Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
ayy insaliktan nasibini az almis eltilerim var benim :(

bence is elti olmakta degil insan olmakta :(

bezdim resmen , ama coook sey öğrendim kimseye guvenmem artik kolay kolay . . .

Eltim yok...ama ben gorumcelerle bile anlasan bir tip oldugumdan herhalde sodun olmazdi
gerci mesafelerin de payi buyuk...ama yinede yakin da olsam herhalde takmazdim ya...belli bir saatten sonra vurdum duymaz bir tipik hic ugrasmam
bence sorunlar kiskancliktan basliyor
illaki birinden biri kiskaniyor oyle oyle devami geliyor
olurda iki taraf da vurdumduymaz iss o zaman pek sorun gelismiyo...ya da ir taraf kiskancligi gizliyorsa yine pek sorun olmuyo

Kıskanç insan hep kıskanç olur zaten. Adı elti olmuş görümce olmuş arkadaş olmuş farketmez. Mesela benim eltim önceden derdi benimle sanıyordum tanıdıkça anladım bu kız herkese aynı. Mutsuz olduğu için herkesi mutsuz etmeye çalışıyor. Herkese laf sokma çabası içinde. Takdir etmeyi bilmez. Eline sağlık güzel olmuş demek bile zoruna gider. Kızın hayat tarzı laf sokma ve eleştiri üzerine kurulu. Bundan besleniyor

Eltimi seviyorum ben en zor ve kotu gunumde bana tek destek kendisi idi.onun için daima kredisi vardir olacaktır :-)

bu anketi BDV ye taşımak lazım:KK70:

kimse son şıkka oy vermemiş:KK53:

Eltimde görümcemde yok tabi elti olacak zamanla ama bakalım ne zaman daha bir şey yok... :dondurma: Birde konu bence siyasete değil BDV ye a.çılmalı

favori eltilerim mine-nazan:KK53:

bi de "eltiler" diye bi apartman dizisi daha vardı o da güzeldi:KK70:
Kesinlikle benim de favorim Mine-Nazan..
Ama Mine delisi dışına, bence Nazan daha tehlikeli. Yapıcı gibi durup alttan alttan lafları sokması. Bir kere kadının tipi soğuk.

Burada örnek verilen eltileri pek bilemiyorum fakat ben abartıldığı yönünde oy kullandım, eltim yok ama benim için en güzel örnek annemle yengemdi, aile apartmanında otururduk, annemle yengem ben, kardeşim ve yeğenlerimi birlikte büyüttüler, nereye giderlerse birlikte giderlerdi, o kadar uyumluydular ki elti olduklarını anlamazdı kimse, birazda benzediklerinden olsa gerek herkes kardeş sanıyordu, sahurlarımız, kahvaltı sofralarımız hep birlikteydi, birgün yengem bize gelse ertesi gün mutlaka biz yengeme inerdik kahvaltıya, kendilerince haberleşmeleri bile vardı, tavana sopayla vururlardı çaya gel, kahvaltı hazır demek için:-)

Anlatırken fark ettim özlemişim o günleri:KK14:
Benim de annemle yengem bu sekilde. Ayni apartmanda alti ustlu oturuyorlar. Kizim yengeme kucuk anane amcama da küçük dede der. Her yere birlikte giderler her seyi birlikte yaparlar. Benim de eltimle aram iyi cok şükür

Back