- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
- Konu Sahibi carmenhabanera
Haklisiniz öyle diyor zaten. Ama ben anneme söyleyince "boşver çocuk o" oluyor cevabiÇocuk değil o.Bisey desen onsekizimi geçtim reşitim der. Yapmayın onun işlerini. Görmezden gel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisiniz öyle diyor zaten. Ama ben anneme söyleyince "boşver çocuk o" oluyor cevabiÇocuk değil o.Bisey desen onsekizimi geçtim reşitim der. Yapmayın onun işlerini. Görmezden gel.
Annenizle konusmaniz lazim bunu. Size kizdigi zaman "x tüm gun evdeydi anne benim finallerim var bu iş onun görevi" diyin. Diyebilin bunu. Ve ciddi söylüyorum su ara is filan yapmayin derslerinize odaklaninAnneme üzüldüğüm için yapıyorum herşeyi işe gidiyor yoruluyor diye kardeşim benle paylaşsa yine sorun kalmayacak. Müzik bölümü okuyorum 2 haftadır elime ne gitarımı alabildim ne piyano mu is yapmaktan. Başka ders olsa ezberleyip yine iyi kötü birşey yapardım. Artık çok yoruldugumu hissediyorum dediginiz gibi evin annesi oldum resmen. Evdeki küçük bi dağınıklık olsa annem eve gelince bana kızıyor kardeşim bu yüzden keyfine bakıyor zaten
Ettik ama ben o işi yapamam falan dedi.4 yıl o bölümü okuduğu halde. Annem ve babamla ilgisi yok çünkü 9 aydır ayrılar kardeşim küçüklüğünden beri aynıydı hiç arkadaşı olmazdı hala yok. Abartmıyorum gerçekten. Bir tane kız arkadaşı yok yakın olduğu görüştüğü bize gelen giden göç olmadi zaten şimdiye kadar. Çünkü paylaşmayı sevmez kimseyle birseyini çok bencil. Ama benim herseyimi kullanmayi sever kullanıp geri verse tamam derim ama her hafta en basitinden yeni ruj makyaj malzemesi alıyorum çünkü aliyo sakliyo sonra odasının kapısını kitliyo.Yani hani kardesinize en yumuşak taraftan bakmaya çalışayım boşanma sırasında tam ergenliginde olduğu icin ve kişiliği tam oturamamis olduğu icin mi kendini bu şekilde yetiştirdi diyeceğim, öyle olsa bile kendini duzeltmesi gerek. Bir cok insanin annesi babasi bosaniyor bir sekilde atlatiyor herkes bu durumu.
Su ictigi bardagin kalkmamasi ne demek? Hadi çalışmıyorsun ama bari o zaman evde bi isin ucundan tut. 19 yaşında nasil annesinin yaptığı kahvaltiyi aksama kadar kaldirmaz aklım almadi. Bence onunla ciddi ciddi konusun ve hic bir işini yapmayin. Zira sizin onun odasini toplamaniz annenizin kahvalti hazirlamasi ona iyilik değil kötülük.
Ama kolay kolay da degismeyebilir kardesiniz. Ise girmesi icin ısrar etmeniz daha mantıklı.
2 senem kaldı bitse durmam bu evde ne düzen kaldı ne aileBiraz da hata annenizde. Maalesef bazen büyükler hep büyük küçüklerse hiç büyümüyor. Okulun bitmesine az kalmış. Kurtulursun inşallah
Söylüyorum annem soyleniyo o dinlemiyo bile mesajlaşmaya devam ediyo. Sonra bana kızıyor annem ben sizin için çalışıyorum sen bana yardım etmiyorsun diyeAnnenizle konusmaniz lazim bunu. Size kizdigi zaman "x tüm gun evdeydi anne benim finallerim var bu iş onun görevi" diyin. Diyebilin bunu. Ve ciddi söylüyorum su ara is filan yapmayin derslerinize odaklanin
Insanlar calismak istiyor da is bulamiyor, sizinki de kendi alaniyla alakali is bulmus ama calismiyor. Hic dayanamam sorumluluk sahibi olmayan insana. Cozumu konusmak diycem, ama zaten defalarca yapmissiniz. Bir de tam tersini denesen. Hic konusma, muhatap olma, yok say direk. Hic bir isini de yapma.Para alıyor annemden sürekli. is bulduk meslek lisesi mezunu kendi bölümüyle ilgili ben yapamam ben gidemem dedi. Sabah kahvaltı annem giderken hazırlar akşam eve gelirim hala masanın üstünde herşey kaldırıp dolaba bile koymaz telefon elinden dusmuyo artık sinirlerim bozuldu
Aynı modelden. Benimde yeğenim var oda 19. Yaşın ünv. Kazandı gitti bi kaç ay durdu gelidi. Bıraktı okulu çalış diyoruz çalışmıyor akşama kadAr evde yatıyor akşam geziyor. Kardeşimi hiç dinlemiyor Oda boşandı babada ilgilenmiyor. 15 yaşında ki kardeşi yapıyor okuldan gelince herşeyi. Bana diyorki teyze ablam evlensede kurtulsak. Çok Zor böyke insanlaa yaşamakKeşke evlense de kurtulsam. Okumakta istemiyor çalışmakta. En sevdiği şey erkeklerle mesajlaşmak. Okulum bitmiş olsaydı durmazdım bu evde
Ben su an kapı kapı gezip is arıyorum bir yandan evde çalgı dersi veriyorum anneme destek olmak için. O hiltonda is bulduk beğenmiyor. O kadar anlattım senin için iyi bir referans olacak diye ben üni ye gitcem diyor. Barajı geçemeyen biri nasıl tercih yapacak 155 almış hala işe gitmicem üni ye gitcem diyip delirtiyor beni.Insanlar calismak istiyor da is bulamiyor, sizinki de kendi alaniyla alakali is bulmus ama calismiyor. Hic dayanamam sorumluluk sahibi olmayan insana. Cozumu konusmak diycem, ama zaten defalarca yapmissiniz. Bir de tam tersini denesen. Hic konusma, muhatap olma, yok say direk. Hic bir isini de yapma.
