- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 31
Aynen öyleBenim anlamadığım da hep diğer elti kötü oluyor :)
Benim eltim var,olmasa da olurmuş
ne güzel tıpki masallardaki iyi insanların yaşadıkları yerde büyümüşsün ne mutlu sana ve o güzel insanlara...şimdi araki bulasınBurada örnek verilen eltileri pek bilemiyorum fakat ben abartıldığı yönünde oy kullandım, eltim yok ama benim için en güzel örnek annemle yengemdi, aile apartmanında otururduk, annemle yengem ben, kardeşim ve yeğenlerimi birlikte büyüttüler, nereye giderlerse birlikte giderlerdi, o kadar uyumluydular ki elti olduklarını anlamazdı kimse, birazda benzediklerinden olsa gerek herkes kardeş sanıyordu, sahurlarımız, kahvaltı sofralarımız hep birlikteydi, birgün yengem bize gelse ertesi gün mutlaka biz yengeme inerdik kahvaltıya, kendilerince haberleşmeleri bile vardı, tavana sopayla vururlardı çaya gel, kahvaltı hazır demek için
Anlatırken fark ettim özlemişim o günleri
eltilerimle bende de durum ayni gecen basit bisey abartildigi icin 1 ayi gecik konusmamistik ama simdi kaldigi yerden devamBurada örnek verilen eltileri pek bilemiyorum fakat ben abartıldığı yönünde oy kullandım, eltim yok ama benim için en güzel örnek annemle yengemdi, aile apartmanında otururduk, annemle yengem ben, kardeşim ve yeğenlerimi birlikte büyüttüler, nereye giderlerse birlikte giderlerdi, o kadar uyumluydular ki elti olduklarını anlamazdı kimse, birazda benzediklerinden olsa gerek herkes kardeş sanıyordu, sahurlarımız, kahvaltı sofralarımız hep birlikteydi, birgün yengem bize gelse ertesi gün mutlaka biz yengeme inerdik kahvaltıya, kendilerince haberleşmeleri bile vardı, tavana sopayla vururlardı çaya gel, kahvaltı hazır demek için
Anlatırken fark ettim özlemişim o günleri
uyumsuz garıbak millet ne güzel anlaşıyor
Siz beni sevmeyin zaten.Herkesi kendin gibi sanma tantan kadını, unutmadık denas'a yaptığın satışı
Eltişim beni bilir, ben eltişimi bilirim. Mutluluğumuza da heyecanımıza da derdimize tasamıza da ortağız biz ladykuşumla
Benim eltim var,olmasa da olurmuş.Kıskanılan taraf benim,o yüzden sıkıntı yok.
Ayy zamaninda cok uyumlu oldum baktim yalanlar girla. Ben yalan soyleyen adamdan nefret ederim bi daha gorusmem. O yuzden gidip gelmiyoruz artik.. mutluyum valla :))))
valla basi ayni biz insaAllah sonu da ayni olurValla bizde hiç öyle şeyler olmadı, aksine yeğenlerim anneme 2. annemiz der, yengemse bizim canımızdır, hasta olduğumda bana bakan, doğumumda beni hastanede bulamayınca ortalığı ayağa kaldıran birtanecik yengemdir, aynı apartmandaydık hiç birgün bile insan sürtüşme yaşamaz mı? Babamla amcam sürtüşme yaşasa dahi annemle yengem asla birbirine tavır yapmazdı, babam öldüğünde yengem abimm diye diye ağladı.
Çok güzeldi bizim ilişkilerimiz, hala aynı ilişkiyi koruyoruz, yeğenim ablam diye arar beni, çocuklar arasında da hiç kıskançlık yaşanmadı.
O yüzden elti kavgalarını anlayamıyorum, arada yaşanan kavgaları, kıskançlıkları, ahir ömürde bana böyle şeyler garip geliyor örneğim güzel olduğundan olsa gerek.
Kavga edince Yağmurun kızı sana böyle dedi diye seni satar ,fazla çekiştirme.Bize çekiştir,kimseye demeyiz.elti olmasa olur mu yav.
kaynanayla kimin dedikodusunu yapacan sonra
ben yeni evlendiğimde eltim bana laf soktu baya ben cvp vermedim daha yeni yeni tanıdığım için sonradan dank etti. ben üniden mezun olur olmaz evlendim bana önemli olan okumak değil atanmak dedi. kendisi lise mezunu memur ben zaten evliliğim ilk aylarında atandım,bana kardeşinin eşinin yanına bi elti çok iş yapıyormuş diğeri yapmıyomuş bu tarz şeyler konuşuyor,yok eltini çabuk kaçırmışsın diyorlarmış hiç cvp vermedim güldüm geçtim.biz kv elti uzaktayız yılda bir en fazla iki kere gidiyoruz zaten mesafemi koruyorum benim yanımda kv kp hakkında ileri geri konuşuyor ama ben cvp vermiyorum.bende güzel laf sokarım içime sonradan dert oldu artık cvb versem mi yoksa tepkisiz mi kalsam nasıl başarıcam kadın sürekli laf sokuyorSallamam ki ben.. Bende de var eltiler..Birbirlerini yiyip duruyorlar. Ikı üç kez pençe taktılar bana.. Kendilerince laf sokuyorlar ben hiç oralı olmadım. Şimdi uğraşan yok.
Kimse karşılık vermesin dert de olmaz. Karşılıklı oluyor bu işler..
Bende asla yapamazdim. Bende direkten döndüm az daha bir apartmana gidiyordm eltimler cikmak istemediler ben uzak yere ciktm . simdi onlar pisman ben cok rahatim :)Ay Allahim ben baya uzak olmama ragmen misafirlige bile gidip gelmiyoruz bi de ayni ev dusunemiyorum. Ben hayatta cekemem, yeme icme bir yapamam mumkun degil, kendi kararlarinizi vermememiz, rahat hareket etmemeniz cok zor olmuyor mu?
Ilginc.
Kavga edince Yağmurun kızı sana böyle dedi diye seni satar ,fazla çekiştirme.Bize çekiştir,kimseye demeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?