gıdaya erken geçmek. İnşallah 2 ayı da sorunsuzca atlatırız ve sizin gibi ek gıdaya erken başlayarak güzel sonuçlar alırız 🙏 Doktor kontrolünde ve izniyle yaparız tabi onu da inşallah

3 gün sonra 3 aylık olacağız. Evet bu alerjik durumlar çok karışık ve zor.

Back