Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
Valla eltilerin cesitleri saymakla bitmiyor allah sabir versin bool boo

Valla ben hic inanmazdim böyle seylere eltim evlenince kardesim diye bagrima bastim her isine kostum makine calistirmasini bile bilmezken yemek yapmayi ogrettim ev islerine yardimci oldum annesinin yapmadigini ben yaptim ona onunda beni kardes gibi gördüğünü zannediyordum taa ki bana hakaret ederken baska bi arkadasimin cocugu telefonla onu videoya cekinceye kadar bundan sonra ne ölüme ne dirime...

Yani siz ne yaparsaniz yapin isterseniz kanatsiz melek olun karsinizdaki insan degilse size "elti düşmandır"etiketini yapistiriveriyo

Yaf abartmayın bu kadar siz istemezseniz kimse size birşey yapamaz elti kayınvalide bence gereğinden fazla abartılan kavramlar

Tabiki de bisey yapamaz ama verdiginiz iyi niyetin karsiligini bu sekilde alinca yasadiginiz stres ve hayal kirikligi kucumsenmeyecek derecede

Tabiki de bisey yapamaz ama verdiginiz iyi niyetin karsiligini bu sekilde alinca yasadiginiz stres ve hayal kirikligi kucumsenmeyecek derecede
yaptıklarından karşı tarafın ne anladığını önemsemeyeceksen iyilik yapmalısın aksi taktirde üzülme ihtimalin her zaman vardır

Yaf abartmayın bu kadar siz istemezseniz kimse size birşey yapamaz elti kayınvalide bence gereğinden fazla abartılan kavramlar
Ayrica bisey yapamaz derken sizi iyi anliyorum çünkü siz benimkiyle karsilasmadiniz:)siz odadan cikinca tamamen kendi hayal ürünüyle üretip misafirlerime sunmus oldugu "aslinda bu pogaca borekleri baska misafirlerin tabaklarindaki artiklardan toplayip sizin önünüze koydu"demesi bana yapmis oldugu kotuluklerden en masumanesi diyebilirim bunlarla karsi karsiya kalinca dilinin uzandigi heryeri toplamak bana ve esime kaldi yani sizin ruhunuz duymadan bile öyle seyler yapiliyor öyle seyler konusuluyorki sok oluyorsunuz

Enayiliğime doymayayım meğersem eltim her konustugumuzu kv ve kocasına yetistiriyormus.bense onun dertlesmek icin anlattıklarını hala sır gibi saklıyorum.

İki kaynim var ama ne zaman evlenirler de eltim olur bilmem

bir gelin görümce olamamışlar

Enayiliğime doymayayım meğersem eltim her konustugumuzu kv ve kocasına yetistiriyormus.bense onun dertlesmek icin anlattıklarını hala sır gibi saklıyorum.
Siz sukredin sizinki sadece onlara soylemis benimki her gordugune soylemis gormedigine de haber yollamis olan olmayan herseyi anlatmis yalan iftira hakaret hersey var valla bundan cektigimi ne kocamdan cektim ne kayinvalidemden beni rezil etmek icin binbir türlü yola basvurmus ama Rabbim en büyük hesap gorucudur öyle bi cikardiki bütün oyunlarini ortaya yüzüne bakan kimse kalmadi herkes bana suratina tükür diye yalvardi ama yok ben Allaha havale ettim çünkü sen susarsan Yaradan konusur!

Ne demis Mevlana "suskunlugum asaletimdendir her lafa verilecek bi cevabim var lakin bi lafa bakarim laf mi diye bide söyleyene bakarim adam mi diye"...

Ay valla oraya birakiyoruz bacimda hic bitecek gibi degil cekmedigim kalmadi 10 ayda ya. Nolacak boyle
Bende bunlari 4ayda yasadim demekki insan degilmisler ki 5-10ayda cikti ne olduklari ortaya daha yeni gelinsin bi edebini takin otur asaga ama alismis kudurmustan beterdir evi ayri evin ayri bosver herkes yaptiginin bedelini bigün mutlaka öder

9 hariç hepsne katılıyorum Yalnız ben bu siteye yeni üye oldum. Neden bu konu bana bildirim olarak geldi anlayamadım :) Birde burada ben nasıl konu açacağım. Yardım sever biri yardım etsin lütfen

Ben eşine bağlamıyorum yazık garibin kafasini da şisirir o çaçarozlar
Eşe Bağlama durumu şu şekilde eğer 2 erkek kardeş Arasında da benzer çekememezlik oluyorsa eşinin hatasını hata olarak kabul etmediği için sorun büyüyor

Eşe Bağlama durumu şu şekilde eğer 2 erkek kardeş Arasında da benzer çekememezlik oluyorsa eşinin hatasını hata olarak kabul etmediği için sorun büyüyor
Doğru diyorsunuz ama genelde eşlerinin dirdirindan bikiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…