Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
Benim anlamadığım da hep diğer elti kötü oluyor :)
Aynen öyle
Kültürümüzde sevmediğim tek şey de bu. Yani herkesin akraba olması. Neden kocamızın kardeşinin karısı gibi hayatımızda yeri olması zorunlu olmayan bi yabancıya "elti" gibi özel bi akrabalık kontenjanı verilmiş ve insanlar ciddi ciddi bu kişiyle kavga ediyor, onu kafaya takıp kendine dert ediyor anlamıyorum. Arada bir araya gelirsin, hasbelkader seversen yeni bir arkadaşın olmuş olur, yok elektriğim tutmadı diyorsan hayatına almazsın karşılaşınca da idare edersin bu kadar basit :d

ne güzel tıpki masallardaki iyi insanların yaşadıkları yerde büyümüşsün ne mutlu sana ve o güzel insanlara...şimdi araki bulasın

eltilerimle bende de durum ayni gecen basit bisey abartildigi icin 1 ayi gecik konusmamistik ama simdi kaldigi yerden devam

Ben eltimi seviyorum hatta en iyi arkadaslarimdan biri kendisi.. Eger ki eşler ayni isyerinde ortaksa veya beraber bir ticaret yapiliyosa iste eltiler arasinda sorunlar ozaman ortaya cikiyor.
'Bak ahmet yeni salon takimi almis biz neden almiyoruz'
'ayseye kocasi araba aldi neden benim yok' gibi olaylarla ornekleri cogaltabiliriz. Genelde bu gibi durumlar 2erkek kardesin arasinida bozmaktadir. Allah herkesin kalbinden kiskanclik duygusunu alsin (Not: kayinvalde eger ayrim yapar, ciftestandart uygular ve bunu yaptigini belli ederse buda eltiler arasinda ister istemez bir çekişme olabilir. Ornegin:
"ben dugunumu salonda yaptim eltim neden otelde yapiyor" gibi)

Siz beni sevmeyin zaten.

Eltiler arasinda kiskanclik daima vardir dan yana kullandim oyumu. Sebebi de, kv ve kp in esit davranmamasi. Bdv daki konulardan yola cikarak, bu kaniya vardim.

Benim eltilerimle hic sorunum seviyorum en kucukleriyim ama onlar beni koskaniyor. Ne alsam aynini aliyorlar, sunu yapmayi dusunuyrm desem benden once yapiyorlar. Bence kiskanclik hic guzel degil herseyin en iyisi onlarin olsn guzel anlasalim yeter :)

Eltimi seviyorum, benim ona onun bana faydası var zararı yok. Favorim "bizimkiler" , hem kardeşlik hem elti olarsk

valla basi ayni biz insaAllah sonu da ayni olur

ben yeni evlendiğimde eltim bana laf soktu baya ben cvp vermedim daha yeni yeni tanıdığım için sonradan dank etti. ben üniden mezun olur olmaz evlendim bana önemli olan okumak değil atanmak dedi. kendisi lise mezunu memur ben zaten evliliğim ilk aylarında atandım,bana kardeşinin eşinin yanına bi elti çok iş yapıyormuş diğeri yapmıyomuş bu tarz şeyler konuşuyor,yok eltini çabuk kaçırmışsın diyorlarmış hiç cvp vermedim güldüm geçtim.biz kv elti uzaktayız yılda bir en fazla iki kere gidiyoruz zaten mesafemi koruyorum benim yanımda kv kp hakkında ileri geri konuşuyor ama ben cvp vermiyorum.bende güzel laf sokarım içime sonradan dert oldu artık cvb versem mi yoksa tepkisiz mi kalsam nasıl başarıcam kadın sürekli laf sokuyor

Ay Allahim ben baya uzak olmama ragmen misafirlige bile gidip gelmiyoruz bi de ayni ev dusunemiyorum. Ben hayatta cekemem, yeme icme bir yapamam mumkun degil, kendi kararlarinizi vermememiz, rahat hareket etmemeniz cok zor olmuyor mu?
Ilginc.
Bende asla yapamazdim. Bende direkten döndüm az daha bir apartmana gidiyordm eltimler cikmak istemediler ben uzak yere ciktm . simdi onlar pisman ben cok rahatim :)

Dizileri bilmiyorum
Kaynım olmadığı içinde eltim de yok ( Sedefsizim )
Ama oyum ilk şıkka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…