- 30 Nisan 2022
- 39
- 17
- 36
- Konu Sahibi littlelazydaisy
Bebeğim 4,5 aylık ve sadece anne sütüyle besleniyor. İki ay kadar önce kakasında kan ve mukus görünce süt ürünleri tüketmeyi bırakmıştım. Sonra aynı sorun devam etti. Yumurtayı da kestim (doktor kontrolünde). Bu arada kan testi yapıldı ve kanda alerji tespit edilmedi. Alerji uzmanı yine de tüm süt ürünlerini, dana etini, yumurtayı kesmemi söyledi. Ben de öyle yapıyorum. Fakat geçen hafta sonu yine ishal oldu ve kakasında kan gördüm. Doktora danıştığımda susam içeren şeyler de tüketmememi ve domatesi çiğ yemememi söyledi. Buna da uyuyorum. Ama az önce yine kakada minik bi parça kan gördüm. Delirmek üzereyim artık. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Beslenmemden kestiklerim kulağa az geliyor ama pek çok besin grubu çıkmış oluyor diyetten. Paketli gıda zaten tüketmiyorum. Daha sıkı bi diyete de razıyım ama yeter ki devam etmesin bu sorun. Bu kadar dikkat ederken hala devam ediyor olması canımı çok ama sıkıyor. Benzer durumlar yaşayanlar var mı? Siz bir çözüm bulabildiniz mi? Tavsiyelere ve dertleşmeye çok ihtiyacım var..