İnsanın sabrını zorluyorlar ya. Ya ise gidersin ya okula ya da kocaya bizim büyükler hep böyle derdi. Bunlar hiçbirini yapmıyor. Okumuyor çalışıyor olsam ben evlenirdim bunla aynı evde kalacağıma. Ben küçük yaşta başladım hep sorumluluk almaya çabuk büyüdüm kardeslerimin ikisininde sorumsuz olması beni çok yipratiyo anne oldum resmen evdeAynı modelden. Benimde yeğenim var oda 19. Yaşın ünv. Kazandı gitti bi kaç ay durdu gelidi. Bıraktı okulu çalış diyoruz çalışmıyor akşama kadAr evde yatıyor akşam geziyor. Kardeşimi hiç dinlemiyor Oda boşandı babada ilgilenmiyor. 15 yaşında ki kardeşi yapıyor okuldan gelince herşeyi. Bana diyorki teyze ablam evlensede kurtulsak. Çok Zor böyke insanlaa yaşamak
Kocasından beklese iyi benim erkek arkadasimdan bekliyor. Arada bir dışarı çıkarır beni hemen evde annemi doldurur beni götürmedi bende gitcem evde ağlar sızlar annem sonra arayıp telefonda bana bağırıyor bütün akşam mahvoluyor. Geçen konsere gidecektik dedim gel yarın akşam seni de götürelim eğlen yok ben gelemem zaten sevmiyorum o şarkıcıyı dedi. Ertesi gün gittik biz annem akşam arıyor niye götürmedin diye o gelmek istemedi dedim yalan söyleme kız üzüldü bundan sonra heryere ucunuz gideceksiniz dedi annemi de dolduruyor surekliHep annelerden kaynaklanıyor bu ablamdan biliyorum oda aynıydı hiç birşey ellemezdi evde hersey benim ustumdeydi suyu bile biri ayağa kalksa hemen ondan yani annemden isterdi oda getirir ve hiç is yapmasada onun huyu öyle der geçerdi bence cezalandırılması gerekir harçlık vs verilmesin istediği kıyafetler alınmasın vs....Bunlar evlenincede böyle oluyorlar kocalarindan bekliyorlar herseyi....
Bende geçiriyorum ama ne kadar isyan etsem de suçlu benim o daha çok bağırıp işte çıkıyor bütün işi ben yapıyorum diye o kadar bagiriyorki dışardan biri duysa kesiyorlar dayak yiyo zanneder.Ay sinir oldum! Ben varya benim oyle kardesim olacak Allah yaratti diye acimam tekme tokat girisirim. Evet siddete karsiyim ama sizin kardesiniz okkali bir dayagi hakediyor. Doverim hem de oyle bir doverim ki felegini sasirir. Ertesi gun aynisi olsa bile ben sinirimi almis olurum. Siz neden sesinizi yukseltmiyorsunuz, kardesiniz sizi resmen eziyor annenizle birlikte. Neden o bagirip cagirirken siz de bagirmiyorsunuz? Eve gelir odama girerim kapiyi da kitlerim disari da cikmam! O elindeki telefonu da tuttugum gibi duvara firlatip bin parcaya bolerim. Yaparim valla! Nasil boyle sakin kalabiliyorsunuz ben olsam cinnet gecirirdim
Evdeki internetten baglaniyo whatsappa yine istediğini yapıyo artık önüne gecemiyoruzneden para veriliyor..bırakın kendi pisliğinde boğulsun..sen yaptıkça..tembelleşir tabiki..sizi hizmetçi olarak görüyor..çok serbest bırakılmış..cezalandırmak lazım..köntörde alamaz duruma gelsin..bakalım kimle çetleşecek..
Evdeki internetten baglaniyo whatsappa yine istediğini yapıyo artık önüne gecemiyoruz