- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
-
- Konu Sahibi carmenhabanera
Para alıyor annemden sürekli. is bulduk meslek lisesi mezunu kendi bölümüyle ilgili ben yapamam ben gidemem dedi. Sabah kahvaltı annem giderken hazırlar akşam eve gelirim hala masanın üstünde herşey kaldırıp dolaba bile koymaz telefon elinden dusmuyo artık sinirlerim bozulduonun kıyafetlerini yıkamayın..odasını varsa temizlemeyin kıyafetlerini ütülemneyin..parayı nerden buluyor kontor için..para vermeyin..akıllanır :)
Yok canim hiçbirşey yapmiyo birşey yap dediğimde de küfür ediyor banaallah hidayet versin canım kardeşine kendi sorumluluk almayı öğrenir bir şekilde bırak yapma sen kendi toplasın odasını er geç yapar inşallah
Anneme üzüldüğüm için yapıyorum herşeyi işe gidiyor yoruluyor diye kardeşim benle paylaşsa yine sorun kalmayacak. Müzik bölümü okuyorum 2 haftadır elime ne gitarımı alabildim ne piyano mu is yapmaktan. Başka ders olsa ezberleyip yine iyi kötü birşey yapardım. Artık çok yoruldugumu hissediyorum dediginiz gibi evin annesi oldum resmen. Evdeki küçük bi dağınıklık olsa annem eve gelince bana kızıyor kardeşim bu yüzden keyfine bakıyor zatenBu yaşta anneliğe soyunma. Annen, baban ne güne duruyo?
Ders çalışacağın yerde, ev temizliyosan, kardeşine değil annene, babana kız. Üniversite okuyan kız Final zamanı temizlik mi yaparmış..
Keşke evlense de kurtulsam. Okumakta istemiyor çalışmakta. En sevdiği şey erkeklerle mesajlaşmak. Okulum bitmiş olsaydı durmazdım bu evdebenm kızkardeşim öyleydi 8 ay önce evlendi eser kalmadı.yerlere bastırmıyo kirlenecek die :)
Staja gitmişti okul için o dönem biriktirmiş paraları. Harcamaz ama hayatta sürekli para ister parası yokmuş gibi. Uyarıyorum mesajlaşma diyorum tanımadığın kişilerle sanane diyor. Bildiğini okuyorKardeşin tam sopalikmis. Hiçbirşeyine dokunmayın kendisi bir şekilde yapmak zorunda kalınca akillanir belki. Asil sorun tanımadığı insanlarla aksama kadar mesajlasmasi. Anneniz en azından verdiği parayı azaltabilir. Kişisel ihtiyaçlarına yetecek kadar mesela. Allah yardimciniz olsun.
Anneme üzüldüğüm için yapıyorum herşeyi işe gidiyor yoruluyor diye kardeşim benle paylaşsa yine sorun kalmayacak. Müzik bölümü okuyorum 2 haftadır elime ne gitarımı alabildim ne piyano mu is yapmaktan. Başka ders olsa ezberleyip yine iyi kötü birşey yapardım. Artık çok yoruldugumu hissediyorum dediginiz gibi evin annesi oldum resmen. Evdeki küçük bi dağınıklık olsa annem eve gelince bana kızıyor kardeşim bu yüzden keyfine bakıyor zaten
Babam bizle görüşmüyor annem de sorumluluk bende olduğu için evle ilgilenmiyor bute kalsam olay çıkar ama finale caliscam diyince hem is yap hem çalış diyolarAnnen sana mı kızıyor?
Sen annene üzülüyorsun da annen sana üzülmüyor. Boşver hiç bi ev, eşya, senin okulundan önemli değil.
Kardeşini de annen, baban eğitsin, sen değil.
Erkek arkadasim bile anladı. Aynı bölümde okuyoruz ders çalışacaktık bize geldi ben mutfaga gittiğimde arkamdan hemen ablam hiç ise yaramıyor birşey bilmiyor çok beceriksiz gibi laflar söylemiş. Ben yine çocuktur dedim geçtim de çok terbiyesizSende yapma. Hiç değilse finaller bitene kadar sık dişini. Kızkardesin.çok sinirmiş
Çocuk değil o.Bisey desen onsekizimi geçtim reşitim der. Yapmayın onun işlerini. Görmezden gel.Erkek arkadasim bile anladı. Aynı bölümde okuyoruz ders çalışacaktık bize geldi ben mutfaga gittiğimde arkamdan hemen ablam hiç ise yaramıyor birşey bilmiyor çok beceriksiz gibi laflar söylemiş. Ben yine çocuktur dedim geçtim de çok terbiyesiz