- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Görümcelerimi kardeşim gibi severim.Benimde görümcem yok hangisi daha beter acaba görümce mi,elti mi?
Eltiler berbat tabiki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümcelerimi kardeşim gibi severim.Benimde görümcem yok hangisi daha beter acaba görümce mi,elti mi?
Benimde aynen öyle evime almıyorum. 1 tane bin taneye bedel. Kaynanamında kankisiBi eltim var evimin eşiğine ayak basması yasak, yalanlarından, kendini beğenmişliğinden sıtkım sıyrıldı, evime de almıyorum yüzüne de bakmıyorum![]()
Bizdeki tek fark kaynana benim kankimBenimde aynen öyle evime almıyorum. 1 tane bin taneye bedel. Kaynanamında kankisi![]()
Yoksa sen benim eltimmisinBizdeki tek fark kaynana benim kankim![]()
Yok cano imkansizYoksa sen benim eltimmisin![]()
Hahah eii ozaman:)))Yok cano imkansiz
benim elti Türkçe bilmiyor![]()
Kesinlikle benim de favorim Mine-Nazan..favori eltilerim mine-nazan
bi de "eltiler" diye bi apartman dizisi daha vardı o da güzeldi![]()
Benim de annemle yengem bu sekilde. Ayni apartmanda alti ustlu oturuyorlar. Kizim yengeme kucuk anane amcama da küçük dede der. Her yere birlikte giderler her seyi birlikte yaparlar. Benim de eltimle aram iyi cok şükürBurada örnek verilen eltileri pek bilemiyorum fakat ben abartıldığı yönünde oy kullandım, eltim yok ama benim için en güzel örnek annemle yengemdi, aile apartmanında otururduk, annemle yengem ben, kardeşim ve yeğenlerimi birlikte büyüttüler, nereye giderlerse birlikte giderlerdi, o kadar uyumluydular ki elti olduklarını anlamazdı kimse, birazda benzediklerinden olsa gerek herkes kardeş sanıyordu, sahurlarımız, kahvaltı sofralarımız hep birlikteydi, birgün yengem bize gelse ertesi gün mutlaka biz yengeme inerdik kahvaltıya, kendilerince haberleşmeleri bile vardı, tavana sopayla vururlardı çaya gel, kahvaltı hazır demek için
Anlatırken fark ettim özlemişim o günleri![]()