Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
1 tane var 1-i daha olucak :)
Aramız kötü değil ama iyi de sayılmaz..
Yani karakter olarak uymuyoruz, uzak durmaya çalışıyorum..
Konuşması, mizah anlayışı falan bana biraz ters, tutamam kendimi kötü söz söylerim diye de araya mesafe koyuyorum.. Çünkü söyleyeceğim en ufak bir yalnış sözde hem ben kötü durumuna düşerim, hem nişanlımla aramda sorun olur kısaca aile içi kriz çıkabilir :)) o yüzden mesafeli olmak en iyisi :)

Eltim yok ama şimdilik

Iki tane bekar kaynim var burnu havada beni aşağılamaya hor görmeye çalışmayan insanlar olmadıkça her sorunun üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum zira kaynanayı bastırdım onları da bastırırım

Büyük elti benim kv ve kp bana nasıllarsa onlara da öyle olacaklar yoksa cingar çıkarırım

4 yıl oyle iyiydik ki anlatamam abla kardeştik
Eşlerimizin işi ortak ne zamanki işler bozuldu abla oldu panter evden kovmalar laf saymalar
Ailede hiç kimse sevmiyor onu kıskanç ve ukala
Kaldı şimdi sap gb ortada
Kv başka şehirde yaşıyor sadece o geldiğinde bir araya geliyoruz yılda 1-2

Bence çok çok fazla abartılıyor.
Yeri geliyor kardeşimizle bile anlaşamıyoruz.
Eltiyle de anlaşamamak çok çok doğal.
Bir de nedense kimin tarafından bakarsan o haklı.
Elti adayımla en yakın arkadaşlarımdan daha çok severdim.
Nişanlımdan ayrılınca onunla da bağımı kopardım.Mecburen.
Evlensen de herhangi bir problem yaşayacağımızı düşünmüyordum.

Eltim benden bir sene sonra geldi benden yaşça küçük ben çok sevmiştim yakındim hiç çekinmeden anlatıyodum o da evle ilgili esiyle ilgili sorunları anlatırdı .meğer benden sonra gidip kv me görümceme anlatıyormuş yenge şunu dedi senin için bunu anlattı diye kiskirtiyomus.simdiki durumum yine hep birlikteyiz mecburen asla samimi degilim 5 ayda bu hale geldik iyi ki olmuş anladım huyunu.

Iki tane eltim var ne kiskandim nede kiskanildim 11 yıldır bir sorun yaşamadım hiç problemim olmadı biraz abartılıyor olabilir

Annem rol modelım. .Eltileri ile ilişkileri 7 numara Gülizar-Meryemce gibiydi.Annem ısınmaya calıstı yaklasmaya kalkıstı.. Girişimleri olumsuz sonuc veriyordu.O Yüzden ben eltı olayına sıcak bakmadım hiç..

Su an evliyim ama keske eltim olmasaydı.. Kendisi tam bir otarite manyagı.. Ve kayın aile ile olan ilişkileri hep bize de yansıyor.. İster istemez kıskanclık falan da sezmıyorum degıl... Kendimi mükemmel gordugugmden degıl.. Oyle hissettirdiğinden .. Dugunumde giydiği, kendi nikahında giydiği elbise tarzı gelinliğini kısaltılmıs etekli haliyle ve tüylü muhtesem beyaz ayakkabıları gorseydınız anlardınız benıde..

Allah insanin icini temiz tutsun. Sen ne kadar iyi olmaya calissan da karsi taraf senin gibi bakmiyorsa olaylara anlasmak zorlasiyor. Herkes iyi anlasmak zorunda degil ama saygi yoksa ne yaparsan yap yurumuyor o iliski. Hepi topu 1tane eltim var. Sagolsun kendini tuttu tuttu oyle bi patladi ki beni de aileyi de kendinden buz gibi etmeyi basardi. Kendi sayesinde gercek yuzunu gorduk. Mecburen goruyorum kendisini sonucta kv ile oturunca onu ziyarete gelince bende goruyorum. Ama konusmuyorum o ayri.

Eltiler arası ortak paylaşım alanı ; kayınvalide ve kayınpeder .

Bu ikisi dışında paylaşılmayacak bir durum ve kriz varsa bu adı "elti" olduğu için değil , karakter olarak uyuşmadığınızdandır .

Ben eltimle iyiyim . Çünkü kv ve kp ile arası bal börek olan o . Eee bende bu isimlere bayılmadığım için , ne olur beni sevsinler aman onun kadar beni el üstünde tutsunlar derdim de yok .

Daha da iyi ; çok çok iyi olsunlar hep . Onlar ne kadar yakın eşittir benim sevdiğim çekirdek aile modelim o kadar korumada .

Eltim candır o yüzden . Her işine koşar kayınvalidenin , onlarda maddi manevi destekler gelinlerini.

Bende ailenin kimse ile kavgası olmayan , mesafeli gelini modumda keyfime bakarım .

Ben eltimden nefret ediyorum, bana kutladığın ilk ve son anneler günü olsun inşallah diye mesaj atmış içip içip, neyse ki defolup gitti de kurtulduk.

Eltim var benim de. İlk bebeğime hamileyim. Eltimin 2 çocuğu var biri 7 biri 3 yaşında ve çocukları aşırı problemli Allah yardımcısı olsun ayakları hastaneden çıkmıyo o derece. Hamile olduğumu öğrenince o da hamile kaldı aramızda iki ay bile yok. Benim belim ağrıyo 5 dakika sonra onunki de ağrıyo ilk Zaman'lar düşük tehlikem vardı onunda oldu başım Ağrıdı kıçım ağrıdı onunki de ağrıdı yanı anlayacağınız eşti eltiyi kıskanır. Bu arada ben 1 buçuk yıllık evliyim. O 9 senelik evli yeni gelin gibi ben süzülmüyorum o süzülüyor.

Yanii onuda anlamaya çalışıyorum kendimce Olmasını çok istediği şeyleri, olmuş gibi anlatıyor. Bende inanmış gibi yapıyorum, ay ne mutlu sana deyipp deyippp geçiyorum.
Demekki öyle ya oda cidden öyle sanacak :) desene güle güle kullan dikkat et kalmasınlar diye

Bana göre bu laf sokmak değil :)
Bu ne ki? Ben anlatsam kabir azabı çekiyorsun dersin. Ama ben hiç önemsemiyorum. Sahip olduğun cok önemli bir avantaj var. Uzaktasın. Ben de öyleyim. Bunun kıymetini bil..
Burnunun dibinde olsa neyse..

Gül geç, kaç yaşında kadınlarla tepişemem valla., onların elleri çok boş diyorum eşime.. Onun gözünde saygılı, sevecen, iyi niyetli eş oluyorum bu sayede.

Mahalle karıları gibi kavga etmek tarzım değildir

Eltimle ben güç birleştiririz herzaman bize en uygunu bizimkiler olabilir ama onlardan daha samimiyiz
Allah'a çok şükür

Canan ve ece elti gibi beyeniyorum wirinler oburulerine gore tabi, benim henuz eltim yoktur ama olucak inwallah yani cok iyi weyler duwunuyorum benim ablam ve kiz kardewimde yok kim olucagini bilmediyim icin belki iyi birisi olursa ben sicak kanli oldugum icin kardew gibi gorurum onu cok istiyorum oyle olmasini wahsen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…