delireceğim artik

Arkadaşım işin çok zor. Rabbim kolaylık versin. Ama kardeşiniz kadar annenizde hatalı.. Hatta kardeşinizin bu halde olmasının sebebi de anneniz. Annenizden yüz bulmuş. Nasıl olsa sen her şeyi yapıyorsun, sorumluluk alıyorsun diye, evin bütün sorumluluğunu sana yıkmış. Ben senin yerinde olsam, elimi hiçbir işe sürmem. Annen nedenini sorarsa, benim de sorumluluklarım var, okulum var dersin.. Gerisi kardeşinle annenin sorunu.. Kardeşinizin de bana göre normal olmadığını, psikolojik olarak bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum. Normal değil kardeşiniz. Bir uzmandan yardım alın..
Ben yapama kadar beklerler. Bir kaç ay önce 2 3 gün anneannem gittim kaldım evde bunaldigim için. Döndüğümde nasıl bıraktıysam aynı hiçbirşey yapılmamıştı bi tane temiz bardak kalmamıştı evde benim dönmemi beklemişler

Ben yapama kadar beklerler. Bir kaç ay önce 2 3 gün anneannem gittim kaldım evde bunaldigim için. Döndüğümde nasıl bıraktıysam aynı hiçbirşey yapılmamıştı bi tane temiz bardak kalmamıştı evde benim dönmemi beklemişler

sana güvenmişlerdir, sende yapma bakalım bir süre tut kendini suyu saksıdan içemeyeceklerine göre yaparlar sanırım.
bir de şu var şu ana kadar hep sen yapıp onları alıştırdıgın için yapmadıgında kötü de olabilirsin. ama her turlu işin zor.

Kızlar eski konularımda yazmıştım annem babam ayrı annem çalışıyor benden 1 yaş küçük kız kardeşim ve 15 yaşındaki erkek kardeşim birlikte yaşıyoruz. Kız kardeşim küçüklüğünden beri hep sorumluluk almaktan kaçan aramızda 1 yaş olmasına rağmen her seferinde ben çok küçüğüm ben hiçbirşey yapamam diyerek büyüdü. 19 yaşında su anda. Okul yok birşey yok evde oturuyor ama hiçbir is yapmıyor. Benim üniversitem eve 2 saat uzaklıkta her gün eve geliyorum ev dağınık bulasiklar birikmiş her yer batmış ama hanfendi elinde telefon mesajlasiyor da mesajlasiyor. Her gün aynı senaryo. Ya tamam sevgilisi olabilir vakit ayırır konuşur da zaten istanbuldan bilmem nerden konuştuğu kişiler. Sürekli sevgilim olsun ben yalnız kalmiyim modunda. Ben ona akıl vermekten bıktım. Sevgilisi vardı aldattı kaç kere uyardım dinlemedi. Hala başkasını buldum boşver onu diyo. Ben artık bıktım evin bütün sorumluluğu üstüme kaldığı için. Birazcık paylaşsa benimle bir sorunumuz kalmayacak ama onun odasını dahi ben temizliyorum su içtiği bardağı yerinden kaldırmıyor. Anneme de söyledim annemi de dinlemiyor. Finallerim başladı çalışamıyorum bile.akşamları özel ders öğrencilerim geliyor haftasonlari yine öğrencim geliyor akşama kadar da ev işi yapıyorum okuldan gelince. bırakın erkek arkadaşımı kendime vakit ayıramıyorum. Bu kız nasıl akıllanacak nasıl anlayacak beni o kadar konuştum hala umrunda değil. Çok uzun yazdım ama artık içim o kadar sisti ki buraya döktüm. Lütfen bana yardım edin
bi yurt yada arkadaşlarının evi filan varsa annene sınav döneminde evde çalışamadığını , arkadaşlarınla halledebileceğini söyle bu sayede hem sınavlarına konsantre olur , hem annene kardeşinin hiçbişey yapmadığını ispatlar hemde ona belki pek sanmıyorum ama kıymetinin bildiirirsin.
Allah yardımcın olsun ama zor , bende erkek kardeşimle aynı sıkıntıları yaşıyorum biz üniversiteyi aynı şehirde okuyoruz. aynı evdeyiz.
ama ben yinede arada özellikle tuvalete yıkattırıyorum :KK70:

