Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla asi4i kiskanc asiri sinsi bakislarindan bile belli oluyor. Benim 10 aydir cocugum olmuyor deniyoruz. Bi sorunda yok. Cocugumda olmayinca beni aileye tutunamadim gbi goruyor. Rabbim her zaman hayirlisini versib tabi ama boyle insanlarla nasil yasanir gercekten cozemedim siz nele4 yapiyorsubuz nasl basa ckysunuzBende bunlari 4ayda yasadim demekki insan degilmisler ki 5-10ayda cikti ne olduklari ortaya daha yeni gelinsin bi edebini takin otur asaga ama alismis kudurmustan beterdir evi ayri evin ayri bosver herkes yaptiginin bedelini bigün mutlaka öder
HaklısınızŞimdi size bir örnek vereyim siz karar verin eltimde mi sorun bende mi; 4 yıldır bizim yazlikta tatil yapıyorlar. Kaynim öğretmen olduğu için tatilleri çok. Ben memurum, eşim serbest çalışıyor. Eltim çalışmıyor. Para pul istediğimiz yok. Ama insan en az 2-3 hafta kullandığı yere bir çivi cakmaz mı? Yeni alması şart değil, evinde kullanmadigin hiç mi eşya yok. Benim kardeşlerim birçok eşya getirdi ki onlar en fazla bir hafta kalabiliyor. Karşılaştırma yapınca da eşim kızıyor. Haksız mıyım siz söyleyin lütfen?
Doğruya doğru güzel bir kıyafet falan alırsa kiskanirim elimde degil yani kıyafet hastalığı var bende giydiklerime cok dikkat ederim o da ne giymiş diye illaki bakarim
kıskançlığını içinde yaşıyosan iyide, gidipte onun aldığının aynısını almıyosundur inşallahDoğruya doğru güzel bir kıyafet falan alırsa kiskanirim elimde degil yani kıyafet hastalığı var bende giydiklerime cok dikkat ederim o da ne giymiş diye illaki bakarim
Ne kadar da benziyor halimiz benim de 1.5 senedir olmuyor kendisi Allah in takdirine bile laf uzatmis durumda ben onu kiskaniyormusum da kiskancliktan cocugum da olmuyormus Rabbim neyi ne zaman verecegini bilmiyor da sen biliyorsun ben bunlarin hepsini kanitladim beni rezil etmeye calisiyorken Allah onu rezil rusvay eyledi hicbi sekilde gorusmuyorum karsilastigim anda cekip gidiyorum benim midem bana bunlari yapan bi insanla gorusecek kadar genis dglValla asi4i kiskanc asiri sinsi bakislarindan bile belli oluyor. Benim 10 aydir cocugum olmuyor deniyoruz. Bi sorunda yok. Cocugumda olmayinca beni aileye tutunamadim gbi goruyor. Rabbim her zaman hayirlisini versib tabi ama boyle insanlarla nasil yasanir gercekten cozemedim siz nele4 yapiyorsubuz nasl basa ckysunuz
Yok aynısını almam canım sadece kiskanirim ben de kıyafet hastalığı var sürekli alırım zaten ama güzel bişey alırsa yine de kiskanirimkıskançlığını içinde yaşıyosan iyide, gidipte onun aldığının aynısını almıyosundur inşallah![]()
Ah canim olsun takma kafana sen eşinle mutlu ol onlar dış kapının dış mandaliValla asi4i kiskanc asiri sinsi bakislarindan bile belli oluyor. Benim 10 aydir cocugum olmuyor deniyoruz. Bi sorunda yok. Cocugumda olmayinca beni aileye tutunamadim gbi goruyor. Rabbim her zaman hayirlisini versib tabi ama boyle insanlarla nasil yasanir gercekten cozemedim siz nele4 yapiyorsubuz nasl basa ckysunuz
Mesela ben geldikten sonra onun kıyafet tarzı da biraz değişti eşime diyorum bak benim gibi yapmış elde değil yani rekabet her zaman var ama Allah var hiç kötülük yapmadım hep iyilik yaptım hatta çoğu zaman karşılıgini bile hiç almadım annem ameliyat oldu 15 gün sonra geçmiş olsun dedi ben onun çocuğuna o çalışıyordu kayinvalidem musait olmadığı zamanlar hep baktım yaptıklarıma karşılık ayıp ayıp onun yaptıkları gerçi yaptıklarını saymakla bitmez şimdi yapmiyor çok şükür kötülükvalla dürüstlüğüne hayran kaldım