bi yurt yada arkadaşlarının evi filan varsa annene sınav döneminde evde çalışamadığını , arkadaşlarınla halledebileceğini söyle bu sayede hem sınavlarına konsantre olur , hem annene kardeşinin hiçbişey yapmadığını ispatlar hemde ona belki pek sanmıyorum ama kıymetinin bildiirirsin.
Allah yardımcın olsun ama zor , bende erkek kardeşimle aynı sıkıntıları yaşıyorum biz üniversiteyi aynı şehirde okuyoruz. aynı evdeyiz.
ama ben yinede arada özellikle tuvalete yıkattırıyorum :KK70:
Benim sorunlarımdan biri de bu annem anneannem dışında hiçbir yerde kalmama izin vermiyo. En yakın arkadaşım karşı komşumuz 10 yıldır bir kere bile kalamadım onlarda. Okuldaki arkadaşlarım da hep çağırıyor ben cevabını bildiğim için teklif dahi etmiyorum artık

sana güvenmişlerdir, sende yapma bakalım bir süre tut kendini suyu saksıdan içemeyeceklerine göre yaparlar sanırım.
bir de şu var şu ana kadar hep sen yapıp onları alıştırdıgın için yapmadıgında kötü de olabilirsin. ama her turlu işin zor.
Bir çıkış yolum yok bu evde bıktım artık

o sorumluluklarini yerine getirmiyirsa sizde ailece ona karsi sorumlulklarini erteleyin bi sure. alismis rahatliga bi kere, evlat olsa cekilmeyecek cinsten . onun odasini v.s toplamayin mesela, alisveris ,harclik v.s vermeyin bi sure. kisasa kisas yani,ancak bu sekilde anlar yaptiginin nasil sinir bozucu oldugnu. Allah yardimciniz olsn

o sorumluluklarini yerine getirmiyirsa sizde ailece ona karsi sorumlulklarini erteleyin bi sure. alismis rahatliga bi kere, evlat olsa cekilmeyecek cinsten . onun odasini v.s toplamayin mesela, alisveris ,harclik v.s vermeyin bi sure. kisasa kisas yani,ancak bu sekilde anlar yaptiginin nasil sinir bozucu oldugnu. Allah yardimciniz olsn
Bağırıyor çağırıyor yine de para alıyor

Çünkü böyle rahata alışmış hem kardeşin hem annen. Yapma ciddiyim yapma finalim var de kapan odana kilitle kapıyı istediği kadar bağırsın çağırsın kapa kulağını müziğinle ilgilen bir söylenir iki söylenir üçüncüde kalkıp iş yaparlar yaşı küçük değil ki yapamasın edemesin biraz sıksan dişini yapmıyorum diye çekilsen kenara artık senden yüz bulamazlar ama senin inat etmen lazım.

Çünkü böyle rahata alışmış hem kardeşin hem annen. Yapma ciddiyim yapma finalim var de kapan odana kilitle kapıyı istediği kadar bağırsın çağırsın kapa kulağını müziğinle ilgilen bir söylenir iki söylenir üçüncüde kalkıp iş yaparlar yaşı küçük değil ki yapamasın edemesin biraz sıksan dişini yapmıyorum diye çekilsen kenara artık senden yüz bulamazlar ama senin inat etmen lazım.
Annemin tepkisinden korkuyorum bi de yine bana kalacağını bildiğim için artık diyorum en azından birikmeden yapıyım birikince daha zor oluyor diye

bence sizi yumuşak buluyor bende 19 yaşındayım sabah 8 de evden çıkıp yeri geliyor akşam 9 da giriyorum ama yinede market alışverişiydi emizlikte hepsini ben yaparım ablamlar yeri gelir su ister ayağına götrürüm yorgun falan olunca ve yatarken zaten kimseye bağıramam ben (aileden çok fazla büyüğe saygı aldık sanırım bana normal gelir arkadaşlarıma tuhaf) ama şunu biliyorum ablama küfür etsem özellikle böyle konularda üzerime atlar döver beni:KK48::KK48::KK48:

bence sizi yumuşak buluyor bende 19 yaşındayım sabah 8 de evden çıkıp yeri geliyor akşam 9 da giriyorum ama yinede market alışverişiydi emizlikte hepsini ben yaparım ablamlar yeri gelir su ister ayağına götrürüm yorgun falan olunca ve yatarken zaten kimseye bağıramam ben (aileden çok fazla büyüğe saygı aldık sanırım bana normal gelir arkadaşlarıma tuhaf) ama şunu biliyorum ablama küfür etsem özellikle böyle konularda üzerime atlar döver beni:KK48::KK48::KK48:
Bende dovcem bir gün elimden alamayacaklar :-)